Un presedinte dezaxat!


M-am detasat total. Nu ma mai astept la nimic. Daca se poate spune sunt optimist ca o sa ne fie din ce in ce mai rau. Ma astept la acestea ca fiecare cetatean al acestei tari. Pot spune cu cinism ca ma bucur de starea de neajuns in care au ajuns cei l-au votat pe T. Basescu. Noi cei care nu l-am votat suntem nevoiti sa suportam „prostia” putin mai mult numerica a celor care au decis presedintele.

Timpul celor naivi din 2004 care credeau ca „portocalii” o sa schimbe din temelii Romania a trecut. A ramas doar schimbarea…din temelii. Din pacate in alta directie decat sperantele lor.

Banii de la FMI au fost folositi pentru a cumpara voturi in special. Blestemul acestei tari care trebuie sa suporte conducatori fanarioti inca nu s-a terminat. Incompetenta este vizibila dupa luna: cresc taxe – scad salarii. Scad venituri-cresc TVA si asa mai departe.

Dupa ce PSD-ul si PNL-ul au fost de vina cativa ani, treptat pe langa acestia vina cuprinde si guvernul. Toti sunt de vina in afara de dl presedinte care…niciodata nu greseste. Omul cu ceapa-n gura in acel cort de la inundatii, incaltat in cizme ne conduce noua destinul.

Omul priceput la toate: inundatii, noile coduri civile si penale, invatamant, politica externa, transporturi etc. Ne-a dat Dumnezeu un presedinte priceput in tot si-n toate. Acest priceput s-a bucurat de increderea la un moment dat a tuturor reprezentantilor fortelor politice si clar este exponentul clasei politice in totalitatea ei.

Ce ii reprosez!

– dezinteresul pentru natiune

– lipsa de pregatire si perseveranta in aceasta

– protejarea acolitilor sai

– sustinerea in functii publice a apropiatilor sai

– promovarea incompetentei

– lipsa de pregatire in problemele curente si declaratii dupa instinct

– lipsa consilierilor capabili si cu coloana

– taierea pensiilor, salariilor, impozitarea, cresterea TVA si tot ce tine de economie doar pentru a ramane presedinte

– aprobarea noii legi a educatiei

– distrugerea optimismului acestei tari

– faptul ca zambeste in zonele inundate

– faptul ca in 6 ani nu a reusit sa termine de citit Levantul (eventual ar putea sa-l sune pe Cartarescu si sa-l roage sa il povesteasca pe scurt)

Lista este lunga si din pacate nefericita atat pentru poporul roman cat si pentru presedinte.