Lipsa de omenie


Fara indoiala numarul celor care considera guvernarea Basescu-Boc falimentara este intr-un procent de peste 90%. Organizatoric, mitingul s-a desfasurat pasnic.

Ramane ca poporul PDL-ist sa ignore aceasta miscare si sa gaseasca „solutii” pentru anuntata greva generala incepand cu 31 mai. Prezentii in piata au strigat impotriva lui T. Basescu si a denumirii de guvern.

Intorcandu-ne in timp, dupa dictatul de la Viena din 30 august 1940, cand Romania a fost ciopartita la propriu, opinia publica i-a cerut regelui Carol al II-lea sa plece. Retineti ca monarhia peste tot in lume nu functioneaza cu mandat. Iar Regele la randul sau ramane in functiune pana ce moartea-l va despartii de functie.  Cu toate pacatele sale, Carol al II-lea si-a transferat prerogativele regale catre fiul sau si a plecat.

Incomparabil mult mai multi cetateni ii cer lui T. Basescu si guvernului de astazi sa plece. Nu va asteptati sa aiba bunul simt al regelui. Pana la urma, functia te mentine dar nu te face „om”. A da dovada de omenie, cand esti direct responsabil de nenorocirea milioanelor de romani a insemna sa pleci si eventual sa-ti ceri scuze.

Acesti lideri parveniti se tin insa cu dintii de scaun si nu ar pleca decat fortati de acolo. Imaginea lui Hoara de azi de la A3 este edificatoare pentru poporul PDL-ist.

Istoria ne dovedeste ca pana la urma, saracia, foametea sunt factori de decizie pentru poporul acesta greu incercat. Sper sa reuseasca sa-i schimbe pe acesti ipocriti.