Sa anulam printr-o HG Ministerul Justitiei


Coaliţia aflată la guvernare a decis ca salariile profesorilor să fie plafonate. Guvernul îşi va asuma în următoarele zile răspunderea pe o lege care prevede ca majorările salariale de 33% cîştigate de cadrele didactice în instanţă să nu se mai acorde. Un astfel de act normativ ar urma să aducă salariile profesorilor la acelaşi nivel, să impună anumite plafoane, astfel încît să nu se mai acorde acele majorări salariale cîştigate de cadrele didactice în instanţă.
Practic,  peste 15.000 de cadre didactice care au cîştigat în instanţă drepturile băneşti le vor pierde.

Asa cum am promis, incerc sa ma abtin sa mai scriu despre guvernantii nostrii actuali din simplu motiv ca nu au constiinta, bun simt, nu sunt in slujba cetatenilor :), nu vor sa avem o viata mai buna. La toate acestea se adauga nivelul precar de inteligenta care-i domina.

Dovada este paragraful de mai sus prin care un guvern in 2011 din UE isi permite sa  se gandeasca sa anuleze o hotarare a unei Instante. Cum pestele de la cap se-npute, eu ca cetatean al statului imi pot permite de acum incolo ca in cazul in care nu-mi convine o hotarare judecatoareasca sa n-o accept? Model ar fi guvernul BOC!!!

Asemanare sau nu, Directivele NKVD pentru ocuparea natiunilor europei de est, la pct. 9 sta scris:  Se va urmari ca functionarii de stat (exclusiv organele de securitate si din industria minelor) sa aiba retributii mici. Aceasta se refera indeosebi la sfera sanatatii, justitiei, culturii, respectiv la cei care detin functii de conducere (documentul gasit in Cehoslovacia adauga: mai putin cadrele de conducere alese pe baza lealitatii fata de regimul socialist); iar la

pct. 14 : Trebuie facut totul ca hotararile si ordinele – fie acelea cu caracter juridic, economic sau organizatoric – sa fie nepunctuale; iar la ultimul punct, 45. sta scris:

Trebuie ca la facultati (aici as adauga structurile de conducere ale statului) sa ajunga cu prioritate sau in mod exclusiv cei ce provin din cele mai joase categorii sociale, cei care nu sunt interesati sa se perfectioneze la nivel inalt, ci doar sa obtina o diploma.

Asa ca este greu la deal cu boii mici. Din pacate!!!