"Să gândești este dificil.
De aceea majoritatea oamenilor judecă."
Carl Jung

IONUT COJOCARU

2012 / 5 martie

Florin Muller, un profesor fără caracter si tact pedagogic!


preluare :http://www.mediaddict.ro/2012/03/exclusiv-scandal-urias-la-facultatea-de-istorie-bucuresti-profesorul-muller-a-poftit-incalificabil-la-nurii-asistentei-andreea-badila/

Scandal fără precedent la Facultatea de Istorie a Univerităţii Bucureşti. Profesorul Florian Muller, despre care deja existau zvonuri că este tentat de frumuseţea şi tinereţea studentelor sale, a făcut-o lată de această dată. Muller a agresat-o sexual pe asistenta Andreea Badila, fapt pentru care aceasta a depus plângere şi se va întruni Consiliul de etică al instituţiei.

Mai jos puteţi citi câteva declaraţii-mărturii ale unor studenţi adresate rectorului Universităţii Bucureşti. În mod normal, profesorul Muller ar trebui să zboare din facultate.

22 februarie 2012

Prof. dr. Mircea Dumitru,
Rector, Universitatea din Bucureşti

Domnule Rector,

Vă scriu referitor la deja cunoscutul de către dumneavoastră caz de “hărţuire” (mai degrabă, “agresiune”) sexuală, a cărei victimă a fost doctoranda Universităţii noastre, doamna Andreea Bădilă. Incidentul s-a petrecut, conform relatărilor doamnei Bădilă, în incinta Facultăţii de Istorie, “protagonist” (practic, “agresor”) fiind profesorul Florin Müller, în 29 ianuarie. Am aflat de acest incident de la doamna Bădilă, pe 30 ianuarie, după ce domnia sa informase conducerea facultăţii. Această scrisoare este redactată ca urmare a discuţiilor purtate de doamna Bădilă cu distinşii dumneavoastră colaboratori, care, din perspectiva analizei pe care o veţi face cazului, au considerat că este util un punct de vedere al profesorilor, cărora li s-a relatat despre incidentul prezentat de doamna Bădilă.

Domnule Rector, precizez ca o cunosc pe doamna Bădilă (în calitate de profesor), din întreg ciclul universitar, în care a parcurs etapele studenţiei până la licenţă, masteratul şi perioada doctoratului, până în prezent. Dincolo de preocuparea sa constantă faţă de procesul de învăţare, în care a excelat, ca una dintre cele mai bune studente, doamna Bădilă s-a manifestat, întotdeauna, cu modestie şi chiar aversiune faţă de orice modalitate de a atrage nejustificat atenţia asupra sa. Stridenţele de orice fel i-au fost şi îi sunt străine, relaţia sa cu toţi colegii şi profesorii fiind principială, bazată pe respect si deplina asumare (adesea, chiar cu sfială) a condiţiei de membru al comunităţii noastre academice. Faţă de profesorii săi a manifestat, întotdeauna, o atitudine exemplară.

În ceea ce mă priveşte, domnule Rector, nu există nicio umbră de îndoială că relatarea doamnei Bădilă, referitoare la nefericitul incident provocat de domnul Müller, este conformă cu realitatea! Nu am niciun motiv să cred că doamna Bădilă ar încerca să inventeze un caz, iar probitatea sa, aşa cum am cunoscut-o, în anii din urmă, în facultatea noastră, este, pentru mine, evidentă. Pe de altă parte, consider că ceea ce a făcut domnul Müller îl exclude automat din comunitatea formatorilor de conştiinţe şi a dascălilor comunităţii noastre. Prezenţa sa în faţa studenţilor, unde orice profesor are nevoie, în primul rând, de respectul şi încrederea celor cărora este presupus a le insufla, nu numai cunoştinţe, dar si atitudini civice, ar duce în derizoriu orice idee despre învăţământ.

Această scrisoare, domnule Rector, ajunge la dumneavoastră prin intermediul doamnei Bădilă. Indiferent de hotărârea pe care o veţi lua, în această speţă nefericită, rămâneţi, domnule Rector, încredinţat de înalta mea consideraţie,

Cu sinceritate,
Prof. dr. Valentin Stan
Domnule Rector,

Va aduc la cunostinta ca sunt student al Facultatii de Istorie, Universitatea Bucuresti, in cadrul masterului “ Istorie si civilizatie”, la sectia istorie contemporana romaneasca, anul II.
Ma numesc Catalin Ion, iar despre cazul colegei Andreea Badila, am aflat chiar de la ea, inca din primele zile dupa ce a fost hartuita sexual de catre profesorul Florin Muller.
O cunosc pe Andreea inca din anul III de facultate, cand am fost impreuna cu alti studenti si masteranzi la o sesiune de comunicari la Oradea. Mi s-a parut o persoana foarte serioasa, inteligenta si foarte pregatita pe domeniul istoriei contemporane. Acestea au fost si motivele pentru care am inceput sa colaboram pe linie profesionala, apeland deseori la ajutorul ei deseori cerand lamuriri cu privire la elaborarea tezei de licenta sau in alte proiecte stiintifice. De asemenea, din 2010, suntem si colegi de camin, primind locuri pe acelasi palier.
In aceste conditii, am reusit sa o cunosc mai bine pe Andreea , si nu am nicio indoiala ca marturisirea ei este adevarata. Pot spune chiar ca era foarte speriata de ceea ce i s-a intamplat si evita sa mearga la facultate sau biblioteca de teama ca s-ar putea intalni din nou cu profesorul Muller , si nefericita experienta s-ar fi putut repeta.
Pot spune pe aceasta cale, ca din pacate, nu este primul caz de acest tip din facultate, in care sa fi fost implicat profesorul amintit anterior si de care sa fi auzit eu. In anul III de facultate, o colega a carei identitate a dorit sa ramana anonima, a fost implicata intr-o situatia similara cu cea a Andreei. Si cazurile nu se opresc aici.
Acestea fiind spuse, apreciez curajul Andreei de a denunta public fapta comisa de profesorul Muller, cu atat mai mult cu cat, imi dau seama ca nu e usor pentru o fata sa povesteasca ce a patit intr-un caz atat de grav. Tocmai de aceea, domnule Rector, am incredere ca acest caz fi va solutionat in conformitate cu normele etice si morale prevazute de statutele Universitatii si totodata ca vor fi luate masurile necesare astfel incat institutia in cadrul careia ne desfasuram activitatea sa nu se mai confrunte cu situatii asemanatoare.

Cu stima, Ion Catalin

Domnule Rector,

Ma numesc Nastase Lia-Isabela si sunt masteranda a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice in cadrul SNSPA.
Va scriu referitor la cunoscutul caz de agresiune sexuala, a carei victima a fost colega mea de munca, Andreea Badila.
Pe data de 29 ianuarie aceasta mi-a povestit cum a fost agresata de profesorul Florin Muller in incinta Facultatii de Istorie. Trebuie sa mentionez ca in momentul relatarii ne aflam la munca, iar domnisoara Badila era foarte speriata de cele intamplate precum si de faptul ca s-ar putea reintalni cu profesorul Muller. A doua zi, aceasta participa la desfasurarea unui nou examen cu studentii anului II, de la alt modul unde sustinuse seminarii, iar probabilitatea sa-l revada pe acest profesor pe holurile Facultatii era foarte mare. Trebuie spus ca starea psihica a colegei mele era vizibil afectata, ea reusind cu greu sa se concentreze la locul de munca in acea zi.
O cunosc pe Andreea de aproape un an si nu am nici o indoiala ca marturisirea ei este adevarata. Avand in vedere ca domnisoara Badila a fost intotdeauna o buna colega si prietena dand dovada mereu de sinceritate si profesionalism, ramane fara indoiala ca nu ar putea sa faca acuzatii false.
In calitate de studenta mi se pare inadmisibila prezenta intr-o institutie de invatamant a unui profesor care in loc sa promoveze valorile morale, da dovada de o crasa lipsa de etica, pateaza reputatia unei colege si pune sub indoiala ideea despre invatamant.
Am increderea ca acest caz va fi solutionat in conformitate cu normele etice astfel incat institutia sa nu se mai confrunte cu situatii asemanatoare.

Cu respect,
Nastase Lia-Isabela

Domnule Rector,

Numele meu e Virginia Dumitrache si am urmat in perioada 2004 – 2008 cursurile Facultatii de Istorie, din cadrul Universitatii Bucuresti, iar printre materiile la care am participat s-au numarat si cele sustinute de profesorul Muller, prilej cu care atat din relatarile colegilor mai mari cat si a celor din an, am aflat desppre comportamentul neadecvat al profesorului al domnului Muller fata de studentele sale. Din fericire, personal, nu am avut nici un incident cu dansul dar nu acelasi lucru, pot spune despre colegele mele care s-au plans de situatii asemanatoare precum cele care mi-au fost povestite de catre colega si prietena mea Andreea Badila.
Am aflat despre intamplarea nefericita a carei victime a fost Andreea pe data de 29 ianuarie, la cateva minute dupa ce s-a petrecut. Inca de la primele cuvinte din tonul vocii sale mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva grav. Era inca foarte speriata si socata si nu stia cum sa reactioneze dar a reusit sa-mi povesteasca tot ce s-a intamplat in sala de curs. Mi-a povestit ca la terminarea examenului la care a fost invitata sa participe in calitate de supraveghetor de catre profesorul Muller, acesta a uitat de orice norma etica si morala caracteristica oricarui cadru didactic si a agresat-o sexual. Pot sa spun ca nu am fost surprinsa de cele povestite tinand cont de nenumaratele zvonuri pe care le-am aflat in cei patru ani de facultate.
Inca de la inceput, constienta de gravitatea situatiei si de faptul ca oricand totul putea degenera in ceva mult mai grav, (posibil viol) am sfatuit-o sa il denunte cat mai repede conducerii Facultatii de Istorie, atat pentru propria securitate (stiam déjà ca o invitase si a 2-a zi pt a asista la examene) cat si pentru a evita pe viitor repetarea situatiei neplacute tinand cont despre cele aflate in decursul celor patru ani de facultate despre caracterul profesorului Muller.
M-a sunat speriata si mi-a povestit ca la terminarea examenului la care a fost invitata de catre profesorul Muller sa asiste in calitate de supraveghetor, acesta. Trecand peste faptul ca am fost colege 4 ani de facultate 2004 2008, dupa incheierea cursurilor am devenit prietene bune , motiv pt care ma pot pronunta asupora caracterului sau.: o persoana dreapta si corecta incapabila sa denigreze un profesor universitar, constienta de faptul ca un asemenea incident i-ar putea incheia cariera. Nu acelasi lucru pot afirma si despre domnul Muller care a uitat de statutul sau de cadru didactic si a fost capabil sa se foloseasca de forta sa fizica pentru a o agresa sexual pe Andreea.
Domnule Rector, sper ca cele relatate de mine sa fie luate in considerare, astfel incat vinovatul sa fie sanctionat conform gravitatii faptelor sale, pentru a evita pe viitor repetarea situatiei.

Cu stima,

Domnule Rector,

Ma numesc Stavar N. Alexandru-Nicolae si sunt student in anul II la Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti.
As dori sa va vorbesc cu privire la hartuirea sexuala la care a cazut victima doctoranda Andreea Badila. Am aflat de acest caz, chiar de la dumneaei in data de 1 februarie, in incinta bibliotecii de la Istorie. Ma dusesem acolo sa caut o carte necesara pentru un examen si in timp ce asteptam cartea, am observat ca domnisoara Badila mi-a facut semn sa ma duc pana la dumneai. Era foarte speriata si m-a rugat sa o insotesc pana la xeroxul de la intrarea in biblioteca si ca imi va spune afara ce a patit. In timp ce am stat la coada sa isi xeroxeze un document, am aflat ce a patit pe data de 29 ianuarie si cum profesorul Muller a agresat-o! Am fost socat, si asta cu atat mai mult cu cat, Muller era la biblioteca si se invartea pe-acolo, ba iesea, ba intra. L-am vazut ca se uita la domnisoara Badila cand vorbea cu mine, si atunci mi-am dat seama si de ce. Apoi, documentul cu pricina, era chiar plangerea care urma sa o inainteze conducerii Facultatii.
M-a rugat apoi, sa o ajut sa ajunga pana la secretariat sa depuna plangerea deoarece pe buna dreptate, ii era teama sa mearga singura, existand posibilitatea ca domnul Muller sa iasa iar din biblioteca, (tocmai intrase cand a xeroxat plangerea) si sa incerce sa o hartuiasca din nou. In cele din urma, domnisoara Badila nu a mai avut nevoie de ajutorul meu deoarece a venit una din bibliotecare si mi-a spus ca o duce ea la secretariat.
Pe domnisoara Andreea Badila am cunoscut-o anul trecut in cadrul mai multor cursuri iar anul acesta, mi-a fost chiar seminarista la modulul „Politica externa a Romaniei in perioada interbelica” al domnului profesor Mihai Retegan si nu am decat laude si aprecieri la adresa dumneaei. Si vreau sa precizez, pe aceasta cale ca a dat dovada de foarte multa seriozitate si ne-a pregatit pentru examenul domnului profesor.
Pe de alta parte domnul Muller n-a tinut cont de normele etice si de deontologice pe care ar trebui sa le aibe un profesor universitar in ceea ce priveste statutul sau. Ceea ce vreau sa spun este ca dumnealui nu este la prima abatere si ca a mai procedat similar cu cazul domnisoarei Badila si cu alte studente care fie au avut cursuri optionale cu dansul, fie au luat parte la cursurile dansului in urma cu cativa ani. Si asta nu o spun doar eu, lucrurile acestea se stiu printre studenti, se afla dar din pacate studentele noastre, colege mai mici sau mai mari evita sa mearga mai departe de a ni se confesa noua, studentilor, pentru ca le e teama. Au in continuare cursuri cu domnul Muller si le e teama sa nu primeasca note mici sau sa fie lasate restante. Apreciez pe aceasta cale, curajul domnisoarei Badila, de a-l denunta pe acest profesor!
Din pacate, e inacceptabil ca asemenea lucruri să aibe loc intr-o facultate de renume cum e Facultatea de Istorie cu oameni de valoare si cu o importanta majora in formarea viitorilor lideri ai acestei tari. Nu-mi doresc decat ca a aceeasta problema sa se rezolve cat mai rapid, iar acei profesori care au calcat stramb ca domnul Muller sa plateasca cu functia.

Cu respect,
Stavar Alexandru
25 februarie, 2012

Domnule Rector,

Ma numesc Petre Dobos si am urmat cursurile Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti, in perioada 2004-2010 (studii licenta si masterale).
Pe domnisoara Andreea Badila o cunosc din timpul studiilor. In cei patru ani de facultate am avut un numar destul de mare de cursuri comune, pentru ca apoi sa urmam amandoi acelasi program de master.
In cei opt ani de cand am avut prilejul de a discuta cu Andreea descoperii in ea o pasionata de istorie, o persoana cu adevarata chemare si un viitor istoric profesionist, obiectiv si corect. Acesta opinie s-a format in timp observand ca alegea sa se faca remarcata exclusiv prin diferite forme academice: articole, comunicari stiintifice, realizarea de materiale de specialitate, toate pe teme dificile ce necesitau un grad mai mare de munca si de implicare.
Astfel cunoscand-o, intamplarea pe care a trebuit sa o indure a avut nefericitele daruri de a ma soca si revolta. Nu mi-am putut imagina ca Andreea va fi victima unei hartuiri sexuale ce usor putea degenera in viol.
Sunt in totalitate convins ca ceea ce mi-a relatat, la cateva zile dupa tristul atac la adresa demnitatii ei de femeie si profesionale, reprezinta adevarul si regret ca s-a savarsit in cadrul si de catre o persoana membra a colectivului Universitatii Bucuresti. Si tocmai pentru ca nu doresc intinarea imaginii Universitatii m-am bucurat cand am aflat ca Andreea a gasit curajul de a trece peste trauma celor intamplate si peste “gura lumii” hotarand sa denunte pe agresor.
Despre persoana domnului prof. dr. Muller nu sunt in masura sa opinez insa tinand seama de zvonurile care circulau in timpul facultatii nu am fost surprins sa aflu ca a fost capabil de o asemenea conduita.
Ce imi doresc acum este ca sanctiunile corespunzatoare sa fie acordate si ca Andreea nu sufere in vreun fel ca urmare a curajului de a cere sa se faca dreptate.

Cu respect,
Petre Dobos

Domnului Rector al Universitatii din Bucuresti

Domnule Rector,
Ma numesc Mirel Eugen si am urmat cursurile Facultatii de Istorie, programul de licenta si masterat, din cadrul Universitatii din Bucuresti in perioada 2004- 2010.
Va scriu in legatura cu cazul de hartuire sexuala caruia din nefericire, i-a cazut victima domnisoara Andreea Badila.
Mentionez ca o cunosc pe Andreea, inca din perioada liceului, fiind colegi de clasa si de banca . Ulterior am fost colegi pe toata perioada facultatii, si pot spune ca domnisoara Badila a avut doar o atitudine corecta din punct de vedere moral in raport cu colegii si profesorii ai caror cursuri le-am urmat.
In urma acestor ani consider ca o cunosc indeajuns pentru a sustine veridicitatea afirmatiilor regasite in plangerea ce a fost depusa impotriva profesorului Florin Muller. Referitor la incidentul neplacut petrecut pe data de 29 ianuarie, nu am niciun motiv sa cred ca spusele domnisoarei Badila s-ar dori a fi o calomnie la adresa inca profesorului Muller. Mai mult, consider ca domnisoara nu ar demara o asemenea actiune doar in scopul pornirii unei anchete asupra unui cadru universitar, ci ca urmare a unei drame la care aceasta a fost supusa.
Pe aceasta cale consider ca structurile superioare ale Universitatii din Bucuresti, nu ar trebui sa permita ca printre profesorii titulari sa existe indivizi asupra carora planeaza acuzatii grave, venite mai ales din partea studentilor si care sa ramana nesolutionate.
Despre comportamentul domnului Muller in raport, mai ales cu studentele sale, mi s-a parut in cadrul cursurilor unul doar aparent profesional dar in afara acestora, si ma refer aici mai ales pe holurile Facultatii(in pauze) nu odata am observat un comportament inadecvat. Mai mult decat atat, in jurul acestuia intotdeauna au existat zvonuri si suspiciuni venite din partea colegilor, inclusiv a celor din ani mai mari care ne povesteau diverse aspecte din sesiunile acestora.
Am speranta ca depozitia intocmita de Andreea Badila va fi urmata de o ancheta desfasurata conform normelor si reglementarilor de ordine interioara ale Universitatii iar Andreea nu va fi ultragiata pe viitor din punct de vedere al securitatii personale sau al statului sau de doctoranda in cadrul acestei intitutii.

Cu respect,
Eugen Mirel

 • Domnule Cojocaru… va intitulati istoric, insa fara a da dovada de spiritul critic atat de necesar unui istoric. Preluati o stire de pe un site de stiri oarecare si mediocru, in cautare de senzational si rating, si o postati pe site-ul dumneavostra dupa ce-i trantiti un titlu scos din putul gandirii, de 2 bani, superficial si fara a cunoaste situatia. Felicitari!
  Tin sa va reamintesc de Titu Maiorescu, personalitate marcanta a culturii romanesti, care a fost si el acuzat de violul a nu mai putin de 5 eleve…

  Răspunde
 • Va respect opinia. Nu ma intitulez istoric, ci sunt iar in postul acesta nu fac decat sa popularizez stirea aparuta pe acel site “mediocru”. Faptul ca il consider un om fara caracter pe profesorul acesta este o opinie personala si imi rezerv dreptul de a o face publica cand vreau si cum vreau.
  Referitor la Titu Maiorescu cred comparatia cam fortata.

  Va respect opiniile cu toate ca va ascundeti identitatea, nesemnificativa in fond pentru mine.

