Si, cu curvele ce facem?


Cam asta era preocuparea unei comisii prezidentiale alalteieri. Sustinuta firesc de presedintele Basescu, in plina criza s-au gandit ca prin legalizarea prostitutiei in urma impozitului statul mai castiga cativa bani.

Nu am observat masuri anticriza sa vina din Cotroceni sau Victoriei. Puteti spune ca sunt rau si orice ar propune seful statului eu critic. Daca ati gasit voi masuri puteti sa le scrieti.

In ceea ce ma priveste sunt pentru legalizarea prostitutiei. Nu pentru a proteja aceasta categorie ci ca este normal ca ele sa fie puse intr-un loc sa fie sanatoase  din punct de vedere medical. Asa si oamenii care le frecventeaza cat  si ele ar fi ferite de boli specifice.

Biserica, in traditia ei condamna aceasta idee si nu o sa fie in veci de acord cu legalizarea prostitutiei. Ii inteleg pe reprezentantii Bisericii insa ei stiu ca sexul exista de cand lumea. Tot ei stiu ca cei care merg la curve vor merge in continuare. Tot ei stiu ca interzicerea legalizarii legii nu atrage si incetarea acestei meserii.

Intr-adevar este condamnabil gestul celor care merg la prostituate. Mai ales daca sunt casatoriti. Dar cine suntem noi sa judecam.

Biserica face ce trebuie si statul trebuie sa faca ce trebuie. Legea ar fi trebuit sa fie aplicata de mult. Pana si in Turcia exista bordeluri. In acest moment suna a politicianism.

Varianta a doua care se refera la drogurile usoare nu cred ca ar trebui aplicata in Romania. Suntem consumatori de droguri si din acest motiv cred ca ar trebui luate masuri de stopare. Oare cate clinici avem in tara care se ocupa de drogati. Singurul gand al presedintelui ar fi ca in clipa cand merg oamenii la vot sa consume inainte un drog usor ca sa devina optimisti si sa voteze Basescu.

In acest moment cand statul se imprumuta de la FMI, iar FMI de la Germania rezulta ca mergem spre saracie. A te imprumuta sa dai pensii si salarii si a creste datoria tarii pe care tot bugetarii o vor plati arata ca nu suntem pe drumul cel bun. Nu ma pricep la notiuni economice, insa cei care se ocupa de fraiele economice nu prezinta credibilitate. Pot paria ca atata timp cat ramane guvernul Boc nu o sa avem crestere economica.

Voi?