Votul Pa Basescu!


„Este usor sa-l identifici pe cel care face rau dar extrem de greu sa-i intelegi motivatia”. Dostoievski

Cine este Traian Basescu? Ce reprezinta el? Ce a lasat in urma? Care este scopul sau? Caracterul sau si a celor care-l inconjoara pot aduce vreun beneficiu Romaniei? Numiti o persoana din anturajul sau asupra careia sa nu planeze suspiciuni? Interesul lor comun = interesul propriu! Oare ce inseamna a face politica pentru politicienii nostrii?

Saptamana aceasta este una decisiva pentru politicienii autohtoni. Deciziile referendumului de duminica vor marca intr-un fel sau altul viata politica, implicit societatea pentru o perioada insemnata de timp.  Cei care spun ca nu vor sa mearga la vot pentru ca nu le place de Ponta, Antonescu, USL trebuie sa inteleaga ca referendumul are legatura directa cu Traian Basescu. Il mai vor sau nu!

Peste cateva luni, la alegeri pot opta pentru un partid, un parlamentar sau un presedinte daca vom avea norocul ca romanii sa aiba ratiune si constiinta si sa mearga la vot. Intre timp, pana duminica manipularea mass-media reprezinta atuul principal al celor doua grupari politice de astazi.

Ceea ce ar trebui inteles din comportamentul acestui presedinte badaran este ca, pana in momentul de fata a utilizat tehnica de manipulare…..ce vrea omul sa auda plus autoritate, seriozitate, hotarare si acuze cu accent pe justitie. Bazandu-se pe un populism venit din incultura societatii a reusit sa se mentina in functie.

Poporul (intoarcerea la popor), atat de drag presedintelui, aratat ca o amenintare in luptele politice cu adversarii il asteapta si pe 29 iulie. Numai ca, lasul, fricosul, stupidul Traian Basescu a anuntat azi ca nu mai vrea la vot. Ca votul nu este bun! Ca….stiti…votul este fraudat! USL-ul este de vina! Si daca tot este aranjat referendumul…la ce bun sa se mai mearga la vot! Asa ca cei care-l iubiti pe Traian Basescu, stati acasa ca poate, eu curajosul presedinte voi reusi sa raman in functie.

Sunt convins ca Traian Basescu reprezinta cancerul politicii romanesti.Nu reiau aici beneficiile aduse de acesta Romaniei (daca le stiti, spuneti-mi si mie) dar pentru mine acesta reprezinta garantia esecului.

Nu uitati ca este cel care a explicat ca trebuie taiate salariile, pensiile, ca trebuie etc etc dar niciodata nu a spus ca trebuie sa plece!