Ce mai ramane dupa T.Basescu?


Acest blog reprezinta o forma de a-mi exprima gandurile. Incerc sa nu ma abat de la ale mele si sa scriu din ce in ce mai putin despre cele publice. Daca se poate deloc. Dar, dezamagit observ ca suntem o tara de : „asta e” , „si ce sa facem”, „scapam noi de astia”.

Dupa alegerile regretate de anul trecut si dupa TAIEREA salariilor bugetarilor cu 25%, cresterea TVA cu 24%, marirea preturilor si batjocorirea celor care au drepturi de autor si PFA, FANARIOTII (ii asimilez cu cei care ne conduc) pregatesc o noua lege a salarizarii. Dupa noua lege, salariile vor arata asa.

Mai mult, acesti infatuati spun ca salariile vor creste cum ati observat mai sus. Numai ca vor sa creasca salariile taiate la 30 iunie ci nu cele care s-ar cuveni oamenilor inainte de taiere. Asa ca vad ca suntem o tara de lasi si constat ca indiferent ce se intampla nimeni nu ia atitudine. Aceasta lipsa de reactie le vine politicienilor ca o manusa si parca ii invita la actiuni de batjocorire a societatii.

In acest moment fara o lipsa de unitate a tuturor, indiferent unde lucreaza, ca e stat sau particular o sa mergem catre o mentalitate de tip Africa sec. XVIII.

– de ce isi permit doctorii evrei sa vina la Maternitatea Giulesti? S-au terminat doctorii nostrii. Ai nostrii nu sunt in stare sa constate? Va puteti inchipui invers situatia?