Caracter de deputat


La ora tarzie, in presa dau de replicile unui „om” care a ajuns deputat, la PDL. Acest specimen, Cristian Boureanu, care nu inteleg de ce il baga lumea in seama i se adreseaza lui Adrian Paunescu cu „relicva comunista imputita si porc nesimtit”.
Fiind agramat, cum zicea poetul putem deduce din jignirea adresata. Relicva= obiect ramas din trecut si pastrat ca o amintire scumpa ( conform DEX ) deci nu in sensul negativ in care a fost folosit cuvantul de domnul cu B..o ..u.

Comunism = conform teoriei lui Marx este calea spre fericire.Interesanta este afirmatia porc nesimtit ca si cum animalele pot fi nesimtite, simtite si civilizate. Poate stie domnul pedelist.
Unul e trecut prin viata, altul nu stie ce cauta in ea. Oare specimenul asta o avea parinti. Sau daca ii are ce rost or fi avut acestia in educarea lui.

Nu vreau sa il apar sau sa il critic pe Paunescu. Insa este un intelectual care a facut ceva pentru tara si mai mult va ramane in istoria acestei tari si dupa moarte.Nu vreau sa scot in evidenta latura politica insa poeziile sale nu vor muri niciodata.

Daca luam prin deducere…bou…bour…bourean…boureanu prieten cu animalul porc…a crezut ca se afla in ograda. Insa era in platoul unei televiziuni.
PDL-alti deputati nu poti gasi?