Încă o dovadă că România face politica altora


Citesc pe realitatea.net:

România, Statele Unite, Germania, Canada, Cehia şi Lituania au votat împotriva admiterii Palestinei în cadrul UNESCO, în timp ce state precum Italia şi Marea Britanie s-au abţinut de la vot. Aproape toate ţările arabe, africane şi latino-americane s-au pronunţat pentru aderare. Drept rezultat, Organizaţia ONU pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) a decis admiterea Palestinei ca membru cu drepturi depline al agenţiei ONU.

Pe 7 octombrie, România votase împotriva recomandării de a atribui Palestinei statutul de stat cu drepturi depline al UNESCO, însă Consiliul Executiv al organizaţiei aprobase recomandarea cu o majoritate covârşitoare.

MAE român: „România consideră că UNESCO nu ar trebui să se antepronunţe într-o chestiune care se află în prezent în analiza Consiliului de Securitate al ONU, care este unul dintre organele decizionale principale ale organizaţiei şi, totodată, responsabil principal în ceea ce priveşte menţinerea păcii şi securităţii internaţionale„.

Cei din MAE, pastoriti de un ministru imoral, fara demnitate ( in fapt ca orice pedelist), probabil constientizeaza ca fac politica altora, dar pur si simplu atat cat le merge bine….nu le pasa! Si la ce bun sa votezi impotriva unora care nu ti-au facut niciodata un rau cat de mic? A devenit Romania un stat care se pronunta impotriva drepturilor omului?

Abtinerea de la vot in ceea ce priveste recunoasterea Palestinei ca membru ONU cat si decizia de mai sus spun multe despre caracterul celor care ne conduc astazi si care nu se identifica cu politica traditionala a României.