Sarbii: popor demn


Nu cred ca trebuie sa ne mire umilinta la care ne-au supus sarbii. Cand majoritatea celor care compun nationala sunt semianalfabeti, cand sunt adusi de prin toate colturile tarii, platiti cu sume pe care probabil nu stiu nici sa le socoteasca este logic sa le lipseasca notiuni ca demnitatea, mentalitatea, profesionalismul.

Intr-o tara in care la conducere avem cam acelasi spectru politic ca si in nationala, care cuprinde presedentia, guvernul si din pacate si parlamentul nu este ilogic sa ne simtim umiliti. In ce ma priveste ma asteptam sa pierdem cu 4 la 0. Insa m-am inselat.

Faptul ca cei prezenti (nu pot sa le spun jucatori) ca „vedete” au cautat sa isi ia cartonase pentru a nu se deranja cu „pescarii” din Insulele Feroe arata ca putin le pasa de echipa nationala a Romaniei. Insa in prostia lor poate au dreptate.

De ce le-ar pasa de tara asta cand vad ca cei care ocupa functii publice se straduiesc sa ne arate ca nici lor nu le pasa? Cand statul nu face nimic pentru a-si proteja cetatenii, singura preocupare fiind cresterea impozitelor si aparitia unor taxe pentru a creste bugetul, este normal ca cetatenii sa nu se simta mandrii ca sunt romani.