E cineva in tara asta de la PNL care sustine masurile lui BOC


Prostia se propaga pe toate palierele, in toate coclaurile si devina evidenta si in organizatiile locale de la sate si comune, chiar si in opozitia locala.

Uitati exemplu: „Comuna doljeană Ciupercenii Noi, unde este primar liberalul Gheorghe Mungiu, a primit 32.000 de lei. Contactat telefonic, edilul-şef al comunei a declarat că nu ştia că s-au alocat aceste sume din fondul de rezervă aflat la dispoziţia guvernului. Pe de altă parte, nici nu a găsit vreun motiv pe bucurie în această veste.

„Am o grădiniţă şi o bază sportivă de terminat în comună. Mi-ar trebui trei cam 300.000 de lei să termin baza sportivă şi vreo 400.000 de lei pentru grădiniţă. 32.000 de lei înseamnă aproape nimic“, a declarat primarul Mungiu. Primarul din Poiana Mare a explicat că şi el ar avea nevoie de bani pentru proiectul reţelei de apă şi canalizare, depus pe Măsura 322, pentru proiectul unui drum în valoare de un milion de euro, sau pentru amenajarea bazei sportive, care se află în lucru.

„E foarte puţin, dar să sperăm că până la sfârşitul anului sau anul vom reuşi să facem ceva mai mult“, a declarat primarul Marin Vintilă. Poiana Mare a primit 37.000 de lei. Aceşti doi primari, alături de colegul lor liberal din Calafat, Mircea Guţă, sunt cei care s-au declarat de acord să susţină politica şi măsurile guvernului Boc în cadrul unei conferinţe de presă la sediul PDL Dolj, în urmă cu două săptămâni.


„Nici unul dintre noi nu a trecut la PDL. Am spus asta şi în conferinţă“
, a adăugat primarul din Ciupercenii Noi şi preşedinte al organizaţiei PNL din comună.”

Acesti primarasi care de fapt sunt sefi de turma, dupa ce ca nu isi gospodaresc cat de cat obstea au revelatoarea idee e a sustine masurile guvernului BOC. Oare ce o fi in capul lor? In Calafat nu a fost caldura toata iarna, nu sunt gaze, nu sunt locuri de munca iar in loc sa gaseasca masuri de a remedia macar la anul situatia, edilii locali sarbatoresc zilele orasului cu sume semnificative pentru Calafat.

Poiana Mare, Ciupercenii sunt localitati de secol XVIII, insa primarii sustin masurile guvernului BOC.