Are tupeu! Il mai credeti?


T. Basescu a hotarat pentru noi. Ne-a oferit si explicatii de ce am ajuns in criza si de ce trebuie sa ne sacrificam noi ca si cum nu ar fi presedinte din 2004 si ar fi putut sa nu ne aduca aici. El nu a gresit, guvernul nu este de vina.  Din cauza noastra, a cetatenilor ei trebuie sa ia masurile acestea.

„Să nu ne mai amăgim, să nu mai vindem falsuri românilor (de parca noi le-am vandut) ori de câte ori ne aflăm în campanie. Banii care s-au dat pentru pensii, salarii şi sporuri se răzbună, din păcate nu pe cei care au mituit populaţia cu angajamente care nu aveau acoperire în timp. Următoarele 6 luni trebuie să fie o perioadă de realism a politicienilor, (daca prin V.Blaga, R.Berceanu, A.Videanu, Elena Udrea, E. Boc, Pogea-Vladescu etc se intelege politician atunci e clar despre ce realism vorbeste) guvernului, sindicatelor, (linistite) fiecărui român. Plătim pentru ce am consumat fără să producem”. Din cate se pare, campania trebuie platita.

Dupa ce a trecut printr-o campanie electorala in care a promis ORICE pentru a fi ales, vine cu masuri pe care in mod normal ar fi trebuit sa le anticipeze. De ce l-am crede acum pe presedintele T. Basescu?  De regula, dupa ce ai promis ceva si nu ai facut mergi acasa sau….

Poate ca acum ar fi momentul sa ne gandim inapoi la ce am auzit de la Traian Basescu si marinarii sai in ultimii ani. Cand s-a laudat cu marirea pensiilor, marirea salariilor sau marirea ajutorului de somaj, a spus Traian Basescu ceva despre cresteri nesustenabile? Cand a afirmat ca imprumutul de la FMI este o simpla centura de siguranta, a spus Traian Basescu ceva despre momentul in care vom condamna la mizerie milioane de romani? Cand a anuntat sfarsitul recensiunii economice in timpul campaniei prezidentiale, s-a gandit cumva Traian Basescu la altceva decat propria sa candidatura?