Decalaratii PDL:


„Informatiile mele sunt ca domnul Costea, director Eximbank – pus in functie de Geoana, are venituri de peste 500 de milioane de lei vechi”.

„In politica romaneasca sunt 4 partide si, orice ar fi, tot din aceste partide se va forma un Guvern, asa ca orice varianta este posibila”.

„Am pierdut o batalie, dar nu razboiul. Guvernul a cazut din cauza ca parlamentarii nu au vrut ca pensiile si privilegiile lor sa fie eliminate”.

Cuvintele de mai sus de apartin in ordine Robertei Anastase, Radu Berceanu si Emil Boc. Daca logica lui Anastase este evidenta, ducand o politica de doi bani, gen care apuca primul sa atace, Berceanu este realist, cu alte cuvinte, fie ce o fi, noi tot bine vom nimeri. De Boc, dupa ce a intrat in istorie fiind primul prim ministru dat afara de parlament, in loc sa recunoasca, poate ca a gresit, se umfla in pene „ca un broscoi.”

Ce rezulta de aici este ca cei din PDL se simt ocrotiti.

Presedintele Basescu, in prima declaratie de dupa caderea guvernului Boc, evident ii multumeste si il lauda pentru sacrificiu de care a dat dovada. Probabil in relatia cu domnia sa. Evident, protocolar se va consulta cu partidele politice.  Instinctul politic nu mai functioneaza pentru politicianul Basescu.