Tăria lu` Băsescu


Cand te uiti la Traian Basescu ti se creeaza o stare de compatimire. Compatimire in sensul ca nu poate mai mult. Ca atat gandeste. Constati cu uimire ca vorbeste-n conluzii. Stie solutia care trebuie aplicata in Educatie, in Economie.

Pe langa aceste „priceperi” OMU’ e priceput si-n domeniul juridic. Astia sunt de vina si aduc statului numai nenorociri. Vazand ca debiteaza tampanii acompaniate de hahaituri mi-a venit in cap comparatia cu un alt presedinte, N. Ceausescu.

Si acela ca si acesta se pricepe(a) la toate. Diferenta este de pricepere. Bineinteles ca priceperea lui Ceausescu, daca e sa facem o comparatie o intrece pe cea a regretatului (pentru mine) actual presedinte. In primul rand in anturajul scornicesteanului se gaseau pe langa politrucii necesari, persoana cu un IQ peste medie iar numitii parlamentari de atunci pot afirma cu incredere ca au fost peste alesii de astazi ca pregatire.

Tot printre hahaiturile domnului Basescu am inteles ca se poate gresi dar domnia sa a avut un an excelent. Tot cei de la PDL prin Guvern isi asuma raspunderea de parca asta e solutia. Si daca iese prost???

Am inteles in sfarsit ca cei de la Putere iau in calcul toate ipotezele in afara plecarii acasa, din pacate.