Un presedinte penibil!


Bantuit de Iliescu, apatic si paranoic, Traian Basescu peroreaza in paralel cu realitatea. Alaturi de oameni fara personalitate, iubitor de tradatori pe care si i-a strans alaturi a schimbat o schimbare. In logica lui a schimbat un ministru de externe cu un mandat execrabil din punctul de vedere al reusitelor cu un tradator UNPRIST.

Mai mult, avandu-i alaturi pe amandoi „expertii” in diplomatie a spus ca politica externa a Romaniei va merge pe aceeasi linie. Cea fada. Pacat de diplomatii din minister care trebuie sa suporte specimen dupa specimen la conducerea ministerului.

El in toata cariera lui politica s-a luptat cu Iliescu. A fost scopul lui in politica. Chiar si cand Ion Iliescu nu mai este prezent in prim-planul vietii politice, Traian Basescu continua sa se lupte cu psihoza Iliescu.

Sfidarea cu care ii trateaza pe protestari este fara margini. Acapararea functiilor este scopul lui suprem. Daca s-ar putea pe viata ar fi si mai bine. Tipic dictatorilor, arata incapacitatea de a renunta indiferent de context la functie. Parca ar fi in fisa postului sa sfarseasca penibil!