Ei sunt in fruntea tarii!


De azi, 21 decembrie Romania continua oficial cu Traian Basescu. Alaturi de acesta, eternul Emil Boc, pastrat in functie pentru meritele deosebite dupa ce a dus tara pe culmi inimaginabile au propus o lista cu ministrii care trebuie sa treaca mai intai prin comisiile parlamentare. Ministrii „uimitori” sunt:

Lista miniştrilor propuşi pentru Guvernul Boc IV:

Vicepremier: Marko Bela/Ministrul Internelor: Vasile Blaga/Ministrul Afacerilor Externe: Theodor Baconschi/Ministrul Justiţiei: Cătălin Predoiu/Ministrul Economiei: Adriean Videanu/Ministerul Finanţelor Publice: Sebastian Vlădescu/Ministrul Transporturilor: Radu Berceanu/Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului: Elena Udrea/Ministrul Educaţiei, Tineretului şi Sportului: Daniel Funeriu/Ministrul Agriculturii: Mihail Dumitru/Ministrul Sănătăţii: Cseke Attila/Ministrul Culturii: Kelemen Hunor/Ministrul Mediului: Laszlo Borbely/Ministrul Apărării Naţionale: Gabriel Oprea/Ministrul Comunicaţiilor: Gabriel Sandu/Ministrul Muncii: Mihai Şeitan.

Vorbele frumoase si pline de incredere dupa alegeri ale celor care formeaza coalitia alaturi de Traian Basescu raman fara fundament rational cand ne uitam la vechii/noii ministrii. Competenta de care vorbeste presedintele nostru este reflectata de ministrii. Las la latitudinea celor care-mi cititi blogul sa imi lasati mesaje cu ce fapte pozitive s-au remarcat cei vechi din guvern pentru a ramane?

Atent observator al vietii politice marturisesc ca mie mi-au scapat. Sansa pe care T. Basescu ar fi avut-o de a deveni un presedinte pentru o parte cat mai mare dintre romani s-a naruit.

Cu echipa cu care s-a plecat la drum prin analizele economice, sociale, culturale viitoare, o sa avem dovada ca politicienii s-au inzapezit si au derapat. Mi-as dori sa ma insel si sa devin un optimist in privinta viitorului Romaniei. Insa, Emil Boc imi da certitudinea derapajului.