Exista vreun pedelist care sa ia in calcul veridicitatea filmului?


Campania pentru prezidentiale 2009 este cea mai „altfel” campanie pe care am trait-o. „Fapta lui Basescu” la care privim de 2 zile nu numai noi dar si tot mapamondul, stam si o disecam.

Normal sunt 2 grupe cei care cred ce vad si cei care nu cred ce vad. Evident niciunul dintre grupuri nu isi v-a schimba optiunea. In ce ma priveste, cred ca acel copil a fost lovit, judecand dupa reactia presedintelui pus in fata faptului implinit, in direct la tv.

Ceea ce din pacate nu este normal, este reactia membrilor PDL care inca inainte de a vedea sau asculta reactia presedintelui sau vizionarea filmuletului au sarit in apararea sefului lor. Exista intr-un partid, primul dupa numarul de portofolii detinut in Parlament o persoana care sa ia in calcul ipoteza ca presedintele a lovit acel copil? Este oare democratic ca suta la suta toti sa gandeasca la fel?

In concluzie orice s-ar spune, taberele or sa gaseasca scuze. Daca se vor pronunta pentru originalitatea filmului este arajament PSD. Daca o sa se anunte ca e un fals, este aranjament PDL. Pentru cei inteligenti reactia presedintelui ramane edificatoare.

Daca presedintele Basescu nu mai este cel din 2004 cred ca este si din cauza sa. Daca pana atunci se antrena cu moderatori normali dupa ce a devenit presedinte imi lasa senzatia ca stia intrebarile inainte de emisiune. Fiindca fara antrenament iti iesi din uz, la Realitatea TV, am avut confirmarea. Nehotarat, fasticit, incurcat, greoi. Sa se mai zica cineva ca nu si le face cu mana lui. Apoi dupa 2-3 ore sa iesi ransind in fata presei si sa declari ca nu ai lovit un copil in viata ta, nici pe ai tai nici sotia arata ca ceea ce zice presedintele nu este decat un aranjament ieftin. Prea ieftin.

Factura scrisa de Dinu Patriciu pentru presedintele T. Basescu probabil o sa se dovedeasca prea mare pentru un presedinte asa de ratacit. Toate la timpul lor. Insa de la un film? Cine s-ar fi gandit?