  Răspunde
 • Nu cred ca sunteti in masura sa lansati postulate de tipul “Florin Muller profesor fara caracter”, doar datorita pozitiei de “blog istoric”. Daca intr-adevar ati citit articolul, care este mai mult decat derizoriu, vulgar si menit sa incante consumatorii de presa de scanda, si totusi ati ales “sa-l popularizati”, asta spune ceva despre capacitatea dumneavoastra de a trece prin filtrul gandirii informatiile de care va loviti. Asadar, mi se pare deopotriva jenant sa redactezi un astfel de articol despre un profesor universitar a carui vinovatie nu este sustinuta de niciun fel de probe, cat si sa “popularizezi” articolul, mai ales in calitatea unei persoane care pretinde a fi cu mult mai mult decat un simplu cititor de can-can.

  Răspunde
 • Spre deosebire de altii tot ce scriu pe acest blog trece prin filtrul gandirii mele. Faptul ca am sustinut ca este un profesor fara caracter vine dupa o experienta trecuta pe care am fost nevoit sa o am datorita circumstantelor profesor – student la capatul careia a reiesit ceea ce sustin.

  Popularizez ceea ce vreau si cum vreau, asa cum am mai raspuns. Nu va convine, nu cititi. Referitor la probe, desigur ca nu exista, nu scrie niciunde ca ar exista, dar asa cum spun toti, stirea nu a surprins.

  Referitor la cancanizarea blogului aberati….din pacate, dar nu sunteti singurul

  Răspunde
 • Mi se pare extrem de grav ceea ce i s-a intamplat Andreei Badila! Totusi, asa cum spunea cineva intr-un comentariu anterior, aceasta are nevoie de probe mult mai serioase decat vorbele colegilor. Este grav sa auzi in invatamantul superior de o cauza penala avand ca obiect savarsirea infractiunii de tentativa de viol, dar nu ma mai mira nimic in tara asta. Sper ca, in baza certificatului care atesta violul eliberat de Institutul de Medicina Legala, acest profesor sa fie cercetat penal. Inca un caz “Jean Monnet”, doar ca victima nu e minora, asa ca Muller ar putea scapa mai ieftin in cazul in care se dovedeste vinovatia lui.

  Fiica mea termina liceul anul acesta si era interesata sa urmeze cursurile facultatii de istorie din cadrul Universitatii Bucuresti, dar daca acest scandal sexual o sa se dovedeasca adevarat o sa incerc sa o directionez catre facultatea de istorie din cadrul unei universitati private, care este si mai aproape de cartierul in care locuim.

  Răspunde
 • Nu stiu in ce masura sunteti familiarizat cu acest caz, dar domnisoara Badila nu are niciun certificat eliberat de un institut medico legal. Acuzatia adusa este de agresiune sexuala care este o infractiune diferita celei de tentativa de viol potrivit codului penal. Domnisoara Badila a ales ca reactie la acest nefericit eveniment,care sustine ca i s-a intamplat, sa stranga semnaturi si declaratii in favoarea acuzatiei sale si impotriva domnului profesor , cu toate ca acestea in, nicio instanta, nu au valoare probatorie. Afisele aparute in facultate, manipularea unor studenti care nu pot avea calitate de martori, raspandirea de petitii, nu cred ca sunt reactia fireasca a unei tinere agresate sexual, cu atat mai mult incat ele nu au nicio valoare, sunt bazate exclusiv pe colportarea unor zvonuri, zvonuri care nu circula doar despre domnul profesor Muller. In plus, daca toata lumea invoca existenta unor zvonuri, unde sunt acele persoane de la care au pornit? De ce nu exista nicio declaratie a unei alte studente care sa fi fost cel putin curtata de domnul profesor? Pentru ca frica nu poate fi invocata, in conditiile in care multi studenti s-au pronuntat deschis impotriva lui, fara a putea spune insa nimic concret.

  Dar cu sinceritate va spun, intr-o alta ordine de idei, ca recomand cu caldura Faculatea de Istorie a Universitatii Bucuresti, care departe de aceste cancanuri derizorii si acuze nefondate are profesori excelenti si dedicati, profesori in randul carora se inscrie si domnul Muller.

  Răspunde
 • Domnule Longinus pe acest blog comentariile sunt selective si desigur jignirilor nu le voi da accept. Puteti formula opinii cate vreti dar nu jigniri. Oricum ar trebui sa suferiti demn si in liniste!

  Răspunde
 • muller florin / martie 13, 2012 AT 9:04 PM

  Cojocaru Ionut,

  Va voi face plangere penala pentru raspandirea de materiale calomnioase la adresa mea. Va cunosc bine, am crezut ca sunteti un om de caracter, am discutat cu dumneata de cateva ori…Sa va fie rusine!

  Răspunde
 • muller florin / martie 14, 2012 AT 3:21 PM

  Va d ca perseverezi in ticalosie! Maine depun plangere penala impotriva ta.

  Răspunde
 • Dle Ionut Cojocaru, faptul ca postati un asemenea articol doar prin prisma faptului ca acesta este un blog istoric, nu va face cu nimic mai interesant. Nu sunteti in masura nici dv si niciunul dintre noi, sa publicati un asemnea articol, in conditiile in care nimeni nu a fost prezent atunci cand a avut loc acest incident. In plus, daca o domnisoara agresata mai are puterea de a se hlizi pe holurile facultatii si de a strange petitii, facand o intreaga campanie impotriva respectabilului profesor, atunci se vede bine treaba ca nu aveti habar de cum se comporta o femeie agresata. Incetati cu prostiile, este singurul sfat pe care nu ar trebui doar sa-l primiti ci sa-l si luati in considerare.

  Răspunde
 • Sunt un fost student al Facultatii de Istorie. Am citit cu uluire unele comentarii venite in “favoarea lui Muller”. Cine sunteti voi?? Maria si Andreea am auzit de la colegi din din facultate! Sunteti 2 studente in an terminal care faceati licenta cu Muller! Ha! Ha! Acum inteleg si eu de ce il aparati! Inteleg interesul dar stati linistite ca nu cred ca va va mai coordona! De cata vreme il cunoasteti??Credeti ca stiti totul despre el??Va inselati amarnic! Cautati colegi mai mari care il cunosc mai bine si vedeti ce spun ei, sau mai exact studentele! Habar nu aveti voi cate fete au fost agresate in toti acest timp! Personal laud curajul domnisoarei Andreea Badila!
  Va atrag atentia dragele mele ca fata asta nu are “marturii” din partea unora care o cunosc de un an, doi, asa cum il cunoasteti voi pe Muller ci din partea unor colegi care o cunosc de ani de zile, si slava domnului e de ceva ani in Facultatea de Istorie, in jur de 8 ani! Ai destul timp sa cunosti un om in atatia ani.
  Si acum dragele mele,si nu numai, inainte de a-l mai apara pe Muller, voi stiti ca exista si alte plangeri la Rectorat de care s-a luat cunostinta?? Asta stiati? Nu cred! Stiati k pe vremea mea, acum cativa ani, o alta fata a fost victima acestui om, cu cateva saptamani inainte de licenta??S-a plans noua colegilor, dar teama a fost prea mare sa reactioneze! Socul a fost prea mare pt ea. Fata aia nu a mai dat la master, de teama acestui om, care profita de “statutul” lui de profesor, facand aceste lucruri oribile ce nu au ce cauta intr-o institutie de invatamant, cu atat mai mult cu cat e UNIVESITATEA BUCURESTI! Cum sa fortezi o femeie? NU faci asta nici pe maidan, cu atat mai mult intr-o facultate!

  Sper sa se faca dreptate in numele tuturor studentelor care au fost agresate de acest personaj! Sper ca un asemenea om sa nu mai fie intalnit pe holurile facultatii si sa dispara din invatamant!

  Iar pt domnul Cojocaru, nu va lasati intimidat de tot felul de amenintari aberante! E dreptul dvs. sa postati ce doriti si ma bucur ca ganditi in felul acesta. Cat de cretin sa fii sa ameninti ca dai in judecata niste oameni care isi exprima niste puncte de vedere??

  O zi buna tuturor!

  Răspunde
 • Sunt un fost student al Facultatii de Istorie. Am citit cu uluire unele comentarii venite in “favoarea lui Muller”. Cine sunteti voi?? Maria si Andreea am auzit de la colegii mai mici din facultate! Sunteti 2 studente in an terminal care faceati licenta cu Muller! Ha! Ha! Acum inteleg si eu de ce il aparati! Inteleg interesul dar stati linistite ca nu cred ca va va mai coordona! De cata vreme il cunoasteti??Credeti ca stiti totul despre el??Va inselati amarnic! Cautati colegi mai mari care il cunosc mai bine si vedeti ce spun ei, sau mai exact studentele! Habar nu aveti voi cate fete au fost agresate in toti acest timp! Personal laud curajul domnisoarei Andreea Badila!

  Va atrag atentia dragele mele ca fata asta nu are “marturii” din partea unora care o cunosc de un an, doi, asa cum il cunoasteti voi pe Muller ci din partea unor colegi care o cunosc de ani de zile, si slava Domnului e de ceva ani in Facultatea de Istorie, in jur de 8 ani! Ai destul timp sa cunosti un om in atatia ani.
  Si acum dragele mele,si nu numai, inainte de a-l mai apara pe Muller, voi stiti ca exista si alte plangeri la Rectorat de care s-a luat cunostinta?? Asta stiati? Nu cred! Stiati k pe vremea mea, acum cativa ani, o alta fata a fost victima acestui om, cu cateva saptamani inainte de licenta??S-a plans noua colegilor, dar teama a fost prea mare sa reactioneze! Socul a fost prea mare pt ea. Fata aia nu a mai dat la master, de teama acestui om, care profita de “statutul” lui de profesor, facand aceste lucruri oribile ce nu au ce cauta intr-o institutie de invatamant, cu atat mai mult cu cat e UNIVESITATEA BUCURESTI! Cum sa fortezi o femeie? NU faci asta nici pe maidan, cu atat mai mult intr-o facultate!

  Sper sa se faca dreptate in numele tuturor studentelor care au fost agresate de acest personaj! Sper ca un asemenea om sa nu mai fie intalnit pe holurile facultatii si sa dispara din invatamant!
  Iar pt domnul Cojocaru, nu va lasati intimidat de tot felul de amenintari aberante! E dreptul dvs. sa postati ce doriti si ma bucur ca ganditi in felul acesta. Cat de cretin sa fii sa ameninti ca dai in judecata niste oameni care isi exprima niste puncte de vedere??

  O zi buna tuturor!

  Răspunde
 • In primul rand eu nu sunt draga ta si in al doilea rand nu am nevoie de sfaturile colegilor mai mari pentru a-mi formula o opinie. Problema licentei mele nu are absolut nimic de a face cu acest caz. Din cate am vazut inclusiv Comisia de Etica a considerat ca probele sunt inexistene, singura fiind marturia domnisoarei Badila, asa cum era si normal. Eu cel putin nu am avut pretentia ca declaratia mea ar avea valoare probatorie, fiind doar o modalitate de a prezenta rectoratului si o alta perspectiva asupra situatiei, una sincera care nu reitereaza zvonuri, barfe si alte calomnii. Iar in ceea ce priveste argumentele tuturor celor care invoca povestile altor studente si nu au fost martori directi, pot spune ca sunt absolut nule.

  Răspunde
 • Dle Cata, este lamentabil faptul ca ai ajuns sa te interesezi de noi. HA HA! Si unde mai precis? La secretariat? Esti putin penibil, in acest caz, ca tu, barbat, sa sustii niste acuzatii nefondate si absolut imbecile. Ai fost si dumneata abuzat? Probabil, daca nu aveti cunostinta de cauza, atunci cand faci o acuzatie, trebuie sa ai orice, fie martori sau dovezi ori este absolut nefondata. Cu asta cred ca am spus tot. O zi buna sa aveti!:)

  Răspunde
 • Reactia voastra spune foarte multe……
  E asa important pt voi blogul asta si nu numai incat sa stati toata ziua sa cititi comentarii de pe forum?
  Chiar nu aveti o licentza de facut?? Oricum sunt curios ce profesor va poate lua pe voi la licenta, in conditiile in care toti profesorii o cred si o sustin pe domnisoara Badila!
  Oare de ce o sustin? Chiar asa? Nu cumva pt ca ei il stiu mai bine pe acest profesor?? Oare de ce nu intervin pt el?? Mai mult, unii profesori, in Consiliu Facultatii, trist pt voi ca nu v-a informat Muller, nu numai ca au confirmat ca stiu de comportamentul inadecvat al acestui fost profesor, ci au venit si cu niste exemple de studente!
  Daca nu au existat plangeri scrise pana la cazul domnisoarei Badila, asta nu inseamna k nu a informat conducerea cand au fost agresate! Oricum e bine ca s-au decis sa vorbeasca si acum! Au ajuns deja plangerile pe masa Rectorului! Sunt marturii directe, sa stiti si voi pt “interesul” vostru!
  Mai mult si colega mea s-a dus si s-a plans de treaba asta, dar a preferat sa-si dea licenta linistita si sa nu mai auda niciodata de facultatea aia. Stiu prea bine prin ce drama a trecut!!!
  Spre deosebire de voi, eu ma informez unde trebuie, si nu e nevoie sa ma duc la secretariat sa stiu despre voi! Oricum facultatea aia e mica si se afla orice, dar in cazul meu, a fost suficient sa ma intalnesc pe strada cu niste amici, colegi mai mici, colegi de-ai vostri si sa-mi spuna ca Muller e atat de disperat de ceea ce va pati incat si-a luat 4-5 “urlatori-demogogi” care scriu pe toate grupurile si forumurile numai aberatii. Mi-a povestit inclusiv de campania voastra murdara din facultate la adresa acestei biete fete! Sa va fie rusine voua ca spuneti numai aberatii fara sa stiti despre ce e vorba! Atata vreme cat nu ati fost in sala, cand doctoranda a fost agresata, in locul vostru mi-ati scrie licenta, nu as mai casca gura pe forum si sa scriu mizerii de 2 lei!
  Chiar sunt curios, daca voi erati agresate ce probe aduceati?? Daca aveati martori, voi considerati ca se mai numea agresiune sexuala??? Bai, cum ati ajuns voi la facultate cu asemenea gandire?? Ma puneti pe ganduri!

  Iar legat de marturii, ma repet, eu m-am referit la alte victime care au depus deja plangere impotriva lui Muller pt ce au patit in urma cu ani de zile! Asta e problema si mai grava a lui Muller, ca fetele au inceput sa vorbeasca! Oricum la ce caracter mizerabil are Muller, nu ma mira absolut nimic….Sunt doar dezgustat ca nu s-a oprit cu agresiunile in generatia mea si ca ele continua chiar si in zilele noastre! Pacat!

  Răspunde
 • Nu stiu cum sa te numesc, ca nu esti in stare nici sa-ti scrii intregul nume, ca sa nu mai zic de faptul ca in ciudat faptului ca ai terminat o facultate, scrii cu: “k”. “tz” si altele..probabil pt dumneata e chiar grea limba romana. In plus, sa te mai anunt ca avem cu cine face licenta, multumim de grija:))). Cocluzionand, dumneata casti gura pe siteuri, pt aberatii, iari noi nu am dus nicio campanie spre deosebire de, chipurile, domnisoara. Tot ce am facut, a fost sa sustinem un profesor, la capacitatile caruia dumneata n-ai sa ajungi niciodata cu k si tz-ul :))). Mi-e greu sa cred ca cineva care nu scrie corect romaneste poate sa rationeze. Ai spus totul prin comentariul dumneata…acum, ma pot amuza copios. :))))

  Răspunde
 • Draga Andreea, draga Maria,

  Si eu stiu pe cineva care a fost agresata de Muller. Eu nu pot sa il consider domn, scuze. Nu va doresc sa simtiti ce simte acea fata chiar si acum, la atata vreme dupa. E groaznic sa vezi cum se schimba privirea si cum incepe tremuratul numai cand il vede pe monstrul asta.

  Daca tot il credeti nevinovat, va urez sa ramaneti cateva zeci de minute singure cu dansul intr-o sala. Dar apoi sa nu va aud ca e doar marturia voastra.

  Răspunde
 • Bai fetitzo (Andreea Dinu) chiar esti penibila rau de tot! Tu ai citit ce elucubratii ai scris?? Tu chiar nu ai treaba? Tu chiar nu ai auzit de biblioteca, arhiva? Eu asta faceam bai fetitzo pe vremea mea, nu comentam pe bloguri. Disperata trebuie sa mai fi sa ajungi sa ajungi sa te iei de numele meu, sau cum scriu eu? Bai fetitzo, aici e o lume virtuala, ma exprim asa cum am eu chef, nu asta ar trebui sa fie problema ta! Imi spui mie de capacitatile unui psihopat numit Muller?? Doamne fereste! Nici nu as vrea fetitzo sa ajung vreodata un maniac! Am impresia ca esti la fel de bolnava ca si el!
  Esti intr-atat de psihopata incat ai ajuns sa te iei de mine, doar ca apar cauza unei studente, pt ca am avut si eu cazuri similare in facultate, victima fiind chiar o colega de-a mea??

  Esti fara creier bai fetitzo, si are dreptate tanarul de mai sus! Chiar iti urez sa ramai in continuare pe langa un obsedat sexual asa k Muller si peste vreun an, doi, trei poate aud de la colegii tai ca ai fost agresata! Chiar as rade de tine pt ca nu meriti compasiune pt asa ceva!!

  Pacat de tine ca mai esti si femeie, si gandesti in halul asta sau mai exact nu gandesti! Auzi, vrea dovezi si martori! Cat de cretina sa fii sa ceri martori?? Te-a nascut mamica ta fara creier, sau ti l-a furat Muller??Asa stii tu ca se face?? Saruti o femeie cu fortza de fatza cu martori?? O pipai fara voia ei cu martori?? Incui si usa?? Vai de tine bai fetitzo, cum s-a procopsit facultatea cu oameni ca tine…..Chiar m-ai dezgustat rau de tot!
  Si cu asta am pus punct! Spre deosebire de tine, eu am alte prioritati in viata, nu stau sa ma cert pe forum cu cretine ca tine! M-am convins care e nivelul tau si al putinilor cretini care in prostia lor, s-au gandit sa-l apere pe Muller pe net!
  Si cel mai penibil, ramane bineinteles Muller care a ajuns la un nivel atat de jos si e intr-atat de disperat incat a ajuns sa “ameninte” oamenii cu bloguri care isi exprima o parere! Probabil s-a simtit prea prost “aparat” de voi, incat a simtit sa intervina el insusi! Cat de penibil! Hal de profesor universitar! Si cat de prost sa fii sa spui ca faci “plangere penala”?? Cam cat de mult sa te faci de ras ?? Oricum el reprezenta pt studenti un caracter infect, inca de pe vremea mea, acum a dovedit asta tuturor!
  Trist!!!

  Răspunde
 • Sunt dezolata si indignata de amploarea pe care a luat-o acest caz.
  Este atat de usor sa denigrezi un om, cu certitudine unul dintre profesorii buni pe care Facultatea de Istorie ii are in prezent (si in sprijinul afirmatiei mele vin parerile multor studenti care au audiat cursurile profesorului Muller si apreciaza pregatirea de specialitate a acestuia; acestia, din pacate, nu sunt atat de “vocali precum cei care intretin scandalul).
  Ma intreb: daca profesorul Muller are asa o “reputatie” de “agresor” in randurile studentilor fosti si actuali, de ce domnisoara Badila care e veterana in facultate (si cunostea “caracterul mizerabil”) nu s-a ferit? In virtutea carui fapt a acceptat sa supravegheze acel examen, in conditiile in care nu era asistenta profesorului Muller? O fi constrans-o?
  Referitor la marturiile celorlalte domnisoare “traumatizate” de dl Muller candva… Exista vreo contestatie la adresa profesorului, care sa demonstreze ca acestea au avut de suferit la examen pentru ca nu au cedat avansurilor?
  Daca nu exista nici un fel de dovezi, putem vorbi oare de hartuire, de agresiune ? Domnisoarele ar trebui sa stie ca exista mici diferente intre flirt si hartuire, dar fiind atat de subtile, probabil ca nu le-au sesizat.
  Cred ca o femeie stapana pe sine, stie intotdeauna cum sa stopeze un comportament inadecvat.
  Este regretabil ceea ce se intampla si este pacat sa periclitam in acest mod imaginea, statutul si cariera didactica a unui profesor. Sa nu ne lasam dominati de patimi si razbunari si sa analizam lucid situatia!

