Când istoria te-n curcă!


„Tot continuăm să considerăm că abdicarea Regelui a fost un mare act patriotic. Nu. A fost un act de trădare a interesului naţional al României. Din partea Regelui. Acesta este punctul meu de vedere. (…) Trebuie să recunoaştem că noi încă nu ne aşezăm corect valorile, de exemplu, pentru noi toţi şi pentru istorie Antonescu rămâne responsabil de holocaustul împotriva evreilor şi ţiganilor, ducerea lor în Transnistria, nu ştiu ce… Nimeni nu spune că statul român avea un şef de stat atunci, ăsta era doar prim-ministru. Unora le dăm averile, iar pe alţii îi considerăm criminali de război, şeful de stat şi primul ministru doar pentru că unul a fost slugă la ruşi şi a lăsat ţara prin abdicare îl iertăm de toate păcatele?”, a spus preşedintele Băsescu la B1TV.

Acet presedinte temporar, ipocrit si analfabet din punct de vedere istoric ar trebui cercetat penal pentru tradare nationala deoarece vrea sa faca troc cu UDMR, Harghita si Covasna in schimbul ramanerii la guvernare. Pana cand sa toleram incompetenta celor care se exprima prin decrete-concluzii in tot felul de domenii. Ce legatura are un presedinte incult cu istoria? Intr-o saptamana vrea sa desfiinteze judetele, sa schimbe constitutia si sa jigneasca un rege care va face 90 ani. Pacat ca romanii tolereaza asemenea ipocriti.

Mega intelectualii Tismaneanu, Voinescu, Liiceanu, Patapievici si toti cei cumparati pentru a scrie despre cat de bine guverneaza Traian Basescu ar trebui sa explice! Sau se poate crede ca l-au consiliat.