Badarania-i caracteristica


Sondajele il anunta pe Mircea Geoana castigator. In mod normal la ora 21.00 functie de rezultatele exit-poll candidatii in ordinea clasificarii tin un mic discurs pentru a multumii sau a se declara nemultumiti.

Normal pentru toata lumea nu si pentru Traian Basescu. El, (in acest moment tot T. Basescu este presedinte) vine cu 10 minute inainte si se adreseaza celor din curtea Modrogan pentru ca nimini pana la ora 21.00 nu are voie sa il de-a in direct. Apare inregistrat si declara ca a castigat. Nu ca e posibil sa castig dar e posibil sa si pierd. Nu ca este posibil dar nu este urma de indoiala ca  „eu” T. Basescu castig sigur.

In timp ce scriu il aud pe Adriean Videanu cum T. Basescu i-a luat fata lui M. Geoana in sondaje. Asa cum ii stiu pe cei de la PDL, lipsiti de bun simt, de caracter, de onoare si de orice atribut al bunului simt vor incerca sa traga de orice fel de parghii pentru a ramane agatati de putere.

A nu recunoaste un fapt nu inseamna ca el nu s-a produs. Cei care au votat cu T. Basescu probabil vad acum caracterul acestui om.