  Răspunde
 • Cred ca ar fi cazul sa-ti masori cuvintele! Nu ai argumente si atunci incepi cu jignirile, ceea ce denota foarte multa maturitate! Da, am o lincenta de facut si e aproape gata, si am si coordonator , asa ca am timp si pt cascat gura pe forumuri.

  Singurul lucru pe care domnul Muller mi l-a spus din momentul inceperii scandalului a fost ca vom intrerupe colaborarea!! Si de scandal am aflat din afisele lipite de sustinatorii domnisoarei Badila, din petitia impotriva domnului Muller care mi-a fost inamanta pentru a o semna, si da am simtit nevoia sa reactionez, pentru ca folosindu-mi ratiunea si punand cap la cap niste date mi-am dat sema ca acuzatiile sunt nesustinute, experienta colaborarii mele cu domnul profesor, care a durat un an, fiindu-mi absolut suficienta pentru a-mi formula o parere, ce intra in deplina contradictie cu acuzele aduse.In plus nu sunt singura care a reactionat, declaratii favorabile domnului Muller inmanate la rectorat au fost mai multicele decat ai crede, si venite din partea studentelor.

  Juridic vorbind o acuzatie trebuie sustinuta de probe, marturiile nu au valoare mai ales cand sunt indirecte, exista prezumtia de nevinovatie, este nevoie de martori directi etc, stii chestiile alea esentiale pe care un cetatean cu 10 clase le stie?Ia codul de procedura penala si vezi ce scrie la “Probe”, ca sa intelegi de ce am tot batut apa in piua cu matori, probe bla bla-uri de proasta in fond, da asta-i sistemul , asta e procedura – nu-ti convine? pune de o revolutie vizionarule!:), eu nu am jignit-o pe d. Badila spunand lucrurile astea, ele sunt acolo, in lege.
  Dar tu esti mai mare si le stii mai bine, ca doar ai absolvit o facultate si stai pe forumuri sa sfarmi lanturile ignorantei si sa ne salvezi din pestera necunoasterii nu?
  Te-ai discreditat complet prin lansarea unor afirmatii despre mine absolut nefondate si preluate de la cine? de la colegii mei cu sute de restante, incapabili sa articuleze, care putinele examene pe care le-au luat, le-au luat copiind, care ma implora sa le zic si lor ce-i aia oikumene ca sa termine si ei o facultate, care se fac de ras cand deschid gura, care nu pot incepe niciun rationament,care nu au citit un rand in viata lor si il au ca idol pe ceausescu, care fac glume obscene in celulele de la jilava? Crede-ma lista ar continua.
  Asa te-ai convins si de lipsa de integritate a domnului Muller? De la niste amici pe strada.
  Si imi permit sa te parafrazez si eventual completez: cum a terminat unu’care gandeste ca un aprozarist, scrie ca un sofer, se exprima ca un bisnitar faculatea de istorie? daca el isi formuleaza opinii cu ajutorul unor amici, pe strada? Eu iti pot spune cum am intrat la facultate, cu o medie mare, cu un bac cinstit, luat la un liceu f bun din Bucuresti, cu bursa de studii, cam asa am intrat eu la istorie, asa am fost trei ani si asa o sa si termin.

  Iar fraza aia cu “ce profesor o sa te ia pe tine la licenta ca toti o sustin pe Badila” e monumentala. Pai acei profesori constieti de rolul lor, care doar pentru ca mi-am exprimat o parere si am argumentat-o, fie ca m-am inselat fie ca nu, fie ca era contrara opiniei lor fie ca nu, nu ar refuza din orgoliu coordonarea unei lucrari a unei studente (cam cea mai buna din cei trei ani de licenta). Acum injura ma ca-s increzuta :)), amicii tai dupa strada o sa-ti confirme!

  Răspunde
 • Inca o idee si cu asta o sa inchei: ce este absolut remarcabil si interesant este cei mai inversunati impotriva dn. Muller sunt barbatii! Din partea unor studente au venite declaratiile de sustinere, multe opinii favorabile venind din partea unor femei. Multe declaratii culese de domnisoara Badila erau date de barbati, numai barbatii mi-au spus de fiecare data cand aparea o discutie : “crede-ma tu nu sti cum e sa fi agresata!”, “roaga-te sa nu ti se intample”, etc, etc, incat imi vine sa i intreb pe acestia :”de ce draga fata tu ai fost? “. In orice caz, proportia barbatilor anti Muller ca sa zic asa e f mare, fapt ce ma face sa ma intreb.nu cumva sunteti voi asa un pic complexati ca nu ati facut nimic, nu ati scris un rand valabil, ca nu ati fost o clipa apreciati, ca v-o fi dat 4 si v-a zis ca i vai si amar de capul vostru? ma intreb si eu

  Răspunde
 • Domnisoara Adela, va informez ca si eu am audiat aceste cursuri ale domnului Muller, am luat chiar 10 dar aveti o problema grava! Despre valoarea lui Muller vorbim noi aici?? Ei bine, nu! Vorbim de caracterul lui si de afectiunea sa psihica de a nu se controla sexual in fatza unei doctorande! Nu o cunosc pe domnisoara Badila, probabil e mai tanara decat mine, am terminat cu ceva vreme facultatea dar cazuri au existat inca de pe vremea mea! Si eu am avut o colega care a patit ceva similar si imi pare rau sa aflu ca din pacate cazurile nu s-au oprit la colega mea! Din cate stiu, colega mea s-a adresat decanului de la vremea respectiva dar probabil nu a vrut sa mearga mai departe! Chiar e de laudat ca domnisoara Badila, A MERS! BRAVO!

  Si domnisoara Adela, de unde stiti dvs. ca domnisoara Badila auzise de agresiuni ale lui Muller??Din cate inteleg este o fata serioasa si studioasa, cu performante stiintifice, si din moment ce o lauda si intervine pentru dumneaei un profesor ca domnul Valentin Stan de departe cu mult mai valoros decat Muller, scuzati-ma, dar SPUNE CEVA de fata asta! Nu cred ca o domnisoara ca ea apleca urechea la zvonurile existente in facultate si pe care le stim cu totii, au existat comentarii si mai sus. Si probabil chiar daca a auzit e posibil sa nu le fi crezut si l-a perceput ca fiind un profesor serios!

  Apoi legat de stapanirea de sine, vai ce usor e sa vorbiti prostii, domnisoara Adela fara sa cunoasteti cazuri de genul asta! Aflati ca eu am fost alaturi de colega mea cand a trecut printr-o astfel de drama si am inteles ce inseamna asta!! Ce sa stopezi domnisoara cand un barbat cu toata puterea lui te prinde in brate si incepe sa te pipaie si te saruta cu fortza?? Cum sa scapi din bratele ticalosului?? Si stiti prea bine daca ati facut cursuri cu el, ca e un tip solid si cu putere! Va doresc sa patiti ceva similar si sa vedeti pe propria piela cum “sunteti stapana!” Ma faceti sa rad cu logica asta!

  Iar legat de contestatii, inteleg din cate am citit si eu ca mai exista niste “contestatii” cum le numiti dvs. pe masa Rectorului!
  Si da! E regretabil ce s-a intamplat domnisoara, dar nu pt Muller ci pt doctoranda aceasta si pentru imaginea intregii Universitati ca “dispune” de un astfel de pedagog lipsit de “tact” dupa cum bine spune domnul Cojocaru. (un alt om pe care nu-l cunosc dar il apreciez dupa ce am citit acest articol trimis de un prieten)

  Răspunde
 • Eu nu ma cobor la nivelul tau sa jignesc un om. Caracterul tau spune tot..cretine or fi femeile din familia ta si probabil cea care a creat asa ceva. Nu ma cobor la nivelul tau, repet. SI bravo Adela! Ai spus foarte bine ce ai spus. Sa lasam taranii deoparte, unde le e locul.

  Răspunde
 • Domnisoarei Daniela

  Daca nu vorbim de “Valori” atunci de ce mi-l invocati pe dl. Stan ca reper de competenta profesionala?
  Apoi “ilogica” cred ca este afirmatia dvs. ca d-ra fiind atat de preocupata cu studiul, nu a aflat nimic de la colegii sai despre “caracterul” profesorului si nu a avut timp sa-si formeze o opinie despre acesta (care, culmea, mai e si contemporaneist ca Domnia Sa). Cred ca in 8 ani de zile se pot contura opinii ferme despre oamenii pe care ii cunoastem si cu care colaboram, nu mai putem vorbi de “perceptii”!
  In alta ordine de idei, eu vorbesc de stapanirea de sine de care ar trebui sa dea dovada femeile in general in relatiile cu un barbat, aceasta fiind de natura sa preintampine anumite situatii jenante si degradante pentru o doamna. Va multumesc pentru gandurile bune!!!
  Imi explicati si mie de ce aceste domnisoare au acceptat sa ramana singure cu profesorul intr-o sala, “zeci de minute” cum spunea un domn intr-o “pledoarie” anterioara, cand se stie ca este impotriva oricarui regulament? Intotdeauna la examene raman obligatoriu in sala ultimii trei studenti.
  In ceea ce priveste contestatiile – eu am subliniat un lucru – pe care vad ca nu l-ati “perceput”. Nu m-am referit la acuze nesustinute!!!
  Cred ca exagerati cand sustineti ca profesorul Muller se face responsabil de distrugerea imaginii Universitatii Bucuresti. Sa judecam drept!!!
  Cat despre lipsa “Tactului pedagogic”… Cunoasteti etimologia cuvantului “pedagogie”? Daca, da – atunci este limpede ca o institutie de invatamant superior nu formeaza “copii”. Sa ne maturizam domnisoara Daniela! Numai atunci nu vom mai cadea prada “agresiunilor”.
  Cred ca ar trebui sa fim rezonabili si sa analizam daca “raul” pe care profesorul Mulller l-a facut acestor domnisoare (inteleg ca nu este vorba de viol) este comparabil cu cel pe care i l-ar putea face acest scandal. Ganditi-va ca “a gresi este omeneste”. Daca ne pretindem spirite elevate, cred ca ar trebui sa le acordam oamenilor sansa de a se reabilita! Cu siguranta aceasta “experienta” este de natura sa marcheze vieti.
  In final, cu mentiunea ca perspectiva nu este una “valorica”, sa ne amintim (cum spunea cineva mai sus) de Titu Maiorescu, care nu a fost pus la zid pentru o fapta mai grava decat aceasta.

  Răspunde
 • Felicitari!!!
  Observ ca sunteti un om “obiectiv”, asa cum trebuie sa fie toti cei care se pretind istorici si ma cenzurati.
  De dreptul la replica n-ati auzit?
  Se vede ca dictonul “sine ira et studio” va este strain!!!

  Răspunde
 • Domnisoara Adela, dar multe frustrari mai zace in dvs! Vedeti sa nu o luati razana intr-o buna zi! Ma minunez! Am citit cu groaza ultimul dvs.comentariu si este delirant!
  1. Am vorbit despre “valori” pt ca dvs. ati invocat gresit acest concept, si v-am intrebat ce legatura exista intre “valoarea unui om” si afectiunea sa sexuala?? Noi discutam aici despre un caz grav de agresiune sexuala, si am surprins printre altele apropo de valori adevarate pe dl. Stan ca o sustine pe domnisoara Badila! Chiar nu aveti proprietatea termenilor??Chiar trebuie sa ma repet??Sau sa nu-mi spuneti ca nici acum nu ati inteles! Nu m-ar mira!
  2. Legat de ce a auzit sau nu domnisoara Badila, sunteti deplasata! Eu am lansat niste ipoteze! Nu am de unde sa stiu eu ce a auzit domnisoara Badila sau nu, dar presupun ca l-a luat drept un profesor serios! Acum sa fim seriosi daca luam in calcul tot ce auzim de rau de profesorii nostri in facultate, ar insemna sa renuntam sa mai facem facultatea, sa ne luam la licenta, disertatie, doar femei, etc! “Logica dvs” ma surprinde tare mult!
  3. Legat de ideea de a sta in sala “zeci de minute” cu un profesor in sala, domnisoara dvs chiar ati trecut printr-o facultate??? Cine a zis ca vorbim doar de examene??? Din cate am inteles o domnisoara a fost agresata cand s-a dus sa ii duca lucrarea de licentza. Eu am trecut printr-o facultate si am stat de atatea ori de vorba cu profesorii, doar singuri fara martori?? Ce vreti sa sugerati? Ca acum niciun student sau studenta nu mai poate avea o discutie particulara cu un profesor???Va auziti ce spuneti??Asadar, daca ma duc cu lucrarea la un profesor sa se uite pe ea, trebuie sa vin insotita?? Asa stiti dvs ca se face?? Doamne fereste ce mi-e dat sa aud!
  Iar in ceea ce o priveste pe domnisoara Badila, inteleg din cate am citit, ca a fost agresata dupa ce s-a terminat examenul! Nu era acolo in pozitia de studenta ci de asistenta!! Ati fi vrut sa se adreseze ultimilor 2-3 studenti din sala “VA ROG SA RAMANETI SA-MI IAU GEACA SI SA PLEC SI EU CU VOI PT CA MI-E TEAMA DE ACEST PROFESOR! VA ROG NU MA LASATI CU EL!!!AM AUZIT EU DIN ZVONURI K E AGRESOR” Asa ar fi trebuit sa reactioneze domnisoara Adela??
  Va dati seama ce idiotenii spuneti??

  4. Faza cu etimologia si maturizarea….Pana unde puteti merge cu penibilul??Acum cautam in dex ce inseamna “pedagog”.
  Daca tot ma provocati, uitati domnisoara ce inseamna “pedagog”

  PEDAGÓG, -Ă, pedagogi, -ge, s. m. și f. 1. Persoană cu pregătire specială, care se ocupă, teoretic și practic, cu munca didactică și educativă;

  Unde scrie domnisoara ca formeaza “copii??” Sau ca nu poate fi si in invatamantul superior?? Si apoi, in functie de definitia din DEX, e mai putin vinovat Muller pt ce a facut???Sunteti de o prostie rar intalnita!
  Si apropo, sunt o doamna in toata firea, si cu copil, asa ca legat de maturitate….mai reflectati dvs, domnisoara!! Sau mai cresteti si vedeti ca lumea e plina de psihopati, va prinde unul pe strada intr-o buna zi, sa vedem atunci ce “stapana pe sine” veti fi! Va urez succes!

  Si la final, ati ajuns pana intr-acolo cu penibilul incat spuneti “Errare humanum est!” asta asa ca sa aflati ca am facut si eu latina prin facultate, ca vad ca va mai dati si “culta” . Deci daca a gresi e omeneste, sa inteleg ca pana si dvs. recunoasteti ca domnul Muller e vinovat!
  Chiar m-ati binedispus prin gradul de prostie si exprimare de care dati dovada!

  Si sa va mai spun ceva! Sa mai subliniez inca o data prostia!
  “Sunteti cenzurata???? :))) Nu aveti drept la replica??” domnisoara, v-ati gandit ca omul asta Cojocaru mai are si alte treburi in afara de a sta pe bloguri k dumneata si da drumul comentariiilor cand are acces la un laptop?? Respirati adanc, a intrat si v-a dat “ACCEPT” la a va face de ras in fatza tuturor prin tot ce ati putut spune aici!
  Si sfat, incercati sa consultati un psiholog! Cred ca v-ar ajuta! Si sa nu replicati sa nu va port de grija ca nu va port! Din partea mea, ramaneti in continuare cufundata in mediocritate, prostie, frustrare, tot ce doriti! Acum, nu ca v-ar ajuta psihologul sa scapati de prostie, dar poate va ajuta sa va mai descarcati putin emotional!

  Succes in lumea dvs. de “femeie stapana pe sine!”

  Răspunde
 • Pentru “cata”: in arhive si biblioteci ai invatat tu ca in ultima instanta, jignirile pot tine loc de argumente? Si istoricul Cojocaru parca scria ca nu accepta injurii pe blog! Sau se referea doar la injuriile adresate lui, si celor de aceeasi parere cu el ?

  Va discreditati singuri din ce in ce mai mult cu afirmatii nefondate, culese din auzite. Si Daniela readuce in discutie argumentele declaratiilor indirecte ale sustinatorilor D. Badila, invocand ca piatra de hotar declaratia domnului Stan (pe care il respect f mult si admir de altfel), declaratie care nu are deasemenea nicio valoare, intrucat pozitia de profesor nu ii da puteri paranormale si vizionare. Este chiar ciudat ca domnul profesor afirma clar vinovatia domnului Muller neavand niciun temei concret prin care sa-si sutina afirmatia, incalcandu-si toate acele principii de drept despre care, cu mult stil ne-a vorbit la curs.

  Mai nou acum se aduce argumentul am avut si eu o prietena care a patit ceva similar, fapt greu verificabil de altfel.

  Răspunde
 • am urmarit cu atentie cazul domnului profesor muller si sunt stupefiat de toate minciunile si aberatile care se spun despre domnia sa.Il cunosc pe domnul profesor din anul 2005 si pot afirma ca este un om integru si un adevarat profesor.In alta ordine de ideei am o intrebare…domnule ionut cojocaru cine sunteti dumneavoastra ???ce reprezentati dumneavoastra pentru societatea de azi???cum va permiteti sa acuzati fara probe un om?sincer ar trebui sa va fie rusine pentru tot cea ce ati afirmat insa stati fara grija adevarul iese intotdeauna la iveala…….

  Răspunde
 • Anonim, tu ai impresia ca aici se vorbeste de faptul ca Muller asta e un profesor bun sau rau???NU!!! Se vorbeste de faptul ca o facultate intreaga stie ce atitutine mizerabila are el ca “OM” nu ca profesor!
  Un altfel de om, nu are ce cauta sa predea la o Universitate!! Nu intereseaza pe nimeni cat de valoros e el! Personal eu imi trimit copii la facultate nu doar pt a invata, si a lua notite la cursuri, sper eu ca invata sa fie si OAMENI, si mai mult decat atat, am pretentia de la sistemul de invatamant sa le asigure securitate!
  LA UNIVERSITATE SE FORMEAZA SI CARACTERE! CE SA INVETE DE LA UN PROFESOR MIZERABIL CA ASTA????IN SUA ERA IN CATUSE LA ORA ACEASTA, MAI ALES CA INTELEG CA SUNT MAI MULTE CAZURI DE AGRESIUNE SEXUALA!!! CHIAR SI-AR PATA NUMELE UNIVERSITATEA DACA NU-L VA DA AFARA PE ACEST PSIHOPAT!

  Si apropo, mai ANONIM, de ce te iei tu de Ionut Cojocaru pt ca a postat stirea asta?? “cum va permiteti sa acuzati fara probe un om?” si treaba cu “sa va fie rusine”. ANONIM, incepi sa repeti ce a spus mai sus “muller florin” :))) si cel putin eu, nu am nicio indoiala ca esti tocmai MULLER!
  Se simte asta de la o posta! Nu esti doar un “frustrat sexual” mai dovedesti ca esti si prost! :)))
  !

  Răspunde
 • Multumesc d-lui Cojocaru ca mi-a postat comentariul anterior si retractez cele spuse (unii dintre noi au puterea de a recunoaste cand gresesc sau se grabesc sa traga concluzii pripite!)

  Distinsei “doamne” Daniela

  care rupe din timpul sau pretios pentru a raspunde unei persoane frustrate, mediocre, inculte, penibile … ca mine.
  Scuzati-ma, va rog, aveti vreun atestat de psiholog sa puneti diagnostice de afectiune sexuala, frustrare, instabilitate emotionala? Daca da, as fi tentata sa vin la dvs. sa ma tratati!
  Faceti presupuneri, lansati ipoteze, chiar si apodictii. Cine sunteti dvs. sa stabiliti vinovatia unui om? Ati afirmat ca, in prostia mea, recunosc si eu vinovatia profesorului Muller. Eu nu am cum sa recunosc ceva ce nu cunosc. Din pacate, nu sunt detinatoarea adevarului absolut ca dvs. Si nici nu am radicalismul dvs. in a sanctiona greselile oamenilor (in “ipoteza” unei vinovatii DOVEDITE!). La asta ma refeream cand am spus “Errare humanum est”.
  Pana una alta aceasta vinovatie nu a putut fi demonstrata!!! Numai protagonistii stiu ce s-a intamplat cu adevarat!!!

