PD-PDL-PNL=USL


„Voi candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Aşa cum mi s-a propus astăzi, voi deveni vicepreşedinte al PNL. Nu poţi să candidezi pentru funcţia asta fără să fii membru PNL”. Pe langa el, a luat si un numar impresionant de primari in tabara USL. Probabil dupa plecarea lui T. Melescanu la SIE, in PNL a ramas un loc vacant de vicepresedinte pe care S. Frunzaverde s-a gandit sa-l ocupe. Sa-i fi vandut Melescanu pontul?

398371_355368751177277_100001124649779_991118_387283454_n

O eroare grava a USL-ului este primirea in gruparea proprie a celor de la PDL.

Cum poti sa mai intelegi functionarea opozitiei daca treptat unii fug de pe o nava care ia apa intr-una care pare mai sigura?

Cum poti primi tradatori, cand tu Opozitie sustii zilnic ca esti impotriva migratiei politice?

Ceea ce a facut acest Frunzaverde este un act de lacomie a unui om care este obisnuit sa stea la putere.

Intrebari pentru USL:

– de ce primiti un om din conducerea PDL-ului care a girat taierile de salarii, a stat alaturi de Traian Basescu si practic a contribuit la dezastrul in care se afla aceasta tara.

– ce faceti cu oamenii vostrii din judet, pe care trebuie sa-i dati la o parte pentru a le face  loc celor din PDL doar pentru ca au venit la voi?

– ce sa-nteleaga oamenii care vor sa voteze USL cand vad ca acceptati PDL-isti. Poate maine, daca Emil Boc sau Traian Basescu ar vrea sa sustina USL ati fi de acord. Sa nu mai vorbim de Elene.

Lacomia celor din opozitie ii face sa accepte orice doar sa ajunga si ei odata la putere. Un astfel de proiect nu va avea sanse sa construiasca ceva pozitiv iar aceasta primire este inca o dovada ca ei sunt intre ei pentru ei cu ei. Presa detaliaza senzationalul acestui fapt, opozitia saluta gestul de parca nu ar fi un act de tradare ci un trasfer de Liga iar cei din PDL raman dezamagiti. Unde dracu` o fi demnitatea poporului asta si cu ce a gresit de nu poate avea cativa lideri autoritari in astfel de contexte.

Poate cei din Opozitie vor spune ca oamenii se mai cearta, se mai impaca doar ca primirea acestui individ de Caransebes in USL, legitimeaza intr-un fel guvernarea portocalie. Practic intre ei au loc transferuri ca la fotbal, in speranta unui profit mai mult decat rentabil: Melescanu s-a transferat in tabara lui Basescu, Frunzaverde la USL. Perioada transferurilor ramane inca deschisa cu toate ca la unanim este blamata. Ce va face Frunzaverde daca USL-ul va retrograda? Se va transfera din nou.  Pana atunci ziaristii si analistii politici de meserie se bucura de raul PDL si de castigul USL, care prin frunzaverde vesteste venirea primaverii! Sa se transforme USL-ul intr-un UNPR mai paradigmatic?

„Iubesc tradarea dar nu-mi plac tradatorii” ar trebui sa fie o categorie unde politicienii, e drept putini au mai ramas sa fie premiati ca inca nu au vandut partidul pentru un altul.

Mai jos, uitati-va la fata acestui geniu al politicii romanesti, care a infiintat un partid, trece in altul, are o imagine de om in opozitie cu conducerea centrala si este iubit ca om al locului. Mai ca te inspira si-ti vina sa-l votezi cu USL cu tot!

SFV

Daca toti primarii PDL s-ar transfera la USL, nu-i asa ca nu ar mai avea rost sa se faca alegeri? La ce bun atata timp cat oamenii lor au devenit ai nostrii?