Regele Mihai este de vină, idee a la Traian Basescu!


Mi-am propus sa stau departe de treburile politice si sa nu-mi mai dau cu parerea despre aberatiile presedintelui Romaniei. Insa dupa trialogul de ieri in care Crin si Ponta „i-au zis-o” iar el Traian Basescu le-a propus un COMPROMIS de genul a la bazar turcesc ma face sa cred ca ori eu nu mai inteleg nimic ori tara asta in care inca traim este lipsita de viitor. Ce sa retinem din insiruirea de cuvinte a lui Traian Basescu?

Ca guvernul Boc a fost unul curajos care a salvat aceasta tara, ca la noi nu o sa mai fie criza datorita masurile acestui guvern, ca solutiile politicianiste fara valoare politica, definesc superficialitatea si lipsa de maturitate a celor 2 lideri, entuziasmul incompetentilor din toate mediile care fac rau Romaniei, cum poate o tara sa stea intr-o perioada de criza cu un guvern interimar de 3-4 luni pentru alegeri, ca trebuie sa facem o lege pentru confiscarea averilor si incheie cu conluzia consultarilor: cert este ca se va face reorganizarea administrativa pentru ca, nu-i asa, orice varianta este mai buna ca cea existenta.etc

Ce este de comentat cand te uiti si vezi cum presedintele unui stat negociaza practic ciuntirea unei tari in interes electoral? Ca sfideaza o tara intreaga cand afirma ca guvernul Boc a facut ce trebuie cand rezultatele sunt vizibile si pentru cei care au o minima gandire, ca opozitia e imatura deoarece nu e de acord cu EL, tot asa sunt multi imaturi care ii critica ideile. Fumigena cu confiscarea averilor este aruncata ca in 2004 cand promitea ca eradicheaza mafia, ca mareste salariile, ca se comporta ca seful unui partid ci nu ca sef de stat, etc Evident, hotararea lui ere luata!

„Abdicarea regelui a fost un act de trădare al interesului naţional al României. Un act de trădare din partea regelui. Ăsta e punctul meu de vedere”. Sigur ca multi care cititi acest citat stiti ca Traian Basescu cunoaste istorie! Ca regele Mihai I a tradat tara iar el Traian Basescu cu reorganizarea administrativa si cele doua judete promise UDMR-ului o slujeste! De ce a aruncat aceasta idee pe piata in seara asta? Il bantuie idee tradarii? Sau vrea sa aduca in discutie actul de la 30 decembrie `47 in ideea ca : lasa ba ca atunci a fost mai rau in comparatie cu ce am eu de gand sa fac acum!

Regele a fost fortat sa plece! O stiu toti elevii din scoala generala! Mult mai inteligent decat Traian Basescu si-a dat seama ca nu mai are nicio sansa, ca oricum lucrurile se clarificasera, intrase in greva regala (caz unic in istorie) dar soarta era hotarata mult mai inainte. Oricum demisia regelui nu a fost pe motive electorale. Nu pot sa nu vad si legatura dintre Printul Paul si Printesa Lia si nasul Traian Basescu si sa inteleg atacul la Regele Mihai. Ca i se poate reprosa 23 august 1944 este alta discutie.

Nu cred ca Romania va putea spera la mai bine atat timp cat coalitia de la guvernare si Traian Basescu o sa reprezinte si vor conduce Romania. Din pacate!