Strugurii sau Prunele, din popor pentru popor


In prag de greve, de crestere a somajului si de iarna grea „ideologii” de la PDL s-au gandit ca trebuie sa-si schimbe denumirea si sigla. Cum cei din PDL au o doctrina si o sigla functie de alegeri si de moment nu ar trebui sa le dea bataie de cap. Taberele care dezbat aceste lucruri „providentiale” sunt ciocoii vechi si noi. Cei noi vor sa fie ca cei vechi iar cei vechi nu vor sa ajunga in ipostaza celor noi.

Ca de fiecare data, PDL-istii vin cu astfel de idei pentru a mai atrage atentia de la lucrurile importante cu care se ocupa cei vechi. Cum trandafirul, simbol electoral PD-ist sau PD-list aduce aminte de PSD iar amintirea de PSD aduce aminte de FSN s-au hotarat sa-l schimbe. Ideile ganditorilor partidului au fost de acoperire a intreg spectrului de fructe-legume. Pe langa aceste simboluri le-as recomanda ciolanul, salata, sunca, porcul, boul, o sticla de vin popular sau imaginea unui om fericit.

Eruditii ideologi Preda, Voinescu si Paleologu lucreaza pentru linistea primului partid al tarii. Fiti fericiti, traiti bine si cel mai important, votatii!