Crinul ofilit


Dupa mai bine de un an de guvernare USL-ista cred ca ii este clar oricui ca si acestia nu lucreaza in interesul cetateanului. Jocul Basescu-Ponta-Antonescu nu mai este de mult o stire.  Cu toate ca au o majoritate de 70% V.Ponta si C.Antonescu i-au lasat lui Traian Basescu institutiile de control: Serviciile, Parchetul etc. dupa modelul: daca progres nu facem, facem circ.

Si circ avem. Acum ceva timp intr-un discurs Presedintele se exprima de genul: ma uitam unde sa pot bea o bere. Si am vazut ca in Arges este un eveniment. Asa am ajuns acolo. Premierul, are si el o viata! Munceste saracu` pe rupte! Ce o munci poate vom vedea si noi vreodata.  Ca de odihnit stim ca se odihneste. Asa  a plecat in concediu la Miami! ca pe aici nu a gasit un loc unde sa se relaxeze. A tinut sa precizeze ca merge pe banii sai! dar oare garda sa de protectie tot pe banii sai s-o fi dus?

Circul de la privatizarea CFR Marfa nu s-a terminat.  Anchetarea lui O. Silaghi cu putin timp inaintea expirarii mandatului de interimar a lui V. Ponta nu mai este o stire.Ce este interesant este faptul ca nimeni nu vorbeste despre prietenia frumoasa dintre Victor Ponta si Gruia Stoica. O prietenie consolidata in timp, apreciabila, sincera. Intamplator sa fie ca tocmai prietenul ajuns prim ministru ii ofera una dintre cele mai mari companii romanesti „cunostintei” sale?

1.000.000 locuri de munca, niciun bugetar nu va mai fi dat afara, cresterea salariilor, nu Rosia Montana, nu exploatarii gazelor de sist etc,etc. Astea au fost promisiunile din campanie. Cei smecheri au schimbat tabara cu putin inainte de alegeri, vezi Frunzaverde, C. Croitoru  si altii pentru a ramane la putere. Ce incredere poti sa ai intr-un guvern care taie de la Educatie si da la Servicii? Pacat ca romanii nu constientizeaza!

PS. Acuzele familiei Cioaba la adresa „turcilor traficanti” cum s-a exprimat unul dintre „printi”  sunt o aberatie! Trebuie spus ca serviciile si costurile medicale sunt aduse la cunostinta pacientului si familiei acestuia. Functie de decizia acestuia/familiei doctorii actioneaza in consecinta.  Cadrele medicale din Turcia au un venit decent, o alta educatie si cultura si nu se transforma in vanatori de pacienti. Marlania lui Traian Basescu  cu privire la cazul Cioaba face parte din circul cotidian!