Conducatorii responsabili


Sleahta PDL-ista a inceput sa vorbeasca. Nu despre protestatari, nu despre incompetenta lor, nu despre nesimtirea crasa cu care se tin de functii, nu despre barbaria si indiferenta cu care au mintit atatia ani societatea ( o partea a ei) si cu ajutorul careia s-au aciuit in functii.

Premierul Emil Boc s-a suparat pe opozitie, dupa ce sambata a aparut o informatie potrivit careia USL va invoca la Parlamentul European Articolul 7 al Tratatului UE, care prevede sanctiuni institutionale la adresa Romaniei pentru a determina demisia Puterii. Articolul 7 prevede declansarea oricarei proceduri de infringement, pe oricare domeniu, blocarea fondurilor europene si a dreptului de vot, a dreptului de exprimare in Consiliu a pozitiei unui stat membru.

Pe langa supararea lui Boc, au continuat cu ideea si alti cativa traseisti politici ca Stolojan si C. Diaconescu. Ideea este simpla sa prinda la prosti: Opozitia este de vina!  Ca si cum ei nu au nicio vina ca am ajuns unde am ajuns. Nu ar fi mai simplu sa plece decat sa persiste in prostie?

Daca am avea Opozitie lucrurile ar fi mult mai usoare pentru toti. Fiind greoaie si cu reactie intarziata procesul devine mai greoi.