  In alta ordine de idei, cred ca ar trebui sa consultati un Dictionar etimologic nu explicativ, fiindca eu am spus clar etimologia, iar nu definitia.
  Iata: gr. παιδεια paideia = creștere, formare resp. pais = băiat, copil + agein = a conduce).
  Nu aveti nici dvs. “proprietatea” unor termeni, se pare!!!

  Si acum, inainte de a ma cufunda in mediocritatea mea si in tot ce ati mai spus dvs., vreau sa va fac o sugestie: nu va intitulati singura doamna. Pentru ca a fi ” doamna” presupune mult mai mult decat casatoria si existenta unui copil!!! Sunteti doar o femeie ”in toata firea”!!!
  Va multumesc mult pentru toate urarile de bine pe care mi le-ati facut, si sper sa va “binedispuna” si acest raspuns!!!

  Răspunde
 • Ceea ce nu pricep,, acuzatorii,, si,, judecatorii,,domnului profesor F.Muller este ca semenul nostru are dreptul sa fie altfel decat noi;neidentitatea de pareri,gusturi si obiceiuri si moduri de a rationa nu constituie un temei pentru o,, sentinta capitala,,.Si aceia care nu-s ca noi au dreptul la viata, au dreptul si datoria de a se apara in mometul in care sunt atacati,au dreptul sa nu se supuna santajului.Oamenii au dreptul la diversitate!Daca ne arogam dreptul de a distruge un om,cu sau fara forme legale,pe cei a caror vina este ca au o alta persepectiva sau viziune asupra vietii decat noi,s-a zis cu civilizatia.

  Răspunde
 • ??!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

  Răspunde
 • nu postati comentarii in mnumele altora!

  Răspunde
 • O mizerie josnica demna de mila este faptul ca va folositi de prenumele altor persoane( subtituirea de pesoana este mult mai grava decat ceea ce a publicat domnul I.Cojocau)…

  Răspunde
 • Raluca, nu crezi ca esti un pic cam deplasata in afirmatii? O faculatate intrega stie! Nu nu cred ca o facultate intreaga sustine ca d.Muller e vinovat. Nici o studenta de la mine din an, care a facut cursul cu el nu sustine acest lucru. Cei care au sarit cu piatra sunt cei care nu au vorbit cu el o data in viata lor si care aduc ca argument : “e ciudat ca se plimba singur pe hol”, continuarea unui distins aparator al doamnei Badila fiind – “se plimba pt ca se uita dupa prospaturi!” Din moment ce si tu vii cu fraze de genul “se vb ca o faculate zice”, mai bine abtine de la comentarii ca esti penibila. In SUA era cu catuse doar daca existau probe irefutabile impotriva lui. Am vazut marturiile depuse la rectorat , in niciuna nu sustine nimeni ca a fost victima directa,sau ca a mai asistat la o scena similara, cu atat mai mult ca sunt majoritatea barbati care vb frumos in marturii, despre sinceritatea domanei Badila, care este imposibil de probabat. Nu exista ale plangeri impotriva lui din partea altor fete care sa fi avut o experienta similara.

  “Reprezentanţii Universităţii din Bucureşti spun că este foarte greu de dovedit fapta, din lipsă de dovezi, declaraţiile doctorandei fiind singurele mărturii.” – asta este fragment din stiriea publicata pe realitatea.net.

  Asa ca Raluca, daca nu esti informata cred ca ar fi cazul sa te abtii de la apelative de timpul – mizerabil, obsedat sexual si mai mult – abtine-te sa vorbesti despre caracterele care se formeaza in facultati, pentru ca nu pari a fi unul dintre ele. Si daca toti profesorii valorosi vor fi dati afara in simplul temei al unei marturii imposibil de verificat cum este in acest caz, ma tem ca nu va mai avea cine sa-ti invete tie copilasii sa fie oameni. Oricum, nu stiu in ce masura mai este atributia faculatatii sa faca asta- aici se formeaza specialisti, pentru ca daca ai ajuns la facultate si inca nu esti om, esti deja o cauza pierduta.

  Răspunde
 • Nu ma mai cert cu cretine ca tine Maria, de pilda eu in week-end ma relaxez, nu pierd vremea pe forumuri dar cum dracu’ se face ca stii tu ce probe sunt la rectorat “Am vazut marturiile depuse la rectorat , in niciuna nu sustine nimeni ca a fost victima directa,sau ca a mai asistat la o scena similara”
  De unde ai vazut tu aceste marturii fetito???Doar daca te cheama Muller sau daca nu cumva te-a sunat el sa-ti marturiseasca niste minciuni!

  Esti penibila rau, Maria !! Pacat pentru Facultatea de Istorie ca are studenti mediocrii ca dvs. care in loc sa-si vada de activitatea studenteasca, pt ca de-aia presupun ca te-au trimis parintii pe la facultate!! Si mai sus, vazusem ca te laudai cum ai tu rezultate bune! Cu atat mai penibil! Pune-ti draga CV-ul pe net, daca tot esti asa desteapta! Crezi ca daca te lauzi pe un forum unde denigrezi imaginea unei doctorande care numai ea probabil ca stie prin ce trece, te remarca cineva si iti da vreun post? Si daca esti asa desteapta si cu bun simt, in mod clar nu ti-ai fi facut aparitia pe-aici sa arunci cu noroi in oricine e impotriva unui “obsedat sexual”

  SI vei vedea in curand rezultatele Comisiei de la Universitate! Eu sunt convinsa ca Muller va fi sanctionat si sa te vad atunci Maria cum in frustrarea ta, iti smulgi parul din cap! Dar de unde atata pasiune in a-l apara pe Muller?? De unde atata furie si energie? Sa stii ca nu exista doar studente agresate in Facultatea de Istorie, exista si studente care accepta favorurile profesorului. Sa fi oare una dintre acelea :)))

  Răspunde
 • “Draga” Adela, eu chiar m-am distrat copios citind ultimul tau comentariu!:)))) Sa pare ca tu nu te mai saturi de penibil :))) Auzi despre ce a ajuns ea sa vorbeasca :))) Sta cu DEX-ul si DOOM-ul in brate, si posteaza pe net definitii ale unor termeni :))) Doamne fereste ce oameni:))))

  Nu trebuie sa fi doctor in psihologie sa sesizezi frustrarile unui om! Nu doar un psiholog sau psihiatru se poate pronunta asupra profilului unui om, dar nu stau eu acum sa te invat pe tine pe gratis cum sa gandesti!

  M-am convins de tine….nu ai decat sa sustii psihopati ca Muller si sper ca pana la sfarsitul vietii tale sa te agreseze si pe tine cineva, sa vezi si tu atunci cum e!!

  Răspunde
 • O fosta masteranda / martie 17, 2012 AT 10:39 AM

  Salut Adela! In halul asta ai ajuns?? Sa il aperi pe muller pe forumuri??
  Stii? eu am facut masterul cu tine si cu Andreea Badila! Chiar nu ti-e rusine sa faci astfel de comentarii?? Te mai dadeai si prietena cu Andreea Badila! Cata lipsa de caracter poti sa ai? De fapt, m-am convins de asta demult, pt ca noi am facut si facultatea impreuna!

  Ei bine, eu nu am fost prietene cu voi am fost doar colege, dar nu-ti mai dau si alte detalii, te las sa te framanti! Sunt convinsa de altfel ca si Muller urmareste acest forum, il las si pe el sa se chinuie sa ma identifice!

  Imi amintesc Adela cum impreuna cu prietena ta mai grasa, Petruta erati toata ziua pe holurile Facultatii dupa fundul lui Muller! Erati de toata greata! Si mai stiu si cum plecati umile in spatele lui la suc! Nu o data, v-am vazut la terase cu Muller! Va dau si locatia “Jos Palaria”. Va spune ceva?

  Eu nu stiu prea bine ce relatie ati avut voi cu Andreea Badila, dar stiu prea bine ce relatie aveati cu Muller! Despre Andreea nu “parea” o fata serioasa”, chiar era o fata serioasa, imi amintesc ca mereu intervenea la cursuri, stiu ca se ducea la conferinte, nu am remarcat asta si din partea voastra! Stiu doar ca de 2-3 ori am intrat in vorba cu ea, cand am avut niste proiecte comune la Retegan si a fost foarte politicoasa, explicandu-mi tot ce aveam nevoie, nu acelasi lucru pot spune despre tine Adela care erai doar o infumurata, care nu avea ochi decat pt Muller.

  Stau sa ma intreb, de ce il aperi acum cu atata ardoare? Sa fi fost intre tine si el, ceva mai mult decat o relatie student – profesor???Sincer nu m-ar mira….Si ma intreb, daca Muller e asa un sfant, si nu a agresat studente, cum se face ca prin anul II de master, venea insotit de nevasta-sa la facultate? Oare de ce??

  In ceee ce il priveste pe Muller, toata lumea auzise zvonuri despre “atitudinea lui” fatza de studente! Nu-mi amintesc sa fi fost cineva in generatia noastra, dar auzisem si eu din generatiile mai mari.

  Trist si dezgustator! Doamne cat mai bucur ca am terminat facultatea aia!!

  Răspunde
 • Ioana Nedelcu / martie 17, 2012 AT 11:47 AM

  Ce psihopat! Am citit consternata despre acest caz! Nu inteleg cum acest mizerabil mai are tupeul sa se ia si de domnul Cojocaru cum sa-si gestioneze blogul! Ce sa posteze si ce nu!

  Ce jenant ca un astfel de personaj sa faca parte din Universitate! Sper sa fie exclus iar tinerele sa se simta in siguranta pe viitor!

  Răspunde
 • Citesc aceste comenturi si imi dau seama ce preocupari marunte au oamenii; imi pare rau sa te dezamagesc domisaoara “fosta masteranda”, dar nu eu Popa Adela, studenta dl. profesor Muller a postat acele comenturi; si da am iesit la sucuri cu domnul muller, dar ar fi trebuit sa stii ca in momentele in care ieseam eram isotiti si de andreea badila care este si in prezent prietena mea asa ca te rog sa nu mai faci presupunri de genul…. Nu am timp sincer sa postez pe forumuri dar de data asta m-a uimit “spiritul” tau perspicace de a-ti da seama de anumite lucruri; vreau sa te anunt ca in prezent eu sunt prietena in continuare cu domnul profesor Muller, pe care il respect pentru ajutorul acordat in timpul facultatii si mai mult am o relatie cordiala si cu sotia acestuia insa tu nu ai de unde sa stii toate astea pentru ca nu ai vorbit in viata ta cu mine sau daca ai facut-o te rog frumos sa ai macar decenta sa-ti spui numele. Iti multumesc pentru reclama pe care mi-ai facut-o dar faptul ca nu vorbeam cu anumite persoane din facultate nu ma face o infumurata ci demostreaza faptul ca stiu foarte bine care sunt persoanele cu care trebuie sa empatizez. Si ca sa inchei intr-un mod cat se poate de diplomat si sa pun capat oricarui gen de discutii vreau sa stii ca in acest caz am fost impartiala, deoarece aici sunt implicate doua persoane pe care le cunosc foarte bine si a caror varianta asupra celor intamplate o stiu in totalitate. Si eu ma bucur ca am terminat facultatea deoarece exista oameni care nu vor intelege niciodata relatia de amicitie dintre profesor si studenti si imprastie tot felul de zvonuri penibile doar ca sa se faca auzite. Adela Popa, absolventa si mastrenada a Facultatii de Istorie Universitatea Bucuresti

  Răspunde
 • Ioana Nedelcu / martie 17, 2012 AT 1:15 PM

  Declaratia domnisoarei Adela Popa de mai sus arata daca mai era nevoie pentru cineva care a citit aceste comentarii ca intr-adevar, cineva din categoria “pro Muller” poate chiar Muller se foloseste de numele unor fosti studenti, sa INVENTEZE COMENTARII INVECTIVE la adresa domnisoarei Badila! Cat de dizgratios!!!

  Răspunde
 • O fosta masteranda / martie 17, 2012 AT 1:29 PM

  :))) Nu ma mira ca in prezent ai ramas prietena cu Muller!
  Si deci e adevarat, erai prietena si cu Andreea Badila nu era doar o impresie de-a mea perceputa gresit! Nu stiu cand si cu cine ai mai iesit tu la suc, pt ca doar nu am stat sa te urmaresc! Spuneam doar ca in timpul masterului avand treaba in zona BCR-ului te-am vazut la terasa la “Jos Palaria” cu Muller! Nu am de unde sa stiu atatea detalii despre voi, nici macar nu am facut aceeasi specializare, dar am avut timp sa imi fac o imagine despre tine, in cei 5 ani de studiu! Nu am de gand sa ma cert cu tine, eu am reactionat la comentariile acide ale persoanei “Adela” si am crezut ca esti tu! Bine, nu ca m-ai fi convins total dar hai sa zicem!

  In fine, nu despre tine era vorba aici ci de cazul acesta la care a fost victima Andreea Badila! Am cunoscut-o din vedere, am vazut-o la niste cursuri de la master, si mi-am facut o imagine despre ea! Sunt convinsa ca nu minte si imi pare rau pt ea ca a patit asa ceva, dar ma bucur ca spre deosebire de altele care accepta de cele mai multe ori, favorurile unui profesor, ea nu numai k nu a acceptat ci l-a si denuntat! Asta spune ceva despre caracterul ei!
  In ceea ce-l priveste pe Muller, mi-a fost profesor, in anul II, si mi-a fost suficient….Auzisem multe zvonuri despre el, cum probabil ai auzit si tu, dar acum imi dau seama ca nu erau simple zvonuri! O zi buna tuturor!

  Răspunde
 • Domnule istoric, scriem și noi un articol argumentat sau preluăm doar ca să ne aflăm în treabă? Și ce reproducere de clasă, de la mediaddict, o sursă de încredere, verificată și acreditată, care respectă principiile jurnalismului și corectitudinea etică de publicare a articolelor și de verificare a informației din trei surse. Pentru voi sunt niște ”bla-bla-uri”. Nu trăim degeaba în epoca lui ”copy/paste”. La mai mare!

  Răspunde
 • Am ajuns acum sa ne intrebam de unde a preluat informatia??Ce importanta are! Important e ca am aflat cu totii despre un caz destul de grav de agresiune sexuala! Scria mult mai sus cineva ca aia mai inversunati sunt barbatii! Din cate vad eu pe-aici cele care se cearta sunt femeile!
  Si chiar de ar fi barbati, eu consider ca asta spune ceva! Faptul ca barbatii sunt mai curajosi sa vorbeasca de ceea ce stiu sau ca au o atitudine, spune CEVA! SI haideti sa fim seriosi, cu Muller o valoare, sau mare istoric! Cine a auzit de Muller in afara facultatii? L-ati vazut pe la tv, are vreo rubrica pe la vreo revista unde scrie, ceva?? A, da, am auzit de Stan de pilda, un om cu adevarat valoros, de Cioroianu, de Giurescu, Bulei, Retegan, de acolo de la contemporana dar Muller….
  Daca si asta mai e un cunoscut istoric…si o “valoare” ;….Bine ca aici nu vorbim de valoare cum bine spunea mai sus cineva, ci de gravitatea faptei acestui profesor de a agresa o doctoranda! Oricum ar trebui sa fie exclus din invatamant!

  Răspunde
 • Sunt absolventa a Facultatii de Istorie, am urmat cursurile dlui profesor Muller si pot sa spun ca au fost unele dintre cele mai bune prelegeri si seminarii la care am participat. Este inacceptabil ca valoarea acestora sa fie subestimata. Daca aceste cursuri nu vor mai fi, nivelul facultatii va scadea cu atat mai mult. De asemenea, pe tot parcursul frecventarii cursurilor nu am observat nimic neadecvat in comportamentul profesorului si nu cunosc niciun caz de aceasta natura. Este absurd cum niste zvonuri pot duce la o astfel de situatie si cum acestea pot fi considerate dovezi. O astfel de mentalitate este inadecvata profesorilor si studentilor unei facultati de istorie care incurajeaza spre o gandire ce se vrea a fi critica. Se poate usor banui ca la mijloc sunt niste intentii din partea unor anumite persoane pentru a-l exclude pe dl Muller din cadrul facultatii.

  Răspunde
 • Si daca tie ti se pare un profesor valoros asta inseamna ca e o valoare si umana?? Nu ai de unde sa stii tu ce caracter are! Poti sa fii un om destept dar daca nu ai caracter, oricum esti descalificat! Si nu sunt zvonuri domnisoara, sunt niste marturii din partea victimelor depuse la Rectorat!

  Si stai tu linistita ca nu cred ca e o pierdere pt facultate, sunt atatia oameni din sfera academica pregatiti, si cu mult mai bun simt si caracter decat Muller! Si daca se vroia sa fie dat afara din facultate, se intampla lucrul asta demult!
  Vad ca sunt cativa pe-aici agitatori care ii plang valoarea lui Muller! Cand veti intelege ca nu despre cum e el ca profesor vorbim intr-un caz de agresiune sexuala??Chiar credeti ca daca subliniezi valoarea unui om, il vei scapa de faptele lui execrabile comise ca om?
  Daca un cetatean face o crima, credeti ca il salveaza vecinii ca le dadea buna ziua pe strada si ca “studia” si “preda”?

  Oricum, nici nu stiu de ce va bag in seama! Probabil ca m-am indignat prea tare citind despre caz si vazand ce mentalitate pot avea unii. Oricum Comisia nu “evalueaza” comentariile voastre penibile de pe forum de genul “saracul, e valoros…” Ma faceti sa rad!

  Răspunde
 • @Nemesu Maria treci la loc, nota 2!

  Răspunde
 • Cine te crezi tu Petcu sa dai verdicte? Esti cumva profesor? Te crezi la ore? Sau ce?
  II zici domnului Cojocaru sa se bazeze pe argumente? Ale tale unde sunt?? Crezi ca e mai bine sa se bazeze pe prostie ca tine?? :)))

  Răspunde
 • fosta doctoranda / martie 18, 2012 AT 5:20 PM

  Rusine, domnisoara Badila pentru campania asta! Deci, cum reiese din declaratiile de mai sus, ieseai la suc cu dl. Muller?ooo, vai, te-a sarutat si te-a strans in brate si pt atata lucru, te dedai la o companie murdara, gen protv, la afise pe culoarele facultatii si strans de declaratii? Te pomenesti ca esti preo imaculata, ca multe cele ce stau in camine si se calaresc cu cati in luna si stele dar fac pe fecioarele pe acest blog! Te vezi vreun lectoras, ai? Atunci de ce, madam? Daca erai o femeie onesta, stiai sa actionezi demn, sa respingi si chiar daca faceai vreo plangere, nu te dadeai la protv, sau nu puneai afise! Joci murdar! Pentru latratoarele de aici, (ptr ca observ ca fetele jignesc)unde lucrez, nu veti ajunge in veci, iar tot ce am realizat pana acum, a fost prin munca. Dar este o masura in toate si chiar daca dezavuez hartuirea, nu aprob razbunarile de acest fel, distrugerea unui om si nici mahalaua. Da, Muller poate depune plangere pt calomnie, el are probe, voi de unde? Oricum, cine ar trebui sa plece ptr defaimare(inca a facultatii) este chiar domnisoara. Uite, la asta nu s-a gandit! Nu am avut nici o tangenta cu dl Muller, ii apreciez insa valoarea profesionala si campania d-soarei seamana a linsaj!

  Răspunde
 • Ceea ce ai criticat cu atata inversunare era un citat dupa relitatea. net , e aceea fraza este incadrata de ghilimele si am dat si sursa, sura ce preia informatia furnizata de comisia de etica care ancheteaza cazul. Nu am nevoie sa postez niciun CV pe internet ca nu mi caut posturi de telefonista.
  As fi aparat cu aceeasi inversunare orice om nevinovat, din principiu, pentru ca imi face greata sa vad cum oamenii de valoare sunt jigniti de niste frustrati incapabili si mi se pare o datorie morala sa reactionezi cand asisti la ceva ce iti pare incorect, degradants si derizoriu.

