Excursii electorale


Nici nu a inceput campania electorala si „baietii smecheri” incep sa faca ce stiu ei mai bine: sa mituiasca! Fie cu un pix, stilou, o excursie, fie ce o fi numai demnitar sa ramana omul. Ieri seara la usa, am primit invitatia verbala din partea domnului deputat Robert Negoita de a merge intr-o excursie prin Bucuresti care include printre altele Palatul Parlamentului si Hotelul Rin al carui patron este.

Cum sa votezi astfel de oameni? Pentru ei campania electorala si postul de deputat/senator/primar este o afacere in care bagi 10-15 % si apoi trebuie sa scoti profit.  Din pacate aceasta practica este veche si nu este patentata PSD, altii mult mai lacomi sunt initiatorii. Ma astept sa reuseasca domnii mituitori….din pacate. Un vot = un drum la Palatul Parlamentului si o ciorba la RIN.

Dupa buget, unii fac excursii electorale in afara tarii, altii prin tara, altii doar in orasul sau zona unde candideaza. Ideea este aceeasi si din pacate nu doar cei care ofera sunt de vina ci si cei care participa. Ca tot romanu….de ce nu ar profita?