Cand bugetul e sarac, taxele s-au inaltat!


De 2 ani de zile in preajma Craciunului si a Sarbatorilor din jurul acestuia plus sarbatorirea anului nou se instaleaza un guvern. Sa fie coincidenta? Pe 25 decembrie aflam ca o sa cresaca pretul petrolului, al impozitului si alte taxe conexe. Ca nu se vor mai da prime pe 2010, ca tichetele de masa vor fi anulate!

Sa fie o coincidenta ca aceste masuri sunt anuntate in momente cand majoritatea populatiei este angrenata in sarbatorirea Craciunului si a celorlalte sarbatori impreuna cu familia si prietenii?

Si asa plictisiti de clasa politica, romanilor nu le mai pasa de deciziile luate de politicieni in jurul sarbatoilor. Cine mai sta sa analizeze activitatea lui Berceanu, Blaga, Videanu sau Udrea? Nu a inceput 2010 si primele concedieri au si aparut in Monitorul Oficial, 15.000 de profesori fiind nevoiti de la inceputul anului scolar 2010 sa paraseasca invatamantul preuniversitar. Se poate anticipa ca dl Funeriu in 2 zile s-a informat in totalitate cu tot ce misca in Ministerul Educatiei si a demarat procesul de reformare pe criterii obiective? Sau de ce T. Basescu a dorit la munca ministru PSD?

Anul 2010 o sa vina cu majorari si concedieri. Daca romanii afectati de criza dar au votat cu T. Basescu se vor plange nu cred ca au nicio scuza. In cazul in care a castigat pe bune, atunci romanilor nu le mai ramane decat sa suporte, dupa vorba ce-si face omul cu mana lui….