Noua comunicare a lui T. Basescu


In lipsa de logica si din plictiseala cei aflati in conducerea statului s-au oferit sa ne ofere o prestatie teatrala. In mare partea le-a iesit. In privinta „remanierii”, aceasta s-a facut sa se faca. Daca cineva neutru gaseste logica in aceasta remaniere il rog sa-mi comunice.

De ce cred ca este teatru:

– T. Basescu este cel care i-a adus in functie pe toti. De la Boc la ministrii, toti au fost pusi de catre mintea lui incompetenta.

– Emil Boc, acest servant ideal nu ar avea tupeul sa i se opuna sefului sau asa cum multi analisti naivi cred.

– Emil Boc, sa-i dea afara pe principalii stalpi ai PDL si principalii contribuabili ai campaniilor electorale, atat pentru partid cat si pentru T.Basescu pare o prostie. Videanu este primvicepresedinte al PDL iar Radu Berceanu unul dintre cei mai influenti din Partid. Emil Boc ca sef al PDL pus cu acceptul acestora in functie nu ar putea sa-i dea afara decat daca s-ar da pe el.

– Dintre cei sase schimbati, 2 erau neafiliati politic. Cei 6 care le-au luat locul sunt toti pedelisti. Si-au cerut locul in guvern si unii l-au obtinut.

– Dintre cei nou veniti, la fel ca si ceilalti niciunul nu este recomandat pentru functia de ministru si primministru. Nu au realizat nimic care sa ramana in urma lor.

– T. Basescu are nesimtirea caracteristica sa-i mustruluiasca pe cei noi si tot cabinetul sau ca s-a terminat cu preferintele si trebuie sa comunice cu oamenii. Prosti om fi sa credem ca T. Basescu nu i-a pus pe cei 6 nu ca sa faca ceva pentru noi ci pentru ei.

– daca sunt incompetenti ministrii de ce pe Mihai Dumitru, T.Basescu l-a angajat la Cotroceni iar Berceanu Videanu se ocupa de PDL? Nu ca n-ar fi!

– de ce Presedintele nostru popular nu critica decizia de dublare a bugetului Serviciilor Secrete dar critica luarea unor sporuri legale de catre angajatii Ministerului Muncii si al Finantelor Publice? Evident, stiti!

Pentru Romania, viata merge inainte mai prost. PNL si PSD ameninta prin presa cu masuri de iesire din criza iar partidul de stanga e de parere sa vina octombrie sa depuna MOTIUNEA ca si cum nu e suficient cat rau produc acesti PDL-isit cu cugetul si simtirea lor.

De la 1 ianuarie toate salariile vor scadea! Daca nici de aceasta data societatea nu se opune chiar ca merita sa fie pusa sa aduca bani de acasa.