  Daca tu in weekend te relaxezi, cum se face ca mi-ai raspuns la msj? si mai mult, ti-ai persmis sa ma jignesti intru-un mod care nu face decat sa demonstreze nivelul submediocru de la care privesti problema: o studenta care apara un profesor, pentru ca pur si simplu il crede nevinovat este implicit o parasuta care urmareste… ce, in viziunea ta? note? le-am luat de mult si pe cai mai mult decat ortodoxe. Licenta cu nota mare? lucrarea este coordonata de un alt profesor. Nu as avea nimic de castigat decat satisfactia morala ca am luat atitudine – poate fara niciun succes- atunci cand am fost martora unui abuz impotriva unui om pe care il respect, ca profesor, ca om si ca istoric (pentru ca spre deosebire de multi care au afirmat ca ar fi un istoric mediocru, eu i-am citit si lucrarile).

  Probabil mie mi-a priit mai mult weekendul decat tie, din moment ce nu simt nici cea mai mica nevoie sa te jignesc ci doar sa-ti compatimesc simplistul mod de a pune problema, pentru ca modul in care gandesti despre altii spune ceva despre tine. Cred ca iti dai seama ca esti printre primii care a spus ca eu as fi un fel de parasuta, desigur cu alte cuvinte dar asta ai spus.

  Răspunde
 • Cata, observ ca acum te intitulez raluca! probabil te-a atins remarca potrivit careia cei mai inversunati impotriva domnului Muller sunt barabatii. Schimbarea de gen se pare ca nu ti-a adus si argumente mai solide.

  Răspunde
 • Un coleg de-al Andreei / martie 18, 2012 AT 7:50 PM

  Doamna “fosta doctoranda” dar ce abatuta sunteti, si cate “informatii” eronate aveti! Ma faceti sa rad! Ziceti ca sunteti “fosta doctoranda” ?? Eu cred ca sunteti altceva si altcineva si e foarte usor de sesizat! Nu stiam ca doctorandele se preteaza la limbajul asta de mahala si fac tot felul de declaratii pe principiul “hai sa dam in Andreea!”, eventual sa-i distrugeti imaginea, dar va informez “fosta doctoranda” , ca nu aveti nicio sansa! Fata asta are o imagine prea buna in Facultate, a avut intotdeauna note bune, e apreciata de tot corpul profesoral, iar pentru cei care o cunosc, orice mizerie inventata de oameni ca dvs. nu poate fi altfel decat amuzanta! :))
  O cunosc pe Andreea de 8 ani de zile, dvs. o cunoasteti in vreun fel???Ei bine nu! Eu stiind cu cine am de-a face permiteti-mi sa o apar si sa va dau niste detalii foarte interesante!!
  Cum va permiteti sa vorbiti de rau o femeie pe care nu o cunoasteti?? Asta daca nu cumva acea campanie murdara o faceti chiar dumneavoastra! Si ideile dvs. sunt atat de asemanatoare celei care s-a intitulat pe-aici “Adela” :))) Oare de ce atata coincidenta?? Si cum se face ca stiti dvs. tocmai versiunea lansata de Muller prin facultate, decat daca nu ii sunteti o persoana “prea intima” ca sa nu spun altceva :))?? Vreo amanta? Posibil sotia??:))
  “Fosta doctoranda”, inainte de a zbiera pe forumuri, va informez ca daca erati vreo clipa atenta macar la reportajul ala de pe PRO TV ati fi aflat mai “cunoscatoarea cazului” ca Andreea a refuzat sa vorbeasca cu presa si ca asteapta decizia Comisiei!
  2. Andreea nu a vorbit de caz in facultate, si nu a strans semnaturi prin facultate, asta a facut doar Muller in disperarea lui de a nu fi dat afara din facultate! Si a mers atat de departe cu penibilul si caracterul sau mizerabil incat a pus-o pana si pe nevasta-sa sa-si sune fostii elevi de la Barbu, actuali studenti ai Facultatii sa faca o campanie murdara prin facultate!
  Spre deosebire de voi, Andreea e o fata inteligenta si cu caracter si nu a apelat la actualii studenti ai Facultatii pentru a face vreun demers! Nici nu a spus de cazul ei! Andreea nu are semnaturi, are marturii din partea noastra a colegilor ei de generatie, care va informez, ca stim in masa de faptele ordinare ale acestui psihopat care mi-a fost profesor si mie si o spun cu tot dezgustul! SI DA!!! EU SUNT UNUL CARE A DEPUS MARTURIE CA STIU DE COMPORTAMENTUL INADECVAT AL LUI MULLER!! SA NU CUMVA SA AVETI VREUN DUBIU, pt ca vad ca e cam greu cu gandirea….
  3. Spuneti ca nu a facut decat sa o ia in brate??? Dar de unde stiti dvs. doamna??Ati fost de fatza?? De pilda, stiati ca sarutat-o fortat si a incuiat-o in sala??? Ce ziceti de asta??Vi se pare un lucru asa minor incat trebuia trecut cu vederea, nu??? Si mai ziceti ca sunteti si femeie….trist!
  4. Si ce razbunare doamna??? O vedeti pe Andreea pe undeva?? Ea nici macar nu a facut declaratii in presa desi are tot dreptul sa spuna ce s-a intamplat! Ea nu a facut decat sa spuna conducerii Facultatii care stiind ca exista precedente a trimis imediat cazul la Rectorat! Iar Rectoratul a organizat o Comisie care va solutiona cazul si va lua sanctiuni! Credeti ca daca urlati pe-aici pe un forum, impresionati Comisia???:)))) Sau il scapati pe Muller de belele??::))))
  5. Cat ma puteti amuza cu calomnia! Va informez ca logodnica mea e avocat si chiar sunt informat asa ca nu mai incercati dvs. sau Muller sa amenintati cu Tribunalul ca nu intimidati pe nimeni!:)) Nu faceti decat sa va faceti si mai tare de ras!
  6. Iar legat de sucuri, sa va spun eu ce stiu! Poate ar fi interesant de aflat si pt sotia lui Muller! Stiti, eu am facut un master, “Romania in secolul XX”, chiar sectia de contemporana, si pot confirma ca nu odata la cursuri Muller venea insotit de fetele sale cu care avea o relatie foarte apropiata si asta se vedea mai ales la note. (A spus mai sus, am vazut si o colega de-a mea de 2 dintre ele, Petruta si Adela, mai avea una, din generatia mea si a Andreei, Florentina (dar asta s-a casatorit intre timp) si va informez ca la fel, pleca insotit de cele 3 fete! Mulller nu avea nicio retinere sa le intrebe chiar pe hol, de fata cu noi colegii “Fetelor, mergem si noi la un suc?” Era de-a dreptul penibil! Asta pana cand intr-adevar a venit la un curs cu nevasta-sa si s-a stricat balciul!
  Sa nu mai spun ca daca vroiai sa-l intrebi ceva de tematica examenului/cursului, avea grija sa te expedieze imediat! daca erai fata, lucrurile se schimbau, impreuna cu expresia fetei lui! Eu am facut curs cu el si in anul II de facultate, si inca de atunci am aflat CINE E MULLER!! Vedeti dvs. doamna, facultatea aia a noastra, daca ati urmat-o si dvs. e foarte mica, si se afla totul imediat, nu are ca ASE-ul sute de studenti iar colegii mai mari imediat ne-a pus in tema si cu “victimele” lui Muller dar si cu “amantele” lui Muller! AA, si sa va mai spun ceva, odata l-am vazut chiar eu cum o saruta pe una la BCU, pentru ca e atat de prost incat nici nu stie sa fie discret! Lipsa lui de discretie era remacata si pe holurile Facultatii cand se intorcea cu totul dupa studentele mai aratoase, nu doar gatul!
  7. Iar legat de afise, va informez ca le-au lipit niste masteranzi ai Facultatii in spirit de solidaritate cu Andreea dupa ce au auzit de caz de la Consiliul Facultatii! Te informez doamna, ca de acest caz stie toata facultatea de la conducere, insusi decanul Cioroianu a vorbit de asta, intr-o sedinta publica cu studentii, nu s-a apucat Andreea sa dea comunicate!! Ea isi vede de treaba ei! Nu se cearta cu toti cretinii! A depus plangerea si si-a vazut de treaba! Nu acelasi lucru pot spune de Muller care a facut pe victima, ca va fi dat afara si are nevoie de ajutorul studentilor! Cat de penibil! Cata barbatie!!
  8. Si inca un aspect de subliniat! Ca sa va convingeti de caracterul Andreei, eu as spune altceva! Ganditi-va ca fata asta a ripostat! Nu s-a complacut ca altele in situatia de a fi pipaita, sarutata sau altceva, ea nu accepta asa ceva si o felicit pentru verticalitate si curaj!

  O seara buna!

  Răspunde
 • “Cel ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire!!!”

  Răspunde
 • eu nu pricep de ce a tabarat dl muller pe o urata precum badila, eu sunt mult mai frumoasa si ma ignora! deci nu-l cred capabil de viol

  Răspunde
 • “Cel ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire!!!”

  Răspunde
 • maria fată! hai ca nu se uita numai dupa prospaturi tu! se uita si la flauşate nu te impacienta ca nu scapi!

  Răspunde
 • Despre scandalul cu Andreea Tudora de acum doi ani de ce nu pomeneste nimeni? ori nu stiati ca deosebitul domn Muller(VALOROSUL cum vad ca va place unora sa-l numiti) ii promitea studentei dansului posturi in invatamant dupa absolvire, in schimbul favorurilor..(de genu’ acelora pretinse de indivizi ca el)
  si despre uriasul scandal iscat in urma descoperirii falsificarii notelor la cursurile altor profesori(numai acest fapt in sine ar fi fost suficient intr-o institutie normala ca sa-l elimine pe VALOROS) de catre acest VALOROS domn Muller pt a o scapa pe protejata sa de restantele adunate(probabil din cauza serilor consumate in discutii filosofice cu profesorul, pe care oricum numai studentele „emancipate” le pot intelege) de ce nu se zice nimic?
  despre faptul ca in urma acestor descoperiri respectiva si-a abandonat studiile dar cu toate astea inima franta a profesorului il determina s-o pomeneasca la toate cursurile sale printre suspine de “indragostit” de ce nu se zice nimic?
  ori toate astea nu conteaza in stabilirea caracterului unei “valori”? (atat de „valoroaseincat e anonima in randul necunoscatorilor si detestata printre apropiati)

  Răspunde
 • andreea andreea… ce-ti mai place şaorma!!! :)

  Răspunde
 • Petruta Balan / martie 19, 2012 AT 3:09 PM

  Buna ziua, am citit cu uimire comentariile de pe acest forum. Nu doresc sa am vreun amestec in acest schimb atat de inteligent de opinii. Doresc doar sa va rog sa nu mi mai folositi numele pentru a exemplifica sau argumenta comentariile dumneavoastra. Nu am dorit sa ma implic in acest conflict! Nu il apar pe Muller si nu o zeific pe Andreea! Nu am fost “amanta” nimanui si il rog pe domnul fost coleg sa aiba masura cuvintelor! Nu cred ca de a lungul facultatii am dat vreodata motive cuiva sa vorbeasca astfel despre mine! Cred totusi ca bursa de merit pe care am avut o de a lungul anilor de studiu ( care s a acordat datorita notelor obtinue la toate materiile) si notele din anii de master nu pot fi considerate meritul lui Muller ci meritul meu si doar al meu, al zilelor petrecute in salile de lectura si al proiectelor prezentate! Va rog asadar inca odata cu tot respectul cuvenit sa nu ma amestecati intr o poveste care nu este a mea si sa exemplificati cu experiente personale…Domnule fost coleg va rog sa va cereti scuze pentru afirmatia “amantele” lui Muller!…Ma indoiesc totusi ca o persoana care nu are taria de caracter necesara pentru a semna in nume propriu va avea bunul simt sa recunoasca faptul ca a folosit expresii nepotrivite…
  Cu respect, Petruta

  Răspunde
 • hai sa-l ardem pe rug ca intorcea capul dupa studente. de parca boia, caltea sau alte case mai mari nu-si lungesc gaturile pe holul facultatii. voi vorbiti in termeni de psihopat si cretin, de parca ar fi fost ultimul boschetar de pe strada. ce viol putea sa fie in facultate, dupa un examen, in conditiile in care toata lumea stia ca se dadea examen, fusesera studenti acolo, voi pe ce lume traiti? si cum vine asta, sa te pipai si apoi sa depui plangere de agresiune sexuala?

  Răspunde
 • Un coleg de-al Andreei / martie 19, 2012 AT 8:50 PM

  Ca sa vezi cine citeste comentarii pe forum, Petruta Balan! :))) Iti si uitasem numele de familie, ca vezi tu, ai fost atat de “activa” in cadrul cursurilor de master incat…chiar ma distreaza comentariul tau :)) Tu bursa de studiu?? :))) Poate in facultate, cand eu nu te-am cunoscut si ma indoiesc sa fi avut vreun curs comun, pt ca la master, crede-ma ca as fi stiut daca se intampla acest eveniment socant. Nu-mi amintesc sa fi avut si tu vreo interventie macar in cadrul vreunui curs, sau sa vii si tu cu vreo idee interesanta, cu vreun argument sau orice dar mai conteaza?? Nu s-a luat nimeni de “activitatea ta stiintifica”, eu doar am spus ca veneai la cursuri alaturi de celelalte colege de-ale tale de la Muller. Eu atat am putut remarca la tine, in rest…Anyway, legat de “amantele” lui Muller, am zis eu ca esti amanta lui, draga?? Nu e vina mea ca te simti, atat de rau, incat te mai faci si de ras, pe forum :)), eu am spus doar ca il insoteai prin facultate! In alta ordine de idei, am spus mai jos in comentariu anterior, “colegii mai mari imediat ne-au pus in tema si cu “victimele” lui Muller dar si cu “amantele” lui Muller!” Tu chiar nu stii sa citesti??? De unde reiese draga ca ai fi tu amanta lui Muller???Si de ce te simti asa vizata si mai incerci sa-ti justifici si “notele tale” de la cursuri?? Ti-a cerut cineva asta ??:)))
  Interesant comentariul tau!
  Si apropo, mai “Petruta Balan” aici se vorbea de incidentul nefericit prin care a trecut Andreea, nu de situatia ta scolara, asa ca scuteste lumea de comentarii, oricum nu te cunoaste nici dracu’ :))
  Pa, pa si ma consider un norocos pt ca la master, nu exista intalnire de 10 ani, ca nu aveam nicio placere sa te revad!

  Răspunde
 • S-a terminat si week-end-ul, a trecut si prima zi de serviciu, si penibila “Maria” in calitatea ei de urlatoare, e in continuare la datorie…dand in toata lumea, in stanga si in dreapta in speranta ca isi va salva “eroul” sau mizerabil, si a-i mai pupa putin talpile! Cine stie, poate ii va duce si acasa un buchet de flori, sau un bax de servetele!

  Mai fetitzo, nu exista nicio stire pe realitatea.net, tu ai citit in alta parte, dar la cat esti de disperata, nu ma mira nimic! Esti terminata rau mai fata, vezi sa nu-ti sara inima din piept! Si acum, chiar ca nu am niciun dubiu cu privire la viziunea ta despre Muller! Vezi cum il menajezi in perioada asta, cine stie, poate inca speri si tu ceva de la el daca nu ai avut ocazia pana acum!
  SI chiar nu mai stau sa-ti raspund tie la tampeniile nascute din mintea ta de submediocra! Vezi tu, unii oameni mai au si treaba, se mai duc si la job! Aa, si de a spune ca postez in locul lui “Cata” chiar esti aberanta rau fata!! Sigur nu esti bolnava psihic??Cum ai ajuns tu la concluzia asta ca as posta in locul altcuiva?? Verifica draga adresele de mail, daca esti intr-atat de paranoia! Pacat de parintii tai, sincer!

  Răspunde
 • Fresh Stors, nu ne cunoastem, asa ca mai bine abtine-te! doar pentru ca am o anumita parere, asta nu cred ca iti da tie dreptul sa ma jignesti in termenii acestia. Am inteles nevoia celor de alta parere cu mine de ma face cretina sau proasta, reactie naturala,poate, din partea lor, atat prostia cat si cretinismul fiind jigniri aduse intelectulului nu si caracterului . Eu nu am de ce sa “scap” pentru ca niciodata nu am vazut in profesorii mei mai mult decat profesori! Si niciodata, cu niciun profesor sau profesoara nu am avut altfel de discutii in afara celor din cadrul cursurilor sau seminariilor.
  Din prima luna a anului I sunt prietena colegului meu de an,Madalin , locuim impreuna, urmam toate cursurile impreuna si le vom urma in continuare. Toti profesorii ne stiu impreuna. Poate pare greu de crezut ca inca mai sunt oameni pentru care valorile, principiile si moralitatea nu sunt doar o cacealma ieftina care da bine.
  A fost o greseala din partea mea sa ma lansez intr-o astfel de “dezbatere” sau ar fi trebuit macar sa ma retrag cand deja incepuse sa degenereze.

  Răspunde
 • Un cunoscut de-al Andreei Dinu / martie 19, 2012 AT 9:34 PM

  Vai fata, dar ce frustrata esti tu ca nu s-a dat Muller si la tine! Nashpa de tine! Sa inteleg ca iti doreai atentie de la el! Biata de tine….
  Doamne cat de proasta poti sa fii! Sa te plangi tu pe un forum ca te ingnora Muller….Nashpa de tine….

  Eu te cunosc foarte bine, si te pot informa ca baiat si coleg ca intr-adevar, chiar trebuie sa-ti faci griji pentru cum arati! Mi-a placut “Fresh” la faza ca trebui sa stai calma ca nu scapi. La cum arata Muller, s-ar putea sa va potriviti si cine stie, sa faceti o “echipa” peste cativa ani! Respira adanc, mai baga niste shaorma, mai cresti putin si cine stie ce-ti rezerva viitorul!

  Iar legat de Andreea Badila, tu o cunosti draga??? Eu am vazut-o pe hol, mi-au aratat-o colegii care faceau seminar cu dumneaei, si te informez ca intr-adevar, chiar arata bine, si se imbraca si foarte bine, si cu gust, firme, una, alta! Si are grija sa nu se imbrace provocator (si chiar ar avea ce arata din cate am vazut) dar vezi tu, spre deosebire de tine, e o femeie cu bun simt si nu vrea sa-si arate valoarea in felul asta! Si-a demonstrat-o deja prin alte mijloace, de pilda STIINTIFICE!
  Apropo draga, tu ai publicat ceva?? Bine, forumurile nu se iau in calcul!:))
  Si inca ceva, daca vrei sa citesti articole de-ale domnisoarei doctorande Andreea Badila, poti cauta la biblioteca, eu am gasit!Succes!

  Eu te inteleg ca esti frustrata, dar nu e un motiv sa te faci te ras pe forumuri! Incearca sa-ti revii!:))

  Ne vedem maine la facultate! Pa!

  Răspunde
 • Pretty impressive article. I just came across your site and wanted to say that I have really enjoyed reading your opinions. Any way I’ll be coming back and I hope you post again soon.

  Răspunde
 • andrea dinu Says:
  March 19th, 2012 at 06:56
  eu nu pricep de ce a tabarat dl muller pe o urata precum badila, eu sunt mult mai frumoasa si ma ignora! deci nu-l cred capabil de viol. ALOOOOO :))). SE VEDE CE GRAD DE INCULTURA SI CE IMBECILI SUNTETI. UNII IMI FOLOSESC, MAI NOUS, SI NUMELE PT A POSTA ABERATII. DECI, ACEST COMENTARIU NU MI APARTINE. MI-E SILA DE VOI!

  Răspunde
 • Iar pentru “cunoscutul” meu coleg: nu ma pot cobori sub nicio forma la nivelul tau, chiar daca incerc:))). Nu esti capabil sa-ti dai un nume si scuza-ma, nu-mi trebuie nike si addidas, ca toti cocalarii, sa joc cu ele la Hanul Drumetului. Si daca, acel comentariu ar fi fost postat de mine, desi iti confirm ca nu, pentru ca renuntasem la ideea de a intra pe acest cacat de forum, crede-ma ca nu ma pretam la asa ceva. Imi pare rau ca esti atat de frustrat, incat sa-mi aduci mie jigniri, draga no name. M-ai amuzat copios, recunosc!:)))) Si ca sa te convingi, cauta adresa de mail de pe care a fost postat acel comentariu, sa vezi ca nu corespund. Asta in cazul in care nu ai fost chiar tu!:)

  Răspunde
 • Pentru ca-mi tot vin idei, nu am asa putine ca altii, trb sa precizez, ca daca as fi postat acel comentariu, as fi scris cu majuscule, cum am scris in fiecare comentariu. Multi oameni cu nivel scazut, se pot naste:)).

  Răspunde
 • Un cunoscut de-al Andreei Dinu / martie 20, 2012 AT 3:27 PM

  Iar tu esti si mai penibila pentru ca acelasi gen de comentariu “eu nu pricep de ce a tabarat dl muller pe o urata precum badila, eu sunt mult mai frumoasa si ma ignora! deci nu-l cred capabil de viol” l-ai spus si in facultate IN GURA MARE, nesimtito!!!. Chiar nu -ti aduci “draga” aminte ce spuneai in timp ce strangeai semnaturi???
  Apoi sa-ti mai spun ceva! Aceeasi idee, cum ca tu arati mai bine si nu ai primit avansuri sau alte feluri de gesturi ai postat si pe grupul nostru de facebook! Acum ce faci?? Ai ajuns intr-atat de mizerabila incat cand vezi ca te faci de ras, incepi sa-ti retragi cuvintele?? Te prefaci ca iti scrie altcineva comentariile?? Mie imi e greatza de comportamentul tau! Cine ar fi putut sa se dea drept tine?? Hai sa fim seriosi!! Nu te crede nimeni fata, nu mai insista!
  Si apoi la faza cu “nike si adidas” esti si mai penibila! Arati inca o data ca faci o companie murdara pentru Muller asa cum ai facut ca o nesimtita si prin facultate fortand si manipuland colegii sa semneze pentru Muller ca il da afara! Apropo, daca ai fi stiut cum arata macar domnisoara Badila, atunci ai fi stiut inclusiv ca niciodata nu am vazut-o in trening nike sau adidas. Nu i-am vazut firmele la iveala, dar pentru un cunoscator al hainelor bune, nu e greu sa identifici bunul gust si calitatea!

  Si sa-ti mai spun ceva! Asa CA SA AFLE TOATA LUMEA CE MIZERABILI SUNTETI! Roaita Flavius, “prietenul tau” de strans semnaturi ca niste retardati ce sunteti a mai si recunoscut ca prostu’ cum a fost sunat de penibila aia de nevasta a lui Muller ca astfel nu pot sa o numesc , sa-l ajute pe Muller “sa nu-l dea afara”

  Sunt dezgustat maxim de voi!!! Nu-mi vine sa credeti ca va pretati la asa ceva si mai aveti si nesimtirea sa spuneti ca Andreea Badila a facut vreo campanie! Dumneai s-a dus la conducere si a spus, si nu si-a informat draga studentii de cazul sau cu Muller! Si sa-ti mai spun ceva! Nici nu avea cum, pt ca eram din cate stii prea bine in sesiune, apoi in vacanta???Cum ari fi facut asta??? Ne-ar fi chemat la un seminar fictiv ????Cat de bolnavi puteti sa fiti impreuna cu Muller cu tot???? Si sa -ti mai spun ceva, SA AFLE TOATA LUMEA!!
  Am fost bombardat pe toate grupurile de yahoo si facebook cu inventii de-ale voastre despre aceasta doctoranda pe care nici nu o cunoasteti nesimtitilor!! Stiti voi ce s-a intamplat in sala aia???Ei bine nu!! Numai Dumnezeu stie prin ce a trecut fata aia cu nesimtitul asta psihopa care eu nu -l mai recunosc in vecii vecilor ca ar fi demn sa-mi mai fie vreodata profesor!!! Si sa mai stiti un lucru, sunt unul din studentii care a facut cursuri cu el la modul nu cu Retegan sau cu domnisoara Badila!

  Sunt profund dezgustat de voi, nu ma asteptam sa am asemenea colegi care se preteaza sa faca astfel de mizerii dar m-am saturat de mizeriile pe care le-ati facut si sper sa afle de aceste lucruri prin intermediul acestui forum cat mai multi oameni!!

  Răspunde
 • Dragul nostru coleg :)), iarasi nu pot avea capacitatea asta mare precum ai tu, de a jigni fara a avea vreun fond. Eu nu am postat comentariul iar ce am zis prin fac suna asa: Am sa ma simt complexata ca Muller nu s-a dat la mine, si s-a dat la aceea creatura, in niciun caz cum ca m-ar ignora pt ca eu nu am cautat niciun fel de alte tangente cu dumnealui. Si un nume ai? Tare in gura sub un pseudonim pot fi si eu dar prefer sa-mi spun numele, asa ca aceste argumente nu au niciun fel de relevanta. Iar daca ai facut cursuri cu dl Muller, esti TUDOR USCOI. Si mie mi-ar fi fost rusine cu numele asta. Trebuia sa-mi dau seama dupa cuvintele scrise cu sh si tz si dupa greselile de ortografie. Iar cand jignesti, asuma-ti cuvintele. Nesimtit si penibil poti fi doar tu care latri aici, degeaba de altfel.

  Răspunde
 • andreea dinu Says:
  March 20th, 2012 at 12:59

  ALOOOOO :) )). SE VEDE CE GRAD DE INCULTURA SI CE IMBECILI SUNTETI. UNII IMI FOLOSESC, MAI NOUS, SI NUMELE PT A POSTA ABERATII. DECI, ACEST COMENTARIU NU MI APARTINE. MI-E SILA DE VOI!

  ai monopolizat numele, l-ai inregistrat la OSIM cumva? ti-e atat de greu sa crezi ca mai exista oameni cu un nume atat de “rar” precum andre(e)a? la ce troaca mare ai pe umeri ma asteptam sa ai si creier in ea nu osânza de la şaorma

  Răspunde
 • Un cunoscut de-al Andreei Dinu / martie 20, 2012 AT 6:09 PM

  Nu ai idee cat ma pot distra pe seama prostiei tale, Andreea Dinu!
  Cat de retardata poti sa fii fato!
  Pai draga, asta s-a si inteles, stai calma, ca esti o frustrata si complexata ca Muller nu s-a dat la tine:))Vezi, doar a flirtat cu tine :)) Nashpa de tine! Probabil ca urma in ultimele saptamani de scoala! Acum, nashpa mai ai putin de asteptat! Intre timp, poate si divorteaza si cine stie ce viitor vei avea!
  Eu chiar iti urez sa se dea Muller la tine :))) Oricum, tu faci parte din categoria acelor studente care accepta favoruri din partea profesorilor asa ca ma indoiesc maxim ca vreodata la valoarea ta ai depune vreo plangere la conducere pt hartuire sexuala! La cum arati, tu accepti orice :))) Ce sa faci tu, te multumesti si tu cu putin ca deh!!
  Iar replica “daca ai facut cursuri cu dl Muller, esti TUDOR USCOI” Cat de proasta poti sa fii! Eu am spus din start bai fata ca nu am facut niciun seminar cu Andreea Badila, asta inseamna cretino ca am facut in anul II curs cu Muller! :))) SI daca erai atenta la ce am scris mai sus, ti-ai fi dat seama de asta!! SI tu crezi ca un singur student o apara pe tanara doctoranda in facultate??:)))) Ai fi surprinsa sa afli cata lume o sustine, imbecilo! Si tu nu jignesti?? Atunci cum ma faci pe mine nesimtit si penibil??
  Si nashpa de tine, daca nu sunt Tudor Uscoi! Hai mai incearca! Hai incearca sa faci un efort, poate iti iese:))) Cat de proasta poti sa fii frate sa crezi ca doar un student ar fi in stare sa scrie pe acest forum!
  Uite eu iti sugerez sa te duci la Tanta, sa iei catalogul si sa te consulti cu Muller, si sa dai comentarii pe forum pana descoperi cine sunt :)))
  Afla ca nu -ti voi spune cine sunt! Te voi lasa sa fierbi in prostia ta si….ne vedem maine la cursuri :)))

  PS. Si odata cu aceste comentarii de pe forum, mi-am dat seama ca esti mai proasta decat sesizasem eu in acesti 3 ani de zile! Bine ca scap de tine in curand si terminam facultatea!

  Răspunde
 • Pai ratatule..tocmai te ai dat de gol cand ai postat iarasi sub numele meu:)))! Ca doar nu ma jigneam singura! Ha ha! Ai spus tot!

  Răspunde
 • Faptul ca nu-ti asumi identitatea subliniaza clar mediocritatea ta! Probabil esti ft complexat de tine de nu iti poti spune numele si de ce as putea spune la adresa ta:)) pt ca ma indoiesc ca esti vreun macho sau vreun stralucit al facultatii! Pe lg asta, cand ai comentat mai sus sub numele meu, te ai dat singur de gol ca tot tu ai postat comentariul cum ca Muller m-a ignorat deci:)))! In ultimul rand, te anunt ca nu am sa mai comentez pe acest forum si ca pot sa te jignesc fara sa folosesc cuvintele pe care tu le auzi la parintii tai acasa. Ce-i drept, imi provoci mila. Daca parintii tai vb cu cretino, imbecilo si alte injurii…acum iti inteleg limbajul si comportamentul. Fizicul meu te distreaza? Am 200 de tone? Nu mai incapi in facultate de mine? :))) Probabil la creierasul tau nedezvoltat, se afla si ideea ca fizicul meu ii va rezolva problema Andreei Badila. Ramai la gradul tau de frustrare si agita-te singurel, tot asa cum ai postat si sub numele meu..injurii adresate mie:))))))!

  Răspunde
 • Un cunoscut de-al Andreei Dinu / martie 20, 2012 AT 8:02 PM

  Esti proasta de bubui! Tu te-ai dat singura de gol! :)))) Lesin de ras!:))) Nu e nicio diferenta intre ceea ce a scris asa zisa “andreea dinu” si noua “andrea dinu” E aceasi informatie! Nu am facut decat sa citez din ce ai spus cretino!!!!
  Tu ai spus retardat-o, ba te-a ingnorat, ba ca te baga in seama, dar nu s-a dat la tine, sunt ideile tale retardato!!!!!
  Eu nu sunt deloc frustrat! Sunt foarte relaxat, nu eu primesc sanctiuni de la conducerea Universitatiii :))) si ma distrez pe cinste sa te vad pe tine cum te agiti si vrei cu orice pret sa descoperi cine sunt! :))) Poate iti dau un sms :)))
  Ma distreaza cumva fizicul tau dar as zice ca ma si dearanjeaza cand te vad cu fatza aia a ta de botoasa, machiajul ala de mahalagioaica si barfitoare ordinara si hainele alea de pitipoanca, alese de pe tarabele din piata, BLEAH dar mai ales MA DERANJEAZA PROSTIA de care dai dovada!:)))
  Esti atat de disperata incat ai ajuns sa ma jignesti doar gandindu-te tu cum as putea sa arat, sau cum invat, sau cat de bun sunt profesional! Nu-ti dau detalii incat sa te chinui tu sa afli cine sunt :))) Poti crede orice :)) Important este ca oamenii de pe acest forum au aflat cat de proasta esti, cum te dai singura de gol, cum iti recunosti frustrarea ca Muller nu s-a dat la tine :)) ca mori de ciuda ca doctoranda Andrea Badila arata de o mie de ori mai bine ca tine :)) si ca esti penibila!:)) SI lista inca e deschisa dar mi-e lene sa mai spun! Apoi mi s-a facut cam greata! Scuza-ma ma duc sa-mi fac o limonada!

  Răspunde
 • andreea andreea! ce-ti mai place shaorma! cum vrei sa-ti raspunda pe fb colegul tau daca nu-l ai in lista? =)) nu te duce capşoru ala deloc, el nu ti-e “prieten” deci n-are cum sa vada ce postezi tu pe fb :)))

  Răspunde
 • 1000 de probleme, o singura solutie: BROMURĂ in ceai dimineata domnule profesor!

  Răspunde
 • fosta doctoranda / martie 21, 2012 AT 7:05 PM

  Ce ma incanta la unii dintre cei care sar in apararea prea onoratei si intru totul academicei d-soare Badila(cu studii stiintifice, spus apasat de parca ar avea jumatate de raft) este limbajul lor de mahala, cu jigniri demne de niste studii universitare absolvite. Domnule coleg al Andreei, chiar sunt o fosta doctoranda, nu nevasta iar nici atat, amanta a domnului Muller, cum insinuati! Chiar nu am avut de-a face cu el! Dar spre deosebire de dumneata, nu consider ca incercarea de a fi sarutata exercitata de sus numitul, cum a numit-o presa, ar putea ridica atata nor de praf asupra unui profesor cu un destul de bun parcurs universitar si cu niste cursuri destul de interesante si bine argumentate! Afara doar daca d-soara in cauza ar fi de ceva sorginte musulmana sau am fi in plin Ev mediu. Nu pun in discutie morala atat de inalta a d-soarei in cauza, catusi de putin, Dar, daca tot se vrea cadru universitar, sa se comporte ca atare. Stiu din surse sigure, nu inventez, ca multitudinea de plangeri au venit ca urmare a alertarii de catre insasi d-soara a studentilor, sigur cu concursul unor ”amici” ai lui Muller din facultate. Daca Badila avea mintea unei doctorande, persoana matura, nu s-ar fi pretat la atatea confidente si plangeri pt a agita spiritele(de aceea ma indoiesc de onestitatea plangerii!!!), fiindca o spun si ptr urechile dumitale, am vazut persoane care radeau cu gura pana la urechi de atata scandal in jurul unui sarut ”cu forta” cu ziceti dvs. Sigur ca o vor compatimi in fata. Iar despre spiritul de solidaritate al studentilor, de ce nu si-l manifesta la sala de lectura, de ce agitatia aceasta ptr o doctoranda? Te pomenesti ca o fi Nelson Mandela al facultatii? sau vreo somitate, intr-o facultate care a dat si are inca mari istorici. Ptr cei care si-au permis -cu acordul dl. Cojocaru???, sa mentioneze aici nume de profesori, rusine copii fara minte!!!!!!!. A te uita dupa o studenta nu este delict si nici invitatia la suc, coleg al prea onoratei d-soare Badila, nici macar mersul, mai ales in grup. Iar da, ar putea fi proces ptr denunt calomnios, fiindca nu exista probe, au fost doar ei doi, d-soara Badila cu teancul de declaratii nu ar rezolva nimic. au fost de fata? nu! si partea adversa vine la fel si sa vedem -le punem pe cantar nu???? esti prost informat, stimabile. Nu spun ca- daca este adevarat- Muller a facut bine, NU A FACUT DELOC, ba chiar este urat, dar nu merita laturile unora care ar trebui sa fie la biblioteca si nu pe forum! Facultatea este mica dar a dat multi prosti, printre absolventi. Dupa limbajul de mai sus, vad ca da, este o realitate. Nu este frumos sa te iei de nevasta lui, esti prost-crescut, atunci! asa ca idee…altfel, nu tin partea nimanui, observ ca ipocrizia este la conducere, in rest, numai nulitati…

  Răspunde
 • fosta doctoranda / martie 21, 2012 AT 7:44 PM

  Va razbunati urat, domnule Cojocaru, daca aceasta este o razbunare! V-o spune o femeie care nu are a face nici cu o parte(dar uraste linsajul!), nici cu alta si care a auzit destule dar prefera sa trateze cu decenta cariera unui profesor care totusi a avansat pe meritele sale, pe cartile sale, care are cursuri interesante, temeinic pregatite, intrebati si pe altii. Nu comentez motivele razbunarii(este blogul dvs, sigur!)dar in afara de titlu destul de tendentios, nu moderati deloc, lasati mizerii sa curga!!! Fata aceea, Andreea Dinu si altele si-au scris numele, au avut acest curaj, prietenii duduii victime(de aici se vede ce frumos anturaj are!) si-au varsat laturile cu cel mai abject limbaj, de mahala, cu jigniri. Unde le este curajul???? Le acceptati, ca proaspat doctor? Acceptati sa se scrie ca un profesor care v-a fost si dvs profesor intoarce capul dupa studente? Sau chiar ca acesti absolventi sa prolifereze injurii la adresa sotiei acestui profesor? Aveti familie? In rest, toate cele bune. Pacat, observasem articole interesante, cum trebuie sa fie si cartea dvs, dat fiind subiectul.

  Răspunde
 • Un coleg de-al Andreei / martie 21, 2012 AT 9:29 PM

  Buna seara “doamna fosta doctoranda”

  Daca am fost dur pe acest forum este doar pentru ca nu am avut incotro si ca nu pot ramane pasiv in a observa cum oameni care nu o cunosc pe Andreea Badila, au incercat sa-i denigreze imaginea! Am fost mult prea revoltat atat de comportamentul lui Muller cat si de comentariile latratorilor lui!

  Nu as vrea sa va jignesc dar daca dumneavoastra veniti sa-mi invocati mie presa….scuzati-ma dar spune ceva de nivelul dvs! Cum? Asa stiti dvs. ca daca PRO TV-ul spune o prostie, e litera de lege??

  Doamna “fosta doctoranda” o cunosc pe Andreea Badila de foarte multi ani de zile, si e o prietena cu adevarat speciala, cu un comportament exemplar, cu un bun simt iesit din comun si o fata cu caracter si va spun ca nu avea nici un motiv sa minta! Mai mult va informez ca Muller nu a sarutat-o doar cu forta cum spune presa, MULLER A FACUT CEVA FOARTE GRAV! A INCUIAT-O IN SALA DOAMNA!!!! Vedeti diferenta??? Daca dvs vi s-ar fi intamplat asa ceva, nu ati fi reactionat???? Nu v-ati fi dus la conducerea Facultatii???V-ATI FI LASAT PIPAITA, SARUTATA, SI ATI FI FOST SI RELAXATA DACA ATI FI AVUT USA INCUIATA??? CHIAR SUNT CURIOS! DVS. NU VA DATI SEAMA CE IMPACT POATE AVEA O ASEMENEA MIZERIE A UNUI BARBAT PENTRU PSIHICUL UNEI FEMEI?? CULMEA, ZICETI CA SUNTETI FEMEIE!!!!!

  SI inca un lucru foarte important! Vad ca va puneti intrebarea , “de ce atata agitatie pentru o doctoranda?”

  HAIDETI SA VA EXPLIC EU!
  TOATA LUMEA CARE O CUNOASTE PE ANDREEA BADILA ARE O PARERE FOARTE BUNA DESPRE EA! SI ASTA PENTRU CA E O PERSOANA CARE FRAPEAZA PRIN MULTE CALITATI CE LIPSESC IN MOD CLAR CELOR DE PE ACEST FORUM!

  DINCOLO DE CALITATILE SALE MORALE, PE CARE VI LE-AM MENTIONAT SI MAI SUS, VA INFORMEZ CA INVATA FOARTE BINE, E O TIPA FOARTE SERIOASA SI APRECIATA DE TOTI PROFESORII SAI!
  OARE DE CE NU VA INTREBATI DVS. DE CE A FOST SUSTINUTA DE TOTI PROFESORII SAI????OARE DE CE?? CREDETI-MA CA UN OM CA DOMNUL STAN NU GARANTEAZA PENTRU ORICINE! DACA NU SI-AR FI DOVEDIT VALOAREA LA CURSURILE SALE SA FITI CONVINSA CA NU BAGA DUMNEALUI MANA IN FOC PENTRU O DOCTORANDA OARECARE! EL ARE O IMAGINE, E PERSOANA PUBLICA, SI E PREA DESTEPT SA FI RISCAT SA INTRE INTR-UN SCANDAL UNDE NU ERA SIGUR DE O PERSOANA!

  APOI, UN ALT PROFESOR DE PRESTIGIU CARE A SUSTINUT-O NECONDITIONAT PE ANDREEA E SI COORDONATORUL SAU, MIHAI RETEGAN! DACA ATI TERMINAT FACULTATEA DE ISTORIE, STITI CA DUMNEEALUI E GENUL DE OM LINISTIT CE STA DEPARTE DE CONFLICTE!
  IN CAZUL ANDREEI A REACTIONAT! CEEA CE A FACUT MULLER ERA DE NETOLERAT IN FACULTATE!

  SI NU E O SIMPLA DOCTORANDA! DE 2 ANI E SI ASISTENTA DOMNULUI RETEGAN! SI IN CALITATE DE ASISTENTA SI-A DOVEDIT EFICIENTA, SI E FOARTE POPULARA PRINTRE STUDENTII SAI SI RESPECTATA!

  DE ASEMENEA, ANDREEA BADILA ARE SI ACTIVITATE STIITIFICA, ATAT CAT SE POATE PENTRU CINEVA DE VARSTA NOASTRA! AVEM 26 DE ANI, NU 40 CA MULLER! ARE ZECI DE SESIUNI DE COMUNICARI LA CARE A PARTICIPAT SI ARTICOLE PUBLICATE! UNELE LE GASITI SI PE BLOGUL LUI ADRIAN CIOROIANU DACA TINETI NEAPARAT SA AFLATI! APROPO! UN ALT PROFESOR CARE A SARIT PENTRU EA!

  CE SA VA MAI SPUN DOAMNA “FOSTA DOCTORANDA”?? AS PUTEA SA VA SCRIU PANA DIMINEATA, DAR CE SENS ARE?? CRED CA V-AM SPUS ESENTA! MAI DEPARTE, AVETI SI DVS. CREIER SI VA PUTETI CONTURA PROPRIA PARERE!

  VREAU IN FINAL SA VA DAU O VESTE!

  DIN CATE VETI VEDEA SI IN PRESA, MULLER A FOST DECLARAT VINOVAT DE COMISIA DE ETICA!! INTELEGETI???VINOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!SI SANCTIONAT!!!

  ACUM NU MAI EXISTA NICI UN DUBIU! TOATA LUMEA A AFLAT CINE E MULLER!

  ASADAR, DOAMNA DOCTORANDA, SI COMISIA DE ETICA S-A CONVINS CINE E MULLER! COMISIA DE ETICA A CREZUT-O TOT PE ANDREEA BADILA!

  ASTA ERA SI IDEEA, CA IN SFARSIT SA AFLE TOATA LUMEA CE PSIHOPAT DE PROFESOR ARE FACULTATEA DE ISTORIE!

  SI O FELICIT PE ANDREEA BADILA PE ACEASTA CALE CA A REUSIT UN LUCRU INEDIT IN FACULTATEA DE ISTORIE! A FOST PRIMA FATA CARE A AVUT CURAJUL SA SPUNA PRIN CE A TRECUT! E ADEVARAT CA NOI STIAM IN FACULTATE DESPRE AGRESIUNILE LUI MULLER DAR FAPTUL CA UNA DIN VICTIME A AVUT CURAJUL SA VORBEASCA E UN PAS INAINTE PENTRU INTREAGA UNIVERSITATE!

  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/decizie-fara-precedent-la-universitatea-bucuresti-sanctiunile-pentru-profesorul-acuzat-de-hartuire.html

  http://www.rtv.net/profesorul-universitar-acuzat-de-hartuire-sexuala-sanctionat_21493.html

  SI DACA DVS. SUNTETI ASA MATURA, PE VIITOR NU VA MAI DATI CU PAREREA DESPRE DOCTORANDE SI OAMENI PE CARE NU II CUNOASTETI!

  O SEARA PLACUTA!

  Răspunde
 • Un coleg de-al Andreei / martie 22, 2012 AT 4:03 AM

  Ce faceti domnule Cojocaru?? imi cenzurati comentariile?? Ati primit amenintari sau ce?? Tocmai ii daduseam aseara o replica doamnei “foste doctorande”! de ce nu apare ????

  Răspunde
 • In sfarsit se face dreptate! Nici nu se putea altfel avand in vedere antecedentele acestui psihopat numit Muller!

  Bravo Andreea Badila! Ma bucur ca ai avut curajul sa vorbesti prin ce ai trecut desi sunt convinsa ca nu ti-a fost usor!
  Ai facut un lucru colosal pentru istoria Facultatii! Ai fost prima din istoria acestei institutii care a avut curajul sa puna piciorul in prag si ma bucur pentru asta!

  Lucrurile scapasera demult de sub control! Eu am terminat Facultatea in 2002 si inca de atunci studentele se plangeau de atitudinea lui!

  Muller esti de tot rahatul, profesore! Ti-ai distrus imaginea la maxim profesore!!! Si ai dovedit ca esti si foarte prost! Inteleg sa te dai la studente, dar la doctorande??? Ai vrut sa incerci ceva nou???Nasol! Nu ti-a mers deloc si ma bucur pentru asta! Tanara asta a facut dreptate nu doar pentru ea, ci pentru toate studentele care au avut de suferit!

  Faptul ca ai sai colegi, au numai cuvinte de lauda despre ea, e un motiv in plus, sa-i transmit ca se bucura de tot respectul meu!!!

  Răspunde
 • E de felicitat si atitudinea studentilor de la master care s-au solidarizat cu domnisoara asistenta Andreea Badila si i-au boicotat cursul lui Muller! S-au transferat la alte cursuri lasandu-l pe Muller cu buza umflata!

  S-a dus la curs si a gasit sala goala! Si asta merita pentru faptele lui!
  Practic, a ramas fara acest curs, si semestrul acesta nu si-l va mai tine!

  Bravo domnisoara Badila ca ati luat o pozitie ferma in acest caz si ca v-ati decis sa-l denuntati! Eram sigura ca veti castiga! Va asigur de tot respectul si pretuirea mea!

  Legat de Muller, ii garantez ca student ca il voi ocoli mereu! Si nu doar eu! Vom avea grija ca toti sa ne ferim de el, si sa ne protejam colegele! Il asigur ca nu se poate baza pe respectul nostru!!

  Răspunde
 • Nu doresc sa conversez cu cineva, am citit marea majoritate a afirmatiilor si sunt surprinsa de parerea unanima aproape despre un profesor care a ajuns profesor universitar pe baza meritelor, a capacitatilor sale si a unei munci imense. De unde stim ca nu este vorba de un santaj? Cine a fost de fata la acel asa zis eveniment? De ce toata lumea o lauda asa de tare pe Badila? Este cumva vreo eminenta cenusie si nu stiam noi? Ce merite intelectuale are aceasta fosta doctoranda? Il depaseste cumva pe dl. profesor ca istoric? De unde sa stim ca nu este vorba de invidie si de dorinta de a defaima un om? Este usor sa faci un rau, un om fara valoare face un rau si nu se gandeste la consecinte. Eu cred ca despre asta este vorba, de invidie, rautate si de lipsa valorii. De ce nu s-a adresat organelor in drept, daca era adevarat ceea sustine ca s-a intamplat, avem legi destule. Oricum nu e vorba de tentativa de viol din cele relatate. Ar trebui ca respectiva fosta doctoranda sa se mai gandeasca cand face afirmatii defaimatoare, ce se ia. Oricine poate face afirmatii grave depsre oricine, diferenta este ca oamenii de valoare nu procedeaza astfel niciodata. Eu va rog sa respectati imaginea unui om care a muncit enorm sa ajunga unde a ajuns si sa respectati adevarul.

  Editor coordonator
  Catalin Dumitrescu
  Editor
  Tudor Borcea
  Redactori
  Valeriu Gardin
  Cornel Ivan
  Colaboratori
  Florin Iaru
  Radu Ghitulescu
  Bogdan Luca
  Mihai Vlad
  Teodora Migdalovici

  Blogroll
  Broadband TV News
  Hotnews – Cultură
  Hotnews – Media / Publicitate
  IAA.ro
  Intact News
  Mediafax – Cultură / Media
  Mediafax – Revista presei
  Radio Cultura
  Variety
  Victor Ciutacu – Vorbe Grele
  WebPR

  Cuvântul tovarășului Mihai Răzvan Ungureanu la Congresul al XII-lea al UTC: Membru supleant în Comitetul… http://t.co/CmgcX3v6
  about 6 hours ago
  Rusia: Patriarhul Kirill condamnă “blasfemia” trupei feministe punk Pussy Riot: Patriarhul ortodox rus K… http://t.co/n899Ygpa
  about 6 hours ago
  Personajul “Katinka” recidivează: “Katinka”, românca vulgară interpretată de actriţa Paola Minaccioni pr… http://t.co/EPJ6ET3u
  about 7 hours ago
  http://twitter.com/mediAddicts
  Video
  La Multi Ani Petrisor Obae!

  Ambuscadă în Ghencea

  Mircea Badea versiunea mediaddict

  Spam Blocked36,683
  spam comments
  blocked by
  Akismet

  Răspunde
 • Nu doresc sa conversez cu cineva, am citit marea majoritate a afirmatiilor si sunt surprins de parerea unanima aproape despre un profesor care a ajuns profesor universitar pe baza meritelor, a capacitatilor sale si a unei munci imense. De unde stim ca nu este vorba de un santaj? Cine a fost de fata la acel asa zis eveniment? De ce toata lumea o lauda asa de tare pe Badila? Este cumva vreo eminenta cenusie si nu stiam noi? Ce merite intelectuale are aceasta fosta doctoranda? Il depaseste cumva pe dl. profesor ca istoric? De unde sa stim ca nu este vorba de invidie si de dorinta de a defaima un om? Este usor sa faci un rau, un om fara valoare face un rau si nu se gandeste la consecinte. Eu cred ca despre asta este vorba, de invidie, rautate si de lipsa valorii. De ce nu s-a adresat organelor in drept, daca era adevarat ceea sustine ca s-a intamplat, avem legi destule. Oricum nu e vorba de tentativa de viol din cele relatate. Ar trebui ca respectiva fosta doctoranda sa se mai gandeasca cand face afirmatii defaimatoare, ce se ia. Oricine poate face afirmatii grave depsre oricine, diferenta este ca oamenii de valoare nu procedeaza astfel niciodata. Eu va rog sa respectati imaginea unui om care a muncit enorm sa ajunga unde a ajuns si sa respectati adevarul.

  Răspunde
 • Este o grava eroare ceea ce faceti d-le Cojocaru. Dvs, sunteti perfect curat? Nu aveti sa va reprosati nimic? Eu nu cred! Nimeni nu poate spune ca nu a gresti niciodata ca sa arunce piatra!
  Nu doresc sa conversez cu cineva, am citit marea majoritate a afirmatiilor si sunt surprins de parerea unanima aproape despre un profesor care a ajuns profesor universitar pe baza meritelor, a capacitatilor sale si a unei munci imense. De unde stim ca nu este vorba de un santaj? Cine a fost de fata la acel asa zis eveniment? De ce toata lumea o lauda asa de tare pe Badila? Este cumva vreo eminenta cenusie si nu stiam noi? Ce merite intelectuale are aceasta fosta doctoranda? Il depaseste cumva pe dl. profesor ca istoric? De unde sa stim ca nu este vorba de invidie si de dorinta de a defaima un om? Este usor sa faci un rau, un om fara valoare face un rau si nu se gandeste la consecinte. Eu cred ca despre asta este vorba, de invidie, rautate si de lipsa valorii. De ce nu s-a adresat organelor in drept, daca era adevarat ceea sustine ca s-a intamplat, avem legi destule. Oricum nu e vorba de tentativa de viol din cele relatate. Ar trebui ca respectiva fosta doctoranda sa se mai gandeasca cand face afirmatii defaimatoare, ce se ia. Oricine poate face afirmatii grave depsre oricine, diferenta este ca oamenii de valoare nu procedeaza astfel niciodata. Eu va rog sa respectati imaginea unui om care a muncit enorm sa ajunga unde a ajuns si sa respectati adevarul.

  Răspunde
 • UN OM DE LA ISTORIE / martie 28, 2012 AT 2:24 PM

  Este o grava eroare cum gandesti tu “omule!”
  Ce importanta are modul in care e domnul Cojocaru?? Despre dumnealui vorbim aici sau despre cazul pe care l-a postat aici pe blogul sau?
  Evident ca aveam cu totii defecte, dar despre asta vorbim??
  Ai pus insa si tu o intrebare buna, chiar asa , oare de ce toata lumea o lauda pe Andreea Badila?? Intrebarea e buna, dar raspunsul este gresit!
  Intr-adevar, intrebarea e de reflectie! Tocmai asta e ideea! Crezi ca daca nu era ceva de capul ei, ar mai fi aparat-o atatia colegi de-ai sai, studenti si profesori?? Ma indoiesc!!
  E o persoana cu o imagine foarte buna, atat in randurile colegilor sai, al profesorilor sai cat si a studentilor sai! Iar acest lucru este doar meritul ei! Si asta a reusit tocmai prin caracterul sau, rezultatele sale in facultate, inteligenta, bun simt si onestitate!
  Un motiv in plus ca e CINEVA in facultatea aia, este si ca e asistenta lui Retegan! Daca nu se remarca prin rezultatele sale, sa fii sigur/a ca nu ajungea nici la doctorat si nici sa tina seminarii!

  Pe de alta parte, in facultate, toata lumea il stie pe Muller ca pe un cal breaz iar acum nu mai incape nici cea mai mica banuiala! In ceea ce-l priveste, cel putin, cei mai trecuti prin facultate, (si aici nu includ studentii din anul I, II sau III care nu-l cunosc asa bine), stiu prea bine despre comportamentul lui Muller!
  Pe langa faptul ca Andreea Badila, se bucura de o imagine foarte buna in facultate, acum sa fiti convins ca a castigat si mai multa popularitate! Pentru ca fata asta a creat un precedent in istoria Universitatii! A avut curajul sa vorbeasca, si sa fiti convins ca i-a trecut si ei prin cap ca va fi “comentata” si de oameni ca tine “omule” dar nu i-a pasat!
  Si a urmat un traseu, mai mult decat bun simt, s-a adresat conducerii, Rectoratului si acolo s-a analizat cazul! Daca s-ar fi dus intai la politie, in mod sigur, ar fi existat altfel de oameni care sa spuna, ca de ce nu a pastrat cazul in curtea Universitatii! DIN CATE VEZI, DOMNISOARA BADILA S-A DUS LA CONDUCEREA UNIVERSITATII, PENTRU CA IN CADRUL ACESTI INSTITUTII S-A PETRECUT TERIBILUL INCINDENT! SI A AVUT CASTIG DE CAUZA! Comisia aceea l-a declarat pe MULLER VINOVAT! SI NU INCAPEA NICIO INDOIALA CA E ALTFEL, AVAND IN VEDERE ANTITEZA DINTRE CEI DOI! MULLER AVEA O IMAGINE MULT PREA PATATA LA CAPITOLUL RELATII CU STUDENTELE!
  DE ATI STII CATE STUDENTE AU PATIT-O CU EL….

  Omule, aici nu vorbim de valorea lui Muller, cum bine spuneau si altii mai sus! Vorbim despre calitatea sa umana care a lasat mult de dorit….

  VorbESTIi de invidie?? Ce invidie omule?? Tanara era o doctoranda, el un istoric in toata regula!Intrebi daca il depaseste pe Muller ca valoare! e ABSURD! Pai intrebare mai penibila nici ca exista!
  Cele doua personaje nu sunt de comparat, pentru ca au statute total diferite!
  Tanara, va informez ca nu e fosta doctoranda, e actuala doctoranda, are 20 si ceva de ani, inca studiaza, inca se afla pe bancile facultatii, e absurd sa spuneti ca ar invidia un om ca Muller care face parte din alt nivel academic! Sa fim seriosi! In cel mai rau caz, domnisoara Badila ar invidia un coleg, pentru diverse “succese” sa zicem, nu pe un profesor! Cu atat mai mult unul ca Muller, care sincer, pentru mine, nici ca istoric, nu inseamna ceva!

  Si daca tot intrebati daca Andreea il depaseste pe Muller, aflati ca la capitolul umanitate, bun simt, caracter, si orice valoare umana doriti dvs., in mod sigur e CAMPIOANA!

  Si cea care ar trebui sa respecte adevarul ESTI TU!!!
  Noi nu am vorbit nicio clipa aici de munca unui om, am vorbit de lipsa lui de “tact pedagogic”

  Nu stiu daca esti femeie sau barbat, dar te invit la refectie! Gandeste -te ca in locul domnisoarei Badila, ai fi fost tu.! Ce ai fi facut?? In fata ta se afla un om, care iti fusese profesor, despre care aveai o imagine (cum spui si tu poate il considerai “valoros” si “muncitor”) si care dintr-o data, te saruat cu forta, te pipaie, si te incuie in sala, pentru a te agresa mai bine! Ce ai fi facut?? Crezi ca in momentele alea de spaima, te-ai fi gandit la dovezi? Te-ai fi gandit ca e cazul sa taci, sa te mai atace si a doua oara??Consider ca un om normal, pentru securitatea lui si imaginea lui, imediat dupa incident, ar fi reactionat ca domnisoara Badila! S-ar fi adresat forurilor legiuitoare!

  Aici nu a fost vorba de niste cuvinte aruncate in vant, OMULE! A fost vorba de un caz, care nu a surprins pe multi de la ISTORIE! Omul avea deja o imagine foarte proasta, erau inregistrate deja multe victime in contul sau, IAR CEEA CE I S-A INTAMPLAT DOMNISOAREI BADILA, A FOST PICATURA CARE A UMPLUT PAHARUL! UN ARGUMENT IN PLUS, LA INTREBAREA, “DE CE O LAUDA LUMEA ASA DE TARE PE BADILA!”
  UITE PENTRU CA MERITA! CURAJUL SAU A RAZBUNAT MULTE FETE CARE AU TRECUT PRIN EXPERIENTE SIMILARE! BRAVO EI, CA NU A TACUT SI CA A LUAT ATITUDINE!
  ARE TOT RESPECTUL MEU SI A MULTORA!

  S MULLER, NU ARE DE CE SA MERITE RESPECT! CEL CARE NU STIE SA FIE OM, E DESCALIFICAT DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE SI CA PROFESIONIST!
  DEGEABA, POATE ESTI TU, UN BUN ISTORIC, INTELECTUAL, CE MAI VREI, DACA UMAN ESTI O LICHEA!

  RESPECT ANDREEA BADILA PENTRU ATITUDINE! IN SFARSIT CINEVA SPARGE GHEATA SI DIVULGA NISTE MIZERII CARE MOCNEAU DEMULT LA FACULTATEA DE ISTORIE!

  Răspunde
 • De ce badila nu a luat atitudine si atunci cand merita 5 si a primit 10 (la f. m.)pentru a nu pierde bursa?

  Răspunde
 • Care 10? Care 5 amice?? Esti incoerent! Eu sunt coleg cu Andreea, si noi la doctorat nici nu primim note!:))) Esti un observator tare bun!

  Si ce bursa?? Tu chiar nu intelegi ca noi nu avem bursa???

  Vorbesti numai tampenii doar, doar sa zici si tu ceva de rau de Andreea, dar esti mai mult decat penibil! E atat de usor sa inventezi mizerii doar pt a lovi pe cineva, doar ca sa nu fie Muller singurul cu imaginea patata incat ma dezgusti!

  Mai informeaza-te amice!! Eu inteleg ca pe forumuri se spun numai prostii, dar nici chiar asa!!

  Plus ca oricum, nu are nicio legatura cu cazul Muller! E asa greu sa intelegi ca un psihopat a fost pedepsit pentru faptele lui mizerabile???

  Si nu mai incerca sa dai in Andreea ca nu ai sanse! Ti-au mai spus si alti colegi! Andreea chiar are o imagine foarte buna in facultate, atat printre studenti, colegi cat si profesori! Nu te mai chinui sa-i cauti “dosarul” pentru ca e imaculat! Pierzi timpul cu mizerii…si dezgusti pe toata lumea!

  S-a discutat aici un caz! Andreea a castigat! Resemneaza-te si du-te sa-i plangi pe umar lui Muller! :))) Nu e vina nimanui ca Muller a fost un gunoi uman si nu a stiut sa se controleze!!!

  Răspunde
 • esti prost de bubui. ma refeream la master…intreb-o pe badila. ea stie despre ce este vorba. intreab-o

  Răspunde
 • :))) Iar tu iar esti un mincinos ordinar! Am facut si masterul cu Andreea si iar te faci de ras, pentru ca stiu prea bine in ce conditii s-au dat bursele! Iar cel care le-a corectat a fost chiar Muller :)))

  Mai bine intreaba-i tu colegii, boule, ce rezultate avea Andreea!
  Sa vorbesc cu ea, sa-si puna pe forum foaia matricola??
  In primul rand, ca Andreea avea cea mai mare medie de la specializarea noastra, si se tinea cont si de asta la bursa! Iar apoi imbecilule, la examenul de bursa, nici macar nu a luat cineva 5 sau 10.

  Andreea nici nu avea cum sa piarda bursa bai animalule! Ea nici nu a avut vreodata vreun 5! Iar la examenul ala de bursa, avand in vedere ca era din specializarea noastra, nici nu aveai cum sa iei vreodata 5 pentru ca din start, si daca nu invatai, tot stiai acolo ce sa scrii si te ridica si media din timpul anului!

  Si eu chiar nu inteleg! Cat de frustrat sa fii, ca pe un forum in care s-a discutat cum Muller a agresat-o pe Andreea, tu sa vorbesti de o bursa, care initial spui ca a fost la doctorat, acum cand ai auzit cat de imbecil esti, te-ai sucit si vorbesti de master si te-ai fript iar!

  Esti neacoperit rau de tot si penibil!

  Si ar mai fi un aspect! Nu m-ar mira ca acest comment sa fie scris tocmai de un gunoi ca Muller pt a afla cine este “acest doctorand” care ii ia apararea Andreei! Afla ca oricum suntem multi!!

  De unde stii tu “observator” ce note s-au pus?? In calitate de coleg al ei, te informez ca stiu si cine a participat la bursa, si ce note s-au luat, animalule! Si de unde stii tu ca nu merita, daca nu cumva esti Muller care regreta notele acordate iar acum in psihoza ta, spui mizerii pe forum??

  Afla ca nu mi-e teama de tine, ti-ai pierdut oricum respectul meu, iar daca te vad pe strada, nu numai ca nu te salut si ma voi abtine sa nu-ti adresez in fata niste invective, dar as traversa si pe partea cealalta a strazii!

  Răspunde
 • Am spus ca nu doresc sa conversez cu nimeni, dar este o surpriza sa constat cata lume ia pozitie in acest caz si in alte cazuri asemanatoare nu a existat nici o solidaritate umana. Exista si au existat multe asemenea cazuri cu alti protagonisti desigur. Trebuie sa va spun ca eu am pus la indoiala cele relatate de Badila, inca o data intreb de unde stiti ca totul este adevarat, cum sa ne bazam doar pe marturia unui om si pe declaratiile multora ca Badila e asa deosebita. Eu asta intreb. Cand esti asa de moral tot poti gresi, poti ascunde o parte de adevar. Si eu vorbesc din interior, am terminat facultate, master, doctorat la zi , toate cu bursa, mi-am vazut de treaba, nu am vorbit pe nimeni de rau, am respectat pe toata lumea indiferent de staut, am vrut sa invat si am invatat cat am putut, am vrut sa reusesc prin forte proprii. Ca doctorand eram asistenti de fapt, desi nu mi s-a atribuit acest titlu meritat….dar si eu am avut surprize mari insa cu altcineva, dar am rezolvat singura fara sa fac scandal, sa aduc presa intr-o institutie pe care o respect si acum si va spun ca am rezolvat. Am terminat un master si la o alta facultate din Universitate si acolo am avut o surpriza de acest gen, m-am descurcat fara ca onoarea mea sa fie patata si fara sa aduc prejudici unei facultati care nu merita un scandal. Nu-i apar pe cei care se comporta astfel, dar nici rezolvarea lui Badila nu o admir. Nu confund valoarea morala cu cea profesionala, va asigur. Este o mare surpriza cum multi o apara, convinsi de adevar si ma gandesc ca pe mine nu stiu cine m-ar fi aparat, cine s-ar fi implicat intr-un scandal IN CARE ERA IN JOC IMAGINEA facultatii.

  Răspunde
 • Femeie, “un om” esti idioata rau de tot! Nu-mi vine sa cred ca o femeie cu un asemenea intelect a terminat un doctorat! “Asa ceva” vorba lui Mircea Badea nu mi-a fost dat sa citesc demult pe un forum.

  Cum femeie sa puna in joc imaginea Facultatii aceasta doctoranda??Ce ai fi vrut? Tu nu intelegi ca a fost agresata??Cum sa taca?? Orice femeie intreaga la minte, ar fi reclamat asa ceva,asa cum a facut Andreea Badila, dar tu femeie esti picata din Luna!
  Cel care a patat imaginea Facultatii e acest mizerabil care a facut o asemenea fapta! Cum sa rezolvi de una singura cu psihopatul?? Tu crezi ca se negociaza cu psihopatii?? Mai ales ca nu era la prima abatere!

  In viata mea nu am jignit o femeie, dar pe tine, dupa ce marturisesti si pe aici ca ai fost agresata, nu ma pot abtine! Iti meriti soara de femeie cretina, cu mentalitate de Evul Mediu si supusa barbatului! Eu zic sa soliciti si sa te bata sotul! Ca asa e pe la noi, si sa nu cumva sa spui ce ti s-a intamplat! Nuu! Fereasca Dumnezeu! Aduci prejudicii locuintei!

  Doamne cat esti de proasta, cum femeie sa spui pe un forum ca ai fost si tu agresata si ai tacut! E motiv de lauda pentru tine??

  Nu o cunosc pe Andreea Badila, nici macar nu sunt student al Universitatii Bucuresti dar navigam si eu pe net, si am citit despre acest caz, si atata vreme cat pe fata asta au sustinut-o atatia oameni, de la profesori, colegi pana la studenti spune ceva despre ea ca personalitate, caracter, profesionalism!

  Eu m-am bucurat sa vad ca exista oameni ca domnisoara Badila care sa nu se lase calcata in picioare, care nu ezita sa spuna ce se intampla intr-o institutie de invatamant si consider ca a procedat foarte bine denuntand aceasta bruta de profesor!
  Si din cate ai vazut cretino, canalia aia de Muller avea antecedente, plus ca si alte studente au depus marturie impotriva lui!

  Si mai esti si intr-atat de proasta incat intai sa pui la indoiala ce spune domnisoara, apoi sa ajungi sa spui ca tu ai fi procedat altfel si ca ai patit si tu similar! Pai cretino, atata vreme cat te apuci tu sa spui cum ai fi procedat e clar ca pana si tu in prostia ta, recunosti ca marturia domnisoarei Badila e adevarata! Hal de logica pe capul tau!

  Auzi, a terminat un doctorat! :))) Fereasca Dumnezeu!

  Din cate vad eu, fata asta, Badila, chiar si-a vazut de treaba, are niste rezultate, dar era normal sa nu taca la o agresiune de o asemenea gravitate! Si ce presa a adus cretino, la facultate, de vreme ce fata asta, vad ca A REFUZAT SA VORBEASCA CU PRESA!!! Asta arata ca nu a vrut scandal!

  De altfel a fost foarte inteligenta! S-a dus direct la conducerea Universitatii si acolo s-a rezolvat cazul! Nu s-a complicat cu altceva, nu s-a apucat sa dea declaratii, interviuri sau altceva, a mers acolo unde trebuia!

  Si cretino!! Mai invata, ca vad ca nu ai invatat nimic, desi se pare ca ai avea o varsta, dupa cum relatezi, cand cineva te agreseaza, intr-o lume civilizata, reclami ceea ce ai patit, pt ca ai de-a face cu o incalcare a drepturilor tale de FEMEIE idioato!!! Nu se procedeaza ca tine, sa taci sa-l incurajezi pe ala sa mai agreseze si pe altele!

  TREBUIE DENUNTAT ORICE ABUZ! INVATA ASTA!

  Si mie nu mi se pare ca daca domnisoara Badila l-a denuntat pe Muller, Facultatea a avut de pierdut ca imagine, mi se pare ca a castigat prin oameni ca aceasta doctoranda, pt ca a tras un semnal de alarma legat de ceea ce se intampla si S-AU LUAT MASURI!

  Si de ce nu ai crede o tanara cu o imagine atat de buna ca nu spune adevarul?? Nu avea nici un motiv sa ii faca rau unui bou! Din cate vezi, are deja drumul ei, are deja niste rezultate si deja a demonstrat ca se poate descurca prin forte proprii!

  Si desi e mai tanara ca tine “un om” sa fii convinsa ca s-a descurcat mai bine ca tine! Pastreaza-ti frustrarile pentru tin!

  Si nu incerca sa conversezi cu mine, ca nu am de gand sa mai intru pe acest forum, dar am ramas uluit de prostia ta fara margini si am vrut sa las si eu un comentariu!

  Toate cele bune tuturor!

  Ionut Pascal

  Răspunde
 • pentru un inchipuit doctorand bolnav mintal / aprilie 4, 2012 AT 7:17 PM

  Bina ca ai spus numele. Ti-ai dat numele ca sa te lauzi cu limbajul suburban, submediocru?Cine iti da dreptul tie, un NIMUNI sa jignesti? Dar cine sa aiba pretentii la tine cu asa limbaj si idei. Imi este sila de romani ca tine! Se vede ca nu ai invatat nimic in intreaga scoala, ce sa zic de studiile tale in desfazurare doctorale. Esti un NIMIC si mai zici ca aperi o femeie! Doamne ce incultura in Facultatea de Isorie! Ce doctoranzi! Mai invata, mai du-te pe la scoala generala, poate inca nu e tarziu sa mai capeti ceea ce trebuie pentru viata, pana acum ai invatat numai sa calomniezi, Asta inveti tu, omule, doctorandulem,desteptule Ionut Pascal? Imi este rusine cu oameni ca voi in tara asta! Continua sa jignesti si iti va fi foarte biene, asa iti dovedesti intreaga cultura. Am citit si ce i-ai spus altora, tot jigniri. Asta e starea ta normala si mai zici ca aperi pe cineva, dar tu esti cretinul care este in preisorie, de ev mediu ce sa zic, nu poti ajunge acolo, nu ai cum. Daca vrei sa sti, tu esti cel cu o varsta preistorica, te-ai trezit si tu acum dupa milenii si nu sti ca lumea a evoluat! Ce idiot poti fi. mai gandeste-te cand aperi pe cineva! Mie mi-ar fi rusine sa ma apere un gunoi va tine! Nu mai emite pareri cu privire la Facultate, esti departe ca intelect de orice studii superioare. Poate acum iti dai si tu seama cat poti fi de inevoluat si daca nu citeste tot ce ai scris unor oameni pe care nu ii cunosti si care sunt mult mai presus de tine si asta se vede de la o posta, nu mai este nevoue sa te lauzi sa sa iti lauzi colega. Oricum e foarte ciudat cat de mult o lauzi, orice exces e ciudat, dar nu meriti nici macar sa ma ostenesc sa mai scriu, dar tu jigneste mai departe. Vezi ca noi chiar avem legi, eu vorbeam de legi, omule inchiput doctorand, inainte cand am spus ca am rezolvat si aceste legi te privesc si pe tine cand proferezi injurii si calomnii.

  Răspunde
 • pentru un inchipuit doctorand bolnav mintal / aprilie 4, 2012 AT 7:30 PM

  Bina ca ai spus numele. Ti-ai dat numele ca sa te lauzi cu limbajul suburban, submediocru?Cine iti da dreptul tie, un NIMENI sa jignesti? Dar cine sa aiba pretentii la tine cu asa limbaj si idei. Imi este sila de romani ca tine! Se vede ca nu ai invatat nimic in intreaga scoala, ce sa zic de studiile tale doctorale in desfasurare . Esti un NIMIC si mai zici ca aperi o femeie! Doamne ce incultura in Facultatea de Istorie! Ce doctoranzi! Ce nivel! Mai invata, mai du-te pe la scoala generala, poate inca nu e tarziu sa te mai destupi si tu, pana acum ai invatat numai sa calomniezi. Asta inveti tu, omule, doctorandule,desteptule Ionut Pascal? Continua sa jignesti si iti va fi foarte biene, asa iti dovedesti intreaga cultura. Am citit si ce i-ai spus altora, tot jigniri. Asta e starea ta normala si mai zici ca aperi pe cineva, dar tu esti cretinul care este in preisorie, de ev mediu ce sa zic, nu poti ajunge acolo, nu ai cum. Tu esti cel cu o varsta preistorica, te-ai trezit si tu acum dupa milenii si nu sti ca lumea a evoluat! Mai gandeste-te cand aperi pe cineva! Mie mi-ar fi rusine sa ma apere un gunoi va tine! Nu mai emite pareri cu privire la Facultate, esti departe ca intelect de orice studii superioare. Poate acum iti dai si tu seama cat poti fi de inevoluat si daca nu citeste tot ce ai scris unor oameni pe care nu ii cunosti si care sunt mult mai presus de tine si asta se vede de la o posta. Oricum e foarte ciudat si cat de mult o lauzi pe colega ta, dar tu nu ai cum sa sti ca orice exces e ciudat. Oricum tu nu meriti vreo atentie din partea cuiva, e o pierdere sa ma ostenesc sa mai scriu, e in zadar. Dar tu jigneste mai departe, eu stiu la ce ti-o folosi! Dar vezi ca noi chiar avem legi, eu vorbeam de legi, omule inchiput doctorand, inainte cand am spus ca am rezolvat (asa se rezolva lucrurile intr=un stat) si aceste legi te privesc si pe tine cand proferezi injurii si calomnii. Sa iti fie de bine!

  Răspunde
 • Pentru “pentru un inchipuit doctorand bolnav mintal” Bolnav esti tu mai cretinule!
  Esti atat de prins in mediocritatea si prostia ta, incat nici nu ai fost in stare sa citesti ca nu sunt doctorand! Mai mult, eu am facut Politehnica, boule!
  Si da, imi dau numele pt ca eu imi asum ce spun, nu ca tine retardatule! Esti atat de frustrat incat ai si uitat de ce esti pe acest forum! Aici se discuta un caz animalule! Nu era o intrecere de jigniri!

  Si faptul ca m-ai jignit pe mine, nu face decat sa ma distreze la maxim! Nici nu are sens sa ma apar, pentru ca tot ce spui nu are noima, nu vad urma de argument, ci doar jigniri nefondate! Iar legat de legi, varul meu e avocat si stiu prea bine cum functioneaza “legile” :)) Am ras cu lacrimi cand ti-am citit comentariul acesta de 2 lei!Multa frustrare zace in tine :)))

  Si imi spui mie ca jignesc?? Dar tu ce faci?? Normal ca jignesc cand aud o fiinta care cica e femeie, spune ca ea daca ar fi fost in locul tinerei ar fi musamalizat cazul?? Cum sa nu comentezi asemenea idiotenie??
  Si din mesaje nu mi-e greu sa-mi dau seama ca aceia care comenteaza fie sunt pusi de Muller fie e chiar el, in mizeria lui!

  Si apropo , cazul s-a incheiat demult, de ce va mai agitati pe forum, sa ii gasiti scuze patetice unui psihopat care a fost gasit vinovat??? Chiar nu aveti ce face??

  Credeti ca daca suciti voi problema pe toate partile si incercati in disperarea voastra de a gasi ceva de rau la adresa acestei tinere, Muller va scapa de sanctiune?? Ei bine, nu!
  Muller va ramane cu imaginea patata pentru tot restul vietii lui mizerabile!
  Si nu e vina nimanui ca e animal si nu om, ca sa-ti tina in frau instinctele sexuale!

  Răspunde
 • :)) Ionut Cojocaru, tu ai senzatia ca sufera cineva din cauza baguielilor tale fade? :)) Putin imi pasa daca postezi “selectiv” sau nu comentariile… Mesajul era exclusiv pentru “linistea” ta. Cui vinzi gogosile astea ieftine? Comentariile fetide pe marginea acestui subiect sunt pline de invective, asa ca mergi si pune placa “jignirilor” la alta masa.
  P.S. Nu te simti dator sa raspunzi. Strict pentru uzul tau, intern 😉

  Răspunde
 • blog de istorie? / mai 7, 2012 AT 4:56 PM

  Acesta este un blog de istorie? Credeam ca este de barfa si pentru unii, o competitie de cat mai multe jigniri din acelea josnice. Intr-un bog care se vrea academic, gasim asa ceva………mediocritatea si prostia vad ca sunt prezente si acolo unde nu te astepti. Ma intreb de ce administratorulunui site istoric lasa pe astfel de oameni sa isi desfasoare prostia, frustrarile si propriile esecuri. Se vede clar ca de la un caz nefericit, unii se bucura ca pot jigni fare sa fie trasi la raspundere. Se bucura si se mandresc cu prostia si mai mult ca nu sunt un pielea celui acuzat. Daca ar fi sa analizam comportamentele multi ar trebui sa se teama, mai ales barbatii.
  Vreau sa cred ca am mai ramas in tara asta si altfel de oameni. Va rog, domnule Cojocaru nu mai dati curs la jignirile celor de aici, daca sunteti intelectual!

  Răspunde
 • Nu se piblica criticile la adresa site-ului? De ce? Un blog de istorie plin de jigniri, de calomnii, cuvinte folosite f, prost si lipsite de seneul lor real, nicidecum stiinta. Se publica jigirile unor oameni care se cred intelectuali, se vede ca folosesc un pretext nefericit ca sa iasa in fata cu invectivele lor. De ce publicati asa ceva? Sigur ca nu ma astept sa publicati randurie acestea,ci sa le stergeti din nou. Astia suntem, in Romania de astazi, multi mediocri si multa jignire di partea unora care apara o femeie, dar jignesc multe altele in acelasi timp. Hotarati-va ce aparati, dupa ce criterii si ce jigniti. Zic si eu acum ca cel de dinainte, pentru uzul vostru intern, pentru creierul vostru exclusiv!

  Răspunde
 • Nu se publica criticile la adresa site-ului? De ce? Un blog de istorie plin de jigniri, de calomnii, cuvinte folosite f, prost si lipsite de seneul lor real, nicidecum stiinta. Se publica jigirile unor oameni care se cred intelectuali, se vede ca folosesc un pretext nefericit ca sa iasa in fata cu invectivele lor. De ce publicati asa ceva? Sigur ca nu ma astept sa publicati randurie acestea,ci sa le stergeti din nou. Astia suntem, in Romania de astazi, multi mediocri si multa jignire di partea unora care apara o femeie, dar jignesc multe altele in acelasi timp. Hotarati-va ce aparati, dupa ce criterii si ce jigniti. Zic si eu acum ca cel de dinainte, pentru uzul vostru intern, pentru creierul vostru exclusiv!

  Răspunde
 • Muller e un om care taie si spanzura la cursul lui , unul care nu sufera impotrivirea .

  Am auzit multe incidente similare , desigur e o acuzatie greu de probat , poate daca s-ar fi strans si alte marturii ar fi fost dat afara cum merita .

  Sigur ca omul e bolnav psihic si ar trebui ajutat de specialisti , daca si-ar da seama de propria conditie … Dar profesorii nostri sunt si ei in cardasie si greu il sanctioneaza pe unul dintre ei . Faptul ca s-a intamplat totusi in acest caz spune multe .

  Răspunde
 • Si pana la urma ce s-a intamplat cu “monstrul” sexual numit Florin Muller? Mai preda la Fac. de Istorie? Cum s-a finalizat ancheta?

  Răspunde
 • Cum s-a terminat totul? A Ajuns Badila un istoric de suuces? Ce s-a intamplat cu Muller?

  Răspunde

LEAVE YOUR COMMENT