Aceleasi declaratii


La vremuri noi tot sloganuri vechi. T. Basescu a castigat alegerile precedente tot cu sloganuri anticomuniste. Nu ca el nu ar fi fost. Dar a reusit sa induca prin presa „credibilitatea” ca se lupta cu comunistii. Oamenii de regula nefamialarizati cu doctrina respectiva, i-au luat de bune declaratiile. Nastase, comunist. PSD-ul comunist.

Azi T. Basescu si-a reluat aceleasi declaratii. Mai mult, lipsa de respect este dovedita prin acuzele adresate fostului sef de stat. Faptul ca declara in Dolj, fief PSD, ca se lupta cu Ion Iliescu, arata lipsa de eleganta.

A ataca o persoana publica, care nu candideaza, in lipsa dovezilor arata de ce trebuie sa nu il mai voteze romanii. Chiar daca Ion Iliescu, public il sustine pe Mircea Geoana, e dreptul sau.Pare un lucru firesc, fiind presedinte de onoare al PSD.

Atacurile se intetesc, Geoana se inchina (nu ca ar fi rau) mai des decat in toate aparitiile sale de-a lungul timpului.Mai rau, chiar promite. Antonescu promite si el premierul. Oprescu trage autostrada suspendata pe Mihaileanu iar Basescu zice ca in acesti viitori cinci ani chiar duce la capat ce a promis acum cinci ani. Rezulta ca T. Basescu crede ca romanii se afla la nivelul anului 2004 ca nivel de perceptie; iar el nu a invatat nimic din istorie. Probabil  ca nu a gasit pe google notiuni de campanie electorala. Vom vedea daca au evoluat sau nu peste cateva saptamani.

Toti promit, dar toti stiu ca presedintele nu are prerogative in ceea ce promit. As vrea ca romanii sa nu mai voteze sa nu iasa „x” in dauna lui „y”. Sa aiba un candidat in care sa-si spuna sperante. Iar acesta sa nu dezamageasca.