Încă un pas…


Traian Basescu, incoltit se comporta ca un animal ranit. Acuze, amenintari si lamentari. Discursul de aseara ne-a aratat un presedinte penibil. A avut un comportament de copil care ramane fara jucaria preferata. Asa s-a comportat presedintele pana acum cu tara.

Vasile Blaga si Roberta Anastase, tipand alaturi de Traian Basescu si sleahta sa ca nu se respecta legea, ca nu mai traim intr-un stat democratic etc etc, nu fac decat sa starneasca rasul. Pentru orice om care are o minima logica, cand se gandeste la Traian Basescu sau PDL, democratia este un cuvant care nu-l poate asocia cu acesti oameni.

A compara schimbarea sefilor celor doua camere cu mineriadele arata lipsa de cultura. Pe fond, mineriadele pot fi denumite actiunile la care iau parte minerii! Ori, intre timp pana si acestia au fost disponibilizati de catre binecuvantarea PDL. O alta comparatie, lovitura de stat, arata lipsa de cultura istorica si nu numai. Pana la urma, Traian Basescu dupa ce va fi suspendat merge la referendum, unde poate fi sau nu sustinut de catre poporul sau drag.

Majoritatea actiunilor PDL au fost stupide. Nu pot uita cum in 2009, marile personalitati Monica Macovei, Sever Voinescu alturi de un grup micut, strigau la Universitate jos comunismul. Atata prostie, doar pe aici gasesti.

PS. A inchide bulevardul Kiseleff, a-ti bate joc de locuitorii bucuresteni si a-i tine si mai mult intr-un trafic si asa aglomerat doar ca este ziua SUA, arata servilismul unui stat fara demnitate.