Mutu si Geoana & analistii media


Printre stirile cu Mutu cei de la ANI isi cer dreptul. Cum jocurile politice nu vor inceta nici sicanarea de catre cei platiti pentru acest lucru nu se va termina. Pentru a nu exista suspiciuni despre veridicitatea ANI aceasta institutie ar fi trebuit sa emita  aceste acuze inaintea campaniei electorale. Nici in timpul camapaniei prezidentiale nici dupa ANI nu a venit cu nimic la adresa lui M. Geoana. Acum cand se pregatesc de alegeri cei din PSD trebuie sa se gandeasca la ANI si la cei care ii vor urma lui Geoana.

Sa fie un joc pro Geoana sau anti Geoana? In orice caz, cei acuzati de ANI au ramas cu acuze nicidecum cu alt gen de sentinte. Pana la urma M. Geoana este al doilea om in stat iar acuzele  de fals in acte ocupa timpul mass-media. Doar atat…

Mutu? Jucator de fotbal.Mentalitate de fotbalist argesan. De ce ne-ar pasa noua, populatia, daca i se incheie sau nu cariera lui Mutu? Joaca Mutu pentru noi? Este platit sa marcheze si daca o face castiga mai multi bani, daca nu mai putini. O logica elementara. Dupa ce a prizat cocaina este greu de crezut ca nu stia ce face. Normal, cei din fotbal se apara si bine fac. Pentru ei!