Fără Opoziţie!


Surprinzător, oamenii au iesit in strada solidari cu Raed Arafat. Nemultumirile provocate de regimul Basescu sunt foarte multe si nu mai are rost sa le enumar aici. Ca cei care protesteaza au dreptate este desigur evident, insa ceea ce lipseste dintr-un protest pentru ca acesta sa reuseasca este  organizarea.

Fara organizare, multimea fie cateva mii chiar sute de mii nu poate reusi. Revolutia din `89 a avut un program, un Comitet al Salvarii etc. etc.

Unde este opozitia? De ce nu este in strada printre protesatari? De ce nu apar printre muritori? Cand scriu aceste randuri, V. Ponta spune ca regreta ca nu a fost in Piata Universitatii! Declaratie tipica de manipulare! Ca si cum in loc sa dea declaratii nu ar putea sa mearga printre oamenii. Se pare ca se merge printre oamenii doar in cazul cand sunt campanii electorale!

Fara carisma, fara nerv, fara personalitate Victor Ponta isi continua discursul liniar si apatic iar oamenii isi continua demersul. Sper sa reuseasca! Poate dimineata cand se va trezi va afla noutati pentru a mai organiza o conferinta de presa.

PS. In timp ce „prostimea” protesteaza, politicienii stau si asteapta sa vada cum va decurge situatia iar apoi sa vina sa-si aroge drepturi(le) in numele celor pe care-i reprezinta! Presa si ea angajata fuge de subiect!