Si nici nu mai venim la TV inainte de a primi intrebarile


Nu cred ca mai reprezinta o surpriza pentru nimeni ca cei din PDL au un tupeu iesit din comun. Cum televiziunile de stiri le dau in vileag unele ditre afaceri, acestia s-au suparat si au trecut la „fapte”. Nu mai merg la TV pana cand acestia nu „informeaza” corect. Corect in viziunea PDL.

Ce s-ar face acestia fara publicitatea de pe aceste posturi? Ce s-ar intampla daca A3 si RTV nu i-ar mai invita cel putin cativa ani pe cei din PDL? Cum ar mai ajunge mesajele PDL la oameni? Cum i-ar mai putea prosti pe votantii lor? In acest moment pentru PDL lucrurile decurg bine. Sunt la putere, sunt pe val, iar ce o fi or mai vedea. Din anumite surse am inteles ca si-au facut un plan rational: „Pana in 2012 trebuie sa ne rezolvam ca dupa, nici dracu nu ne mai voteaza”. Este un plan adevarat.

Acest plan explica de ce in Romania, fara aparatul represiv, nu a existat niciodata in istoria sa o continuitate la actul de guvernare. Or, rabdarea romanilor a fost pusa la grea incercare. Singura exceptie a fost reprezentata anul trecut cand T. Basescu a fost reales. Cum a fost reales nu mai conteaza, istoria il va consemna ca presedinte 2004 – 2014. Ce a reiesit este limpede pentru toti, un primministru demis prin motiune de cenzura, acelasi BOC IV, aceeasi ministri de ani de zile si trebuie sa recunoastem, PDL isi rasplateste clientela rasplatindu-i cu posturi functie de donatie, implicatii sau propaganda.

Nedumerirea ramane: tara se indreapta spre colaps dar aceiasi politicieni sunt alesi. Exista vreo explicatie logica?

Probabil prostia unora!