Există politicieni reali în țara asta?


După ce a forțat anticipatele dincolo de limita nesimțirii chiar politice, Klaus Iohannis apare azi senin și ne anunță că respectă decizia lui Florin Cîțu: ”un gest politic pe care îl respect. Este o hotărâre care dovedește maturitate politică”.

97B930B0-66FA-4540-8FE3-0373722AA14D_w1023_r1_s
A vorbit Klaus Iohannis cu Florin Cîțu când l-a desemnat? A fost forțat Cîțu să accepte să fie premier? L-a desemnat Klaus Iohannis pe Florin Cîțu la mișto? A fost forțat Klaus Iohannis să-l desemneze pe Florin Cîțu?

După ce și-a bătut joc de toți prin această desemnare, inclusiv de parlament (guvernul oricum este format din obedienții săi) președintele consideră decizia lui Florin Cîțu care a lăsat Parlamentul întrunit să aștepte degeaba desemnarea sa ca premier că: ”este o hotărâre care dovedește maturitate politică”.

Cine speră la responsabilitate din partea lui Klaus Iohannis pe ce se bazează? Are argumente logice?

Dacă am avea politicieni reali, ar ieși din sfera lor de confort și ar lua atitudine!  Altfel, vor fi toți cobai la testele lui Klaus Iohannis.

Disclaimer: Nici teatrul ieftin făcut de slabul regizor de la Cotroceni prin desemnarea lui Cîțu ca premier cu singura dorință de a nu trece nu a putut fi validat! Astfel a fost nevoit să-și sune omul să-i ceară să se retragă! Mâine ne va demonstra din nou că nu se gândește la rezolvarea problemelor capitale cu care ne confruntăm ci la propriile sale obsesii.