Miting PDL-ist


Protestatarii adunati in Piata George Enescu din Capitala, veniti cu autocarele, dupa idei doar de ei stiute, protesteaza ca prostii. Retorica stupida: salvam statul de drept, salvam justitia… nu face sa arate decat prostia celor care vorbesc la un miting inutil.

basescu-macovei

Sunt decat niste oameni expirati, oameni care datorita functiilor politice au devenit cunoscuti ca „intelectuali”, oameni care au profitat de sansa lor, sansa Basescu si acum se simt amenintati. Oamenii vorbitori la miting, care prin functiile lor au contribuit covarsitor la dezastrul economic in care se afla acum Romania vin si dau lectii de cum si ce trebuie facut intr-o tara. Ei care sunt la putere de atatia ani. Tot ei, striga HOTII!

Asa cum am mai spus, consider ca Traian Basescu si oamenii sai reprezinta cancerul politicii romanesti. Trist ca in 2012, Romania are astfel de cetateni penibili si fara educatie, care au contribuit si vor mai contribui la degringolada in care se afla aceasta tara blestemata.

La fel ca si animalele, pdl-istii ataca. Asa cum pot si cum ii taie capul. Frica si vinovatia incostienta care se constata pe fetele lor ii face sa reactioneze stupid. Daca cei care se vad inlaturati treptat de la putere ar fi dus Romania pe un drum normal, nu ar fi fost tara plina de oameni pro Basescu?

Sinistre personaje!