"Să gândești este dificil.
De aceea majoritatea oamenilor judecă."
Carl Jung

IONUT COJOCARU

2009 / 21 decembrie

Ei sunt in fruntea tarii!

Carnet de istoric

De azi, 21 decembrie Romania continua oficial cu Traian Basescu. Alaturi de acesta, eternul Emil Boc, pastrat in functie pentru meritele deosebite dupa ce a dus tara pe culmi inimaginabile au propus o lista cu ministrii care trebuie sa treaca mai intai prin comisiile parlamentare. Ministrii „uimitori” sunt:

Lista miniştrilor propuşi pentru Guvernul Boc IV:

Vicepremier: Marko Bela/Ministrul Internelor: Vasile Blaga/Ministrul Afacerilor Externe: Theodor Baconschi/Ministrul Justiţiei: Cătălin Predoiu/Ministrul Economiei: Adriean Videanu/Ministerul Finanţelor Publice: Sebastian Vlădescu/Ministrul Transporturilor: Radu Berceanu/Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului: Elena Udrea/Ministrul Educaţiei, Tineretului şi Sportului: Daniel Funeriu/Ministrul Agriculturii: Mihail Dumitru/Ministrul Sănătăţii: Cseke Attila/Ministrul Culturii: Kelemen Hunor/Ministrul Mediului: Laszlo Borbely/Ministrul Apărării Naţionale: Gabriel Oprea/Ministrul Comunicaţiilor: Gabriel Sandu/Ministrul Muncii: Mihai Şeitan.

Vorbele frumoase si pline de incredere dupa alegeri ale celor care formeaza coalitia alaturi de Traian Basescu raman fara fundament rational cand ne uitam la vechii/noii ministrii. Competenta de care vorbeste presedintele nostru este reflectata de ministrii. Las la latitudinea celor care-mi cititi blogul sa imi lasati mesaje cu ce fapte pozitive s-au remarcat cei vechi din guvern pentru a ramane?

Atent observator al vietii politice marturisesc ca mie mi-au scapat. Sansa pe care T. Basescu ar fi avut-o de a deveni un presedinte pentru o parte cat mai mare dintre romani s-a naruit.

Cu echipa cu care s-a plecat la drum prin analizele economice, sociale, culturale viitoare, o sa avem dovada ca politicienii s-au inzapezit si au derapat. Mi-as dori sa ma insel si sa devin un optimist in privinta viitorului Romaniei. Insa, Emil Boc imi da certitudinea derapajului.

No comments so far.

LEAVE YOUR COMMENT