Sa fie SOV un fel de Iuda?


Dupa dezbaterea de ieri seara  cand M. Geoana a facut o greseala capitala mergand la Sorin Ovidiu Vintu acasa azi in marea confruntare a fost nevoit sa recunoasca ca a fost. Mai mult, M. Geoana a declarat ca nu s-au intalnit decat de cateva ori. In interviuri declara ca nu a vorbit cu SOV decat de notiuni economice. In intarirea afirmatiilor proprii declara ca nu au discutat notiuni despre posta romana.

Ce imi da de banuit ca ar putea exista o intelegere intre T. Basescu si SOV este interventia ultimului la RTV in care declara ca este prieten cu Mircea Geoana, ca e normal sa se poata intalni cu toti prietenii..etc. Mai mult afirma ca asa cum T. Basescu i-a solicitat sprijinul in 2004 acelasi lucru l-a facut si M. Geoana.

Intrebare: Se poate vorbi de o prietenie doar din cateva intalniri? Daca ai un prieten in campania electorala il defavorizezi? Intrebarile ar putea continua in aceasta directie.

Repet, ceea ce scriu aici sunt presupuneri. Dar nu m-ar mira ca SOV sa mearga la doua capete. Ratiunea invinge in interesul lui SOV. Ar trebui sa apreciem „realizarile” in stil mare.