Bagati-va picioarele….in apa rece!


Nu trece o zi in care cearta dintre partide, in guvern, in parlament, intre institutii, intre ei cu ei sa nu fie propagata in presa si astfel la noi cititorii sau ascultatorii.

Scopul este bineinteles postul in sine. Daca il va detine PDL-ul ar avea avantaj in dauna PSD la alegeri sau viceversa. Motive se gasesc. Dar ce conteaza pentru cetateanul simpu cine castiga alegerile. Pentru el, ar fi indicat sa aiba un trai decent indiferent daca o sa fie Basescu, Geoana, Oprescu sau Antonescu.

Insa vedem niste caraghiosi care sunt constituiti in partide si lupta pentru interesul propriu. Daca am avea interes comun cu acesti oameni care ne reprezinta ar fi bine. Mult mai bine.

De ce acum? Pentru ca mai inainte aveau nevoie de PSD sa voteze asumarea legilor in Parlament. De ce acum? Ca sa scape de PSD, iar in cele din urma sa ramana un guvern minoritar pentru ca este greu de crezut ca Parlamentarii a II-a oara o sa voteze impotriva guvernului acest fapt ducand la alegeri anticipate.

Sa-si piarda singuri scaunul obtinut cu atat spaga? Greu de crezut. Asa ca avem o tara in care nu ne plictisim: trenurile deraiaza, jafurile se intetesc, furturile cresc, partidele se cearta, grevele sunt parca la intrecere, profesori nu mai trec note in catalog. Iar pe noi o sa ne astepte promisiuni. Daca i-ati ascultat sigur ati avut impresia ca traim in Wonderland.

Saracia inseamna incompetenta. Asta e drumul spre care suntem condusi…sper sa-si rupa gatul.