Dintre evenimentele politice autohtone


In urma circului de ieri de la Senat cu debarcarea lui Mircea Geoana oricare dintre cei interesati, chiar si cei mai optimisti si-au dat seama ca nu interesul national predomina pentru membrii camerei superioare a Parlamentului ci interesele personale si orgoliile sefilor lor. In perioada in care somajul este in crestere, salariile si pensiile sunt in discutie, romanii dau in gropi, etc. membrii ai Senatului se cearta pe functii. Pe drept stai si te intrebi cum de mai functionam?

Emil Boc tot ieri seara m-a luminat. Din intreaga lui activitate publica a spus un lucru interesant si sincer: „Mergand eu cu dl Blaga (min. de interne) ne intrebam cum de se mai poate trai in tara asta?” Am citat din memorie. Dupa aceste evenimente „nesemnificative” concluzia o trageti voi.

Ce nevoie mai avem de Presedinte? Am adopta un sistem in care seful guvernului sa fie mandatat de parlament alaturi de o echipa de ministrii!

Pe perioada guvernului Boc, sa se declare funcita de premier suspendata! Cum credeti ca ar functiona guvernul fara Emil